Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 vs קליאו... תודה על העזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה... עכשיו דיברתי עם בעלים של 205 שנת 95 1400 גדם gl לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל... בקיצור זה רכב יד 3 האחת היא של המדינה... הוא עבר 170 אלף קילומטר שאסי נקי לא הוחלף מנוע בקיצור הוא מתאר אותו כדיי אמין הוא דורש 9 ומחר אני הולך לבדוק מה מצבו של האוטו...

מה דעתכם עליו?? היא עדיפה על sx שנת 93???

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כללי לא מחבב בכלל רכבי מדינה /צבא..בטח לא 205 שבטוח עברה מסכת עינויים,אבל לך לבדוק את הרכב בכל מצב. להפסיד לא תפסיד כלום .

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם זכור לי נכון אז יש דגם כזה [עד 95 כולל]ובמקביל הFORVER החלה לעלות לאויר העולם משנה זו ..

בכל מקרה דרך הרשת עם נתונים ופרטים יבשים אי אפשר ממש לעזור לך אלה רק להאיר את תשומת ליבך באופן כללי. אנחנו עדין לא יודעים אם ה93 במצב טוב יותר [חיצוני מכאני] מה95 או להיפך .בכללי ההגיון אומר לעלות שנתון אך לא תמיד זה נכון ספציפית.[תלוי בהמון גורמים במשוואה]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צודק מחר אני הולך לראות את ה95 וכנראה גם את ה93 סטייל 5 דלתות הסטייל עשתה הרבה פחות גילומטרז(127) והיא יד 2 עם חלונות חשמל נעילה מרכזית ומגנזיום אבל דורשים עלייה יותר מה 95

פורסם

העיסקה של הסטייל לא יצאה לפועל לאחר שהשוכר החליט שהוא משנה תמחיר ***תמחיר = את המחיר *** אבל ישנו רכב שחזק על הכוונת מודל 93 יד 3 140 אלף קילומטר ח.ח נ.מ גנטים... בקיצור תראו אבל יש דבר אחד שקצת מפריע לי זה ה-3 דלתות אבל נתרגל... דרך אגב זה דגם sx

805208.jpg

פורסם

קודם כל , אל תתרגש שהעסקה של הפיזו' סטייל לא יצאה לפועל.

זה תמיד קורה שאחד הצדדים פיתאום "מבריז איכשהו" מהעסקה.

ואל תתבאס מהאוטו של ה-3 דלתות, לפי דעתי זההרבה יותר יפה מהמרכב 4 דלתות.

אז בקיצור:לך על זה

פורסם

כן יותר יפה אבל מבחינת נוחות פחות... אבל לא נורא העיקר שהוא יעבור את הבדיקה כמו שצריך...

נראה טוב לא??? נחשב לדגם אמין כמו השאר???

פורסם

כמו שכבר הזכרת תמיד יש בעיות לפני קנייה וגם הפעם גיליתי לראות שהאוטו לא במצב הכי טוב אזז לא קנינו אותו...

אבל אני ואבא שלי בדקנו 205 סטייל שנת 93 עם 175 אלף קילומטר קצת יותר יד 4 והצבע שלה(מה זה מחלה???) לא נראה טוב בגלל... וגם הדש בורד שבור(400 שקל חדש) אבל כל אילו לא כל כך מעניינים אותי כמו השמן או המיים שיצאו מהאגזוז שהוא עמד בזמן שהוא מונע בחנייה טיפטפו כמה טיפות ואני מודאג מכך מאד מה זה אומר....???????? משהו רציני??? שווה להשקיע על רכב כזה בדיקה בכלל או שלהמשיך הלאה לרכב אחר??.

נ.ב

חוץ מזה האוטו במצב טוב ובמחיר סביר מאד וגם אין בעיות אחרות...

• תוכן חדש...