Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 vs קליאו... תודה על העזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער שפתחתי אשכול חדש אבל כנראה שהמשתמשים לא שמים לב לשאלה ששאלתי בתגובה האחרונה... וזה ממש דחוף לי!!!

נתחיל מזה שאני מחפש רכב בסכום של עד 9 אלף שיהיה זריז כלומר(1400) צעיר והכי חשוב אמין ובעל תצרוכת דלק הגיונית.

עכשיו בדקתי כמה רכבים ובניהם קליאו שנת 92 גיר ידני דגם rt עם קצת מכות פח מאחורה(חנייה) ועם 145 אלף קילומטר יד רביעית.

האופצייה השנייה שלי היא 205 שנת 92 נראה שמור עם 170 ותוספות או אחת בשנה יותר מתקדמת יש לי כמה שאני צריך לבדוק מחר(עד שנת 95 בעיקרון).

עכשיו השאלה שלי היא איזה רכב יתאים לי ביותר מבחינות שציינתי הקליאו נראת לי יותר מתקדמת אפילו הגה כוח!!! אבל הבנתי שהיא הרבה יותר בעייתית זה נכון ואם כן באיזו מידה..?? כי אני לא רוצה לזרוק כסף בכמיות על תיקונים.

תודה מכל הלב לעוזרים!!! מה הייתי עושה בלעדיכם.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל סחטיין על הרצינות והמוטיבציה במציאת רכבך הריאשון!!!!!!!!!

עכשיו, אני במקומך הייתי הולך על פיג'ו 205 בשנתון מתקדם יותר מ92 .

ההבדלים במחיר בין השנתונים סה"כ לא כאלה גדולים במחירון

ויש סיכויי שהוא יותר טוב מבחינה מכנית, אבל רק יש סיכויי..

יוגב 205

פורסם

לא מכיר מספיק את הקליאו מהדור הזה כדי להביע עליה דיעה.

מה שכן, לדעתי, אם אמינות הרכב בראש מעיינותיך, בחר ברכב השמור מבין השניים. בשנתונים כאלו, קל מאוד לדעת איזה רכב נשמר וטופל בקפדנות, ואיזה הוזנח.

אם תבחר ב205 - בדוק היטב את מערכת הקירור והאיוורור. אם לא השתמשו בנוזל רדיאטורים יעודי - זה סימן גרוע. ה205 שלי (הזרקה, מודל 92 עם קרבורטור) מגיעה לתצרוכת דלק שפויה בהחלט, כ1:11 בנסיעה משולבת ללא מזגן. אני מאמין שגם ה205 המדוברת תוכל להגיע לצריכה דומה.

נ.ב - זכור שככל שיש לרכב יותר "שכלולים מודרניים" יש יותר מכלולים שעלולים לשבוק חיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה ואני ממש מעריך את העזרה שלך אתה לא יודע כמה....

אני אגיד לך רוב הפיגו בעלות קילומטרגז גבוה מזה של הקליאו שלא נדבר על זה שהיא הרבה יותר מפנקת...

וגם המחיר של הקליאו הוא דיי מפתה ביחס למה שהיא מציעה אזז בעיקרון זו נראת לי כרגע הבחירה היותר כדאית אבל הבנתי שיש לה בעיות רבות מהחיפוש פה בפורום אזזז אם זה באמת ככה אני יעדיף את ה205 למרות הקילמטרגז הגבוה שיש במכוניות שחיפשתי אילו שהיה בהן קילומטרגז נמוך נמכורו תוך יום יומיים!!!

בקיצור אני צריך לשמוע עוד מה יש לכם להגיד על שני הדגמים!

yogi_o

תודה לעוזרים(ובייחוד לyogi205)

פורסם

אזז אני מבין שחוץ מה בעייה של המיים שאת זה כבר שמעתי באשכול הקודם יש לה אמינות אבל יש תבעייה שאני אקנה רכב עם 200 אלף אזז שאני אקצה למכור היו עליו נגיד 300 ואזז זה כבר בעייתי קצת.

לכן אני אומר שהקליאו היא גם עם קילומטרגז סביר לגמרי אבל המשפט שצביקה אמר בסוף באמת גורם משפיע כי אני יודע שיש יותר מכלולים ויותר מקור לבעיות אבל השאלה איך הם מחזיקים בדרך כלל בדגם הזה(קליאו).

כלומר אני רוצה לשמוע בעיקר דעות על קליאו ואם היא בעייתי מה אני אעשה עם הבעייה שיש לי בקניית ה205.

פורסם

אני לא חושב שיש סיבה להתפשר על 205 עם קילומטראז' גבוה. יש המון 205 בשוק, חלקן נראות ממש טוב יחסית למודל.

בכל מקרה, 170K קילומטר לרכב ממודל 92 זה לא הרבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא נראה לי שתגיע ל300k ק"מ בפיזו, במידה ותקנה אותה.

כי 100k ק"מ זה שווה לקילומטרז באוטו במשך תקופה של 5 ( 20k לשנה בד"כ)

אבל הכל תלויי כמובן כמה תיסע בה...

וגם תיזכור שאתה מתגייס לתפקיד רחוק מהבית, אז כמה זמן כבר יהיה לך ליסוע בה...

פורסם

זהו לא יצא לי ליסוע בא יותר מדיי בטח גם ההורים שלי ישתמשו בה פה ושם לעיתים רחוקות... אבל לא נראה לי הגיוני לקנות רכב עם 200 km... וגם יותר קל למכור רכב עם 150+ Kkm מאשר אחד עם 200Kkm.... כלומר נראה לי שאם אני אשמע תגובות חיוביות על הקליאו והבדיקה תוכיח זאת גם אזז אני אלך עליה(תאמת גם אהבתי את הדגם rt) אבל אם אני אשמע תגובות גרועות עלייה אזז אני אעדיף את ה205... אני אחכה עוד איזה שבוע שבועיים למצוא אקזמפל טוב או שאולי יהיה לי מזל יזה יקח פחות אבל זה כרגע בעדיפות שנייה.

Guest תמיר .א.
פורסם

היה לחבר שלי קליאו 92 אדומה מנוע 1400. האוטו הזה עף 90HP. נעלם למזדות 323.

אותו חמוד לאלה. לא היה לו בעיות איתו. הוא נוח.

חוץ מזה שאת ה205 אני לא סובל כול אחד שמוציא רשיון מביא 2 כאילו, אחת לנסיעה ואחת לחלקים.

תמיר

פורסם

אבל לפי מה שקראתי המצב אמור להיות הפוך.... 2 קליאו אחת לחלקים... חוץ מזה הבנתי שעלויות התיקון של הקליאו ממש יקרות ביחס ל205 אבל זה מעצבן שאין אף אחד בפורום עם קליאו שכזו או שהייתה לו...

מישהו!!!!!???? צריך השוואה בין 205 לקליאו במה שרשמתי ועלויות תיקון...

פורסם

הקליאו במודלים הללו פחות אמינה מה 205 1.4 וגם הרבה יותר יקרה לתחזוקה. אין לה 90 כ"ס - למרות שמישהו כתב את זה... - היא בהחלט לא "עפה" והיא לא יותר זריזה מה 205 ובטח פחות מהנה לנהיגה מבחינת התנהגות כביש. אם 205 אז רצוי משנת 94 ומעלה, כי עד 93 זה קרבורטור ומ 94 זה הזרקה עם אמינות גבוהה יותר ותצרוכת דלק עדיפה. (שוב למרות שמישהו כתב שהייתה לו 92 - "הזרקה, עם קרבורטור" - אין חיה כזו!).

בקיצור - במודלים המדוברים ולגבי ה 1.4 - עדיפה ה 205 (בשאיפה 94 והלאה) על פני הקליאו.

אלון

פורסם

אזז הבנתי שהקליאו פחות אמינה יותר יקר לתחזק אותה אבל באיזה רמה מדובר כלומר הפרשים גדולים יחסית בדרך כלל כי אם זה עניין קטן אזז אני מוכן להשקיע קצת כסף כדי להנות מהפינוקים שיש בה וגם אני יודע שאותה אני אוכל למכור בקלות יותר והגיוני יותר.

ואתה אמרת שאם כבר 205 אזז 94+ כלומר אתה מציע לי לשלול את ה92 גם אם היא נראת דיי מושקעת וטובה??? ועוד משהו מה הם ההבדלים בשנתונים 94 95 בדגמים פוראוור גי אל אי וגי אר?? אני מניח שזה במידת האיבזור... ואם רק בפוראוור יש פנסי ערפל???

עוד תגובות על הקליאו.......

תודה.

פורסם

לקליאו יש 80 כ"ס ביום טוב ועדיין היא מכונית טובה יותר מה-205.

אם אמינות הוא השיקול המרכזי, אתה לא בכיוון...(שרייד,גסטי,סובארו).

נקודות לבדיקה בקליאו: מזגן,בוקסות סרן אחורי,מערכת קירור.

מנוע וגיר ידני אמינים וטובים אם טופלו בצורה סבירה.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
לקליאו יש 80 כ"ס ביום טוב ועדיין היא מכונית טובה יותר מה-205.

אם אמינות הוא השיקול המרכזי, אתה לא בכיוון...(שרייד,גסטי,סובארו).

נקודות לבדיקה בקליאו: מזגן,בוקסות סרן אחורי,מערכת קירור.

מנוע וגיר ידני אמינים וטובים אם טופלו בצורה סבירה.

אמינות זה לא הדבר הכי חשוב אבל הוא גם חלק... ולכן אני שואל מה יותר אמין 205 או קליאו והאם זה ברמה גדולה...???

וזה דיי מבלבל כל אחד אומר לי משהו אחר....

• תוכן חדש...