Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי תרבות הנהיגה באה מהמנטליות הכללית...אז כמו שאי אפשר לשנות את המנטליות לא נראה לי שזה אפשרי לשנות את תרבות הנהיגה

ארץ הקודש תישאר מקום מלא בלאגנים שכל אחד חושב שהוא אלוהים

ובקשר ל"עוצר" זה לא יעיל כי תמיד אפשר להקדים את היציאה ו\או לחזור מוקדם יותר, ככה שגם אם בכנסת יחשבו על הצעה שאסור לנהג חדש לנהוג מ9 עד 7 זה לא יעזור כי עדיין יצאו יותר מוקדם ויחזרו יותר מאוחר עייפים הרבה יותר

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי רעיון עוד יותר טוב - שיעשו חוק שמתיק מכירת נשקים מגיל 18, ללא בדיקה פסיכיאטרית, עם תקופת המתנה של יומיים - כמו בארה"ב. זה יחסוך המון בלאגן.
אני קיבלתי נשק בלי תקופת המתנה בכלל. הייתי צריך לשפצר רצועה עם יד כואבת מהזריקה של הבקו"מ.

ואני בעד שיתנו לנהגים חדשים לנהוג ללא שום מגבלות. מה שהולך ומה שמוצע זה עונש קולקטיבי. צריך ענישה ממוקדת.

נהג חדש שנתפס בהשתוללות. לא בעבירה ספציפית של חוסר תשומת לב או הלמוטיות, אלא בהשתוללות ודאווינים על הכביש - צריך לקחת לו את הרשיון, ושבעוד שנתיים הוא יוכל לגשת מחדש לטסט.

נהג שנשלל לו הרשיון בצורה כזו ויתפס נוהג ללא רשיון - מאסר בפועל.

פורסם
זה היה קיים כבר, ובוטל עקב כישלון חמור. אנשים פה חייבים לטעות בעצמם?

בואו נארגן הפגנה המונית למען החזרת המחיקון לערוץ 1, על מנת לצמצם את הפערים החברתיים!

מי מוכן לחתום שהוא בא להפגנה?

אני בעד להחזיר את סמי וסוסו. בואו נעשה הפגנה !!!!.

מה , כבר היה ?

לא עבד ?

שיט.

מה , בישראל לא לומדים לא לחזור על טעויות שנעשו כבר והניבו אפס תוצאות ?

באמת ?

מוזר... :roll:

פורסם

אני מסכימה ב-100 אחוז. בתור נהגת חדשה איני מרוצה מההכללה "כל הנהגים החדשים לא יודעים לנהוג ומשתוללים על הכביש". רק ענישה ספציפית וחמורה יכולה לעזור. זו בעיה שבישראל לחוקי הענישה אין מספיק כוח הרתעה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ממש הצעה גאונית.

ב91-92 כבר היה דבר כזה שנהגים חדשים לו הורשו לנהוג בין 02:00 ל05:00.

אז זה בוטל. :?

אז למה לא לחוקק את זה שוב?!

לדפוק ת'ראש בקיר זה ממש אחלה!!! :|

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אתם מודעים לעובדה שלהגיב בפורומים על הצעת החוק הנ"ל משולה לצעקות על שחקני כדורגל בטלוויזיה. :(

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

חוק מפגר, ובקשר לזה שאמר להעלות את גיל שתיית האלכוהול לגיל 21, אתה בכלל לא מבין למה זה בארץ מגיל 18 אם אתה מדבר ככה,

בישראל ארץ שבא הצבא הוא מהות קיום, מגוייסים נערים בני 18 לשירות חובה (בינהם גם אני...אני בן 21 וחצי והשתחררתי ממש עכשיו) במסגרת שירות זה חלקם (לפחות אלא שיש להם מצפון ואהבת מולדת - כמוני) הולכים להיות לוחמים (במקרה שלי גולני) במסגרת השירות הזה לחמתי בעזה, הר דב, ג'נין, שכם, חברון, ועוד כהנא וכהנא כפרים שלא נפרטם, איבדתי חבר, איבדתי מפקד (סמ"פ בהר דב) אז אתה בא ואומר לי, שנער בן 18 מספיק טוב כדי להשים בידיו נשק ולשלוח אותו להלחם, מלחמת קיום בשביל המדינה ואולי לא לחזור ממנה, אבל הוא לא אחראי מספיק כדי לשתות אלכוהול ? לא נראה לי....

בקשר לחוק הדבילי הזה, אם היום כולם יוצאים ב11 וחוזרים ב4 אז כולם יצאו ב1 ויחזרו ב5 וחצי, זה לא ממש משנה..חוץ מזה שזה יגרום ל-כ-ו-ל-ם לעשות בילויים ארוכים ומעייפים יותר מהרגיל

פורסם
אני הייתי יוזם חוק לאסור נהיגה של נהגים חדשים מהשעה 12 בלילה ועד 06:00 בבוקר,מין חוק ניסיוני כזה.

הנהגים הצעירים בלילה נוהגים כמו משוגעים,עושים רושם על בחורות ומסכנים את כל התנועה,עוקפים מאיפה שרק אפשר ,עושים מלא עבירות וגורמים להמון תאונות דרכים.

לוקחים את הרכב מההורים וקורעים לו את הצורה,את כל התיסכולים של כל השבוע הם מוציאים על הכביש בלילות,שלא נדבר על הערסאוואתים שזה בכלל ביזיון.

אני הייתי מכניס חוק ניסיוני כזה למשך חודש אחד, לבדוק אם באמת זה יוריד את כמות תאונות הדרכים,למה לא לנסות?

למה בגלל שיש מיעוט שמשתולל בכבישים בלילות, צריך להגביל את כל הנהגים החדשים?! מה אני אשם?! מה עוד אלפים כמוני אשמים?

בגלל שאני נהג חדש ואני גם נוהג בלילה, אז צריכים לחול עליי הגבלות?

אלו לא רק נהגים חדשים! אלו גם נהגים בני 20 ו30. זה לא סוד.

אני בעד לחלק דוחות לאנשים ספציפיים! יותר משטרה בכבישים ! נהג מבצע פשע רציני? שלילה מיידית! ללא קשר לאם הוא נהג חדש או לא!

לתקוע אותי בבית ב12 בלילה לא יעזור לך לישון יותר טוב בלילה. כי הנהגים של 6 בבוקר (בדר"כ משפחות בדרך לטיולים), יסבלו הרבה יותר ממה שאתה חושב שאנשים סובלים בלילות היום.

ואני מדבר אחרי שאתמול מזדה לאנטיס חתכה אותי באופן רציני! עמדתי לצד הדרך, חבר שלי היה צריך לרדת מהאוטו, רכב אחר נסע בנתיב השמאלי כמה עשרות מטרים מאחרי. ופתאום באה לאנטיס שחתכה אותו מימין וזגזגה שוב לשמאל, שעוד שניה היו נכנסים בי! הייתי עם חגורה ותפסתי את ההגה כמו מניאק בשביל לא לקבל את המכה האפשרית!

בדבר כזה, אמורה להיות משטרה שמסיירת ברחובות, לראות בן אדם כזה ופשוט לתת לו מעצר. לפי הגיון שהוא פוגע בציבור, לא לפי חוק יבש!

כשאין מי שאוכף את החוק, אין חוק. להתחיל להגביל אנשים בנסיעות ליליות לא יעזור. המשתוללים הם לא רק נהגים צעירים.

יותר משטרה בכבישים, זה הכל!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שיעשו חוק שיאסור מכירת אלכוהול לנוער מתחת לגיל 21,כמו בארה"ב,אין פתרון אחר,זה יחסוך הרבה בלאגן.

מתאים לחברי הכנסת שלנו להציע כל מיני הצעות חוק מטומטמות ולא פרקטיות.

כבר עכשו יש חוק שאוסר מכירת אלכוהול מתחת לגיל 18,ועדיין אני רואה ילדים בני 16-14 שותים ברחוב ובפאבים. :?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אני נגד החוק... גם אני חושב שנהגים זהירים כמוני וכמו עוד כמה פה שנוסעים תמיד בזהירות ובהתאם לחוקי התנועה לא צריכים להיענש בגלל עבריינים שמשתוללים בכביש... :roll:

בנוסף, מי שעושה שטויות בלילה עושה את זה גם ביום, ואם הוא יצטרך לחכות עד הבוקר כדי לנהוג הוא יעשה את אותן שטויות, רק שהוא יהיה עוד יותר עייף...

כמו שנאמר כבר, הענישה צריכה להיות ממוקדת, אכיפה מוגברת בכבישים, עונשים וקנסות כבדים יותר וחינוך...

פורסם

הגבלת זמני הנהיגה של נהגים צעירים היא הכללה שעוברת כל גבול!!!

גם אני כאשר הייתי בתקופת נהג צעיר עם כל הפוזה וכל הרצון למשוך תשומת לב של בחורות ומעט להרגיש יותר מהיר מכולם. לא עשיתי זאת על הכביש משתי סיבות:

א. חבל היה לי על הרשיון.

ב.סיכנתי את עצמי ומי שסובב לי על הכבישים.

כנ"ל גם חברים שלי.

הטיפול בבעייות הנהיגה של הצעירים צריך להיות נקודתית ולא מכלילה. היות ולמשטרה אין כוח אדם לזאת והם מעדיפים להשתמש בובובות מתנפחות וניידות שעומדות בשולי הדרך רק כדי להרתיע, הבעייה מתחילה פה.

אני לא מבין מי מציע את החוקים המגוחכים והרעיונות הללו בכנסת ובמשטרת ישראל.

איסור מכירת אלכוהול מתחת לגיל 21 אף פעם לא יכנס לתוקף בארצינו בגלל סיבה מאוד פשוטה: איסור זה יגרום לירידה בצריכת אלכוהול בקרב הצעירים פאבים, מסבאות, פיצוצייות ומועדונים יפגעו מזאת קשה שלא לדבר על יבואני משקאות חריפים וכן הלאה.

מיום ליום המלחמה בהמון המשתולל בכבישים יוצאת מכלל שליטה של משטרת ישראל והממשל, ולצערינו משטרת ישראל והממשלה לא יודעת כיצד למגר את התופעה.

חקיקת חוקים מוזרים לא יעזרו פה!

ההצעות שנתן מוטי כנראה לא תבוא לידי ביטוי. אומנם חבל מאוד אבל זהו המצב.

הפתרון הכי טוב לדעתי הוא מודעות עצמית, אבל כמה מכם באמת חושבים על זה (לא בהכרך נהגים צעירים) בבילוי של שישי בערב?

בברכה L.A

• תוכן חדש...