Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 vs קליאו... תודה על העזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אזז הבנתי שהקליאו פחות אמינה יותר יקר לתחזק אותה אבל באיזה רמה מדובר כלומר הפרשים גדולים יחסית בדרך כלל כי אם זה עניין קטן אזז אני מוכן להשקיע קצת כסף כדי להנות מהפינוקים שיש בה וגם אני יודע שאותה אני אוכל למכור בקלות יותר והגיוני יותר.

ואתה אמרת שאם כבר 205 אזז 94+ כלומר אתה מציע לי לשלול את ה92 גם אם היא נראת דיי מושקעת וטובה??? ועוד משהו מה הם ההבדלים בשנתונים 94 95 בדגמים פוראוור גי אל אי וגי אר?? אני מניח שזה במידת האיבזור... ואם רק בפוראוור יש פנסי ערפל???

עוד תגובות על הקליאו.......

תודה.

טעות בידך - דווקא את ה 205 קל יותר למכור - היא גם יותר זולה באותו שנתון. כלומר באותו סכום תוכל לקנות 205 משנתון מתקדם יותר מאשר הקליאו. בממוצע מדובר בהשקעה של כמה אלפי שקלים בודדים יותר בשנה (נניח כ 2000 ש"ח) בתחזוקת הקליאו - אבל, ויש אבל גדול, זה ממש תלוי ברכב עצמו - כי, אתה יכול ליפול על רכב ממש טוב ואז התחזוקה זולה בהתאם.

למה אתה חושב שהקליאו יותר מפנקת מה 205 פוראבר - אני שהחזקתי בשתיהן לתקופה ארוכה - ממש לא חושב כך - הקליאו בעיניי הייתה נחותה מה 205 בכל היבט.

בקיצור במחיר של קליאו 92-93 תוכל לדעתי למצוא פוראבר 95 - שהיא עדיפה בכל פרמטר (למעט פלסטיקה - אין מה לעשות) וגם החלקים של הפוראבר זולים וזמינים.

אם אין לך סיבה אישית מיוחדת לגבי הקליאו - אז קנה פוראבר.

אלון

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אזזז אתם אומרים האבדל של 2000 בתחזוקה... וגם זה בלחץ.

אזז מה אתם חושבים אני אלך לבדוק את הקליאו נראה את תוצאות הבדיקה ואזז אני אחליט??? יש לי גם 205 שנת 95 שאני צריך לדבר עם המוכר מחר ואפילו לראות אותה...(לא בטוח פוראוור...) אזז אולי מצד שני אני אראה את שתיהן ואם אני ארגי ששהקליאו יותר בשבילי רק אזז לקחת לבדיקה נשמע הגיוני לא???

ולא עניתם לי האיבזור של הגי אל אי והגי אר ממש גרוע ביחס לפוראוור???

ולזה שאמר שהחלקים של הקליאו לא יקרים זה בדוק כי זה בניגוד למה שקראתי פה בפורום

ההה ועוד הערה יש לי הזדמנות להשיג את הקליאו במחיר גם טוב אזז זה לא בידיוק כמו פוראוור 95

פורסם

נניח והיתה תשובה חד משמעית, שה-205 יותר אמינה, והיית קונה 205 והיה הולך לך המנוע, אז מה ? משנה לך שמישהו כתב שאחת מהן יותר אמינה ?

תקנה רכב שמור, אין פסיקת בית משפט שמחייבת אחת מהן להיות יותר אמינה מהשניה.

נ.ב. - לאלון - "צביקה פיק" התכוון שאצלו בשנת 94 יש הזרקה, בניגוד ל-92 עם קרבורטור. הניסוח מטעה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה צודק אבל עדיין יש דגמים של מכוניות שהסיכוי שזה יקרה פחות מאצל דגם אחר אתה מבין אותי...

בכל מקרה מחר אני אבדוק לעומק את הקליאו ואת ה205 אבל אני לא יודע איזה דגם היא אם היא גי אל אי או גי אר זה עדיין נחשב למשהו טוב יחסית מבחינת איבזור??

פורסם
נניח והיתה תשובה חד משמעית, שה-205 יותר אמינה, והיית קונה 205 והיה הולך לך המנוע, אז מה ? משנה לך שמישהו כתב שאחת מהן יותר אמינה ?

תקנה רכב שמור, אין פסיקת בית משפט שמחייבת אחת מהן להיות יותר אמינה מהשניה.

נ.ב. - לאלון - "צביקה פיק" התכוון שאצלו בשנת 94 יש הזרקה, בניגוד ל-92 עם קרבורטור. הניסוח מטעה.

זהו - שעכשיו זה ברור...

באמת התפלאתי על צביקה....

:wink:

אלון

פורסם

אני הולך לבדוק את הקליאו היום מקרוב אזז יש דברים מיוחדים שאני צריך לבדוק בא חוץ ממערכת המיזוג והחשמל??

נ.ב

בבקשה עוד דעות על הקליאו....

בעיקר מהמנהלים...

פורסם
זהו - שעכשיו זה ברור...

באמת התפלאתי על צביקה....

:wink:

אלון

אני שמח שהניסוח הקלוקל שלי הובן לבסוף :smile:

ליוגי - למרות שאני לא מנהל, אני מקווה שעצתי מתקבלת: בחר ברכב השמור מבין השניים, ובא לציון גואל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן בדקתי אותו יותר לעומק וגיליתי שיש לו כמה בעיות ושכדי לי לעזוב אותו...(את הקליאו)

אבל אני מחפש רכב אחר ואני ממש לא מוצא משהו שמתאים לי 205 שלא תעבור את ה200 אלף קילומטר ושתיהיה במחיר סביר. ראיתי כמה מודעות אטרקטיביות אבל הבעלים לא עונים...

עוד אופציה שאני חושב לקחת בחשבון היא את הפיאסטה שנת 92+- מנוע 1400 אבל אני ממש לא סגור על עצמי בעניין הזה נראה לי שאני אחכה שמישהוא יפרסם מודעה של 205 שתיהיה מתאימה לי...

תודה על העזרה.

פורסם

יש 205 כסופה למכירה ליד הבית שלי (אזור המרכז). נראית לי ממודל 92-93 ובמצב סביר למדי.

אם תרצה, אני יכול לנסות לדלות מעט יותר פרטים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממש ממש תודה!!! אם זה לא קשה לך נסה לברר כמה הקילומטרג יד מחיר או שפשוט תתן לי תטלפון ואני כבר אברר...

איך היא נראת מבחינה חיצונית כלומר יש תוספות או משהו כזה..?? מכות פח??

באמת תודה על העזרה!!!

פורסם

כן נכנסתי כבר לכל האתרים שיש שם ובאתר הזה כולם מעל 12 אלף שקל... ואני מחפש ב 9 בערך אבל ראיתי מודעה מהיום ל205 93 סטייל(5 דלתות) ב 10000 אזז נראה לי שאני אנסה לדבר איתו על המחיר(עם 127 K קילומטר) ראיתי אחד מהפורום מוכר כזו(3 דלתות) ב 8.5 אבל הוא גר בעכו וזה ממש רחוק לי.

Guest תמיר .א.
פורסם

כול מי שיש לו פה 205 (רואים לפי הסמלים) מובן מאליו שהוא יציע לך את ה205.

כנל קליאו.

אני מכיר את הרכבים האילו מחברים שלי, לפני כמה שנים שהוציאו רשיון כול אחד היה לו איזה 205 זרוקה

ו2 היה קליאו. אחד היה לו 1400 90HP והשני היה לו 1400 75HP. מנועים שונים בהספק בדקתי את זה באנטרנט. זה עם ה90HP היה עף. השני היה כמו ה205.

אני הייתי הולך על קליאו.

תמיר

פורסם

ללא ספק לך על 205 [אחת ששמורה וטופלה ביד אוהבת] זה אוטו מעולה להתחלה . זריז נחמד ובעל שילדה מעולה שבשילוב עם שאר מכלולים מתגלה כמהנה לנהיגה על הכביש .מניסיון וביחס למתחרים בשוק הוא יותר זול לאחזקה בעיקר בזכות העובדה ש205 יש בשפע וחלפים זה ממש לא בעיה להשיג .

רנו קליאו גם אוטו חמוד אבל לא יותר . מניסיון שכן שלי האוטו ממש לא יותר אמין מה205. בכל אופן הכל מסתכם שורה תחתונה איך הבעלים הקודמים טיפל ברכב.

רכב שטופל כיאות יחזיר באותו מטבע אמינות והנאה.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...