Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מנטה אירמאשר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי אופל בכלל ומנטה בפרט,

במסגרת שבוע הנוסטלגיה שנפל עלי, נזכרתי שלפני 15 שנים בקירוב הייתה מסתובבת בצפון ת"א

אופל מנטה אדומה ששופרה (כך לפי הכיתוב) באירמאשר (Irmscher) גרמניה.

(ממש כמו זו בתמונה)

מישהו יודע מה עלה בגורל הנסיכה?

manta.jpg

HFturbo

פורסם
שלום לאנשי אופל בכלל ומנטה בפרט,

במסגרת שבוע הנוסטלגיה שנפל עלי, נזכרתי שלפני 15 שנים בקירוב הייתה מסתובבת בצפון ת"א

אופל מנטה אדומה ששופרה (כך לפי הכיתוב) באירמאשר (Irmscher) גרמניה.

(ממש כמו זו בתמונה)

מישהו יודע מה עלה בגורל הנסיכה?

שלי,שלי,שלי.

היא אצלי כבר 8 שנים והיא בעיצומו של שיפוץ מקיף ביותר בצמוד לאנשי אירמשר.

פקסים מתעופפים לכל כיוון ומחסני אירמשר הפוכים במטרה למצוא לי חלקים ספציפיים.

מעט היסטוריה ודיוק.... היא לא שופרה ע"י אירמשר, היא נבנתה ע"י אירמשר ואז חזרה לאופל (בדומה ל M בב.מ.וו) למכירה באולמות התצוגה כ- OPEL MANTA I 200.על שום 200 היחידות שנבנו מהדגם הזה.

לפני שכולם מתלהבים (מה? סה"כ 200? האוטו בטח שווה מיליונים!!!) אז הגרסא הזאת היא רק אחת מ 7 גרסאות שונות שאירמשר ייצרו ובנוסף היו עד איזה 4 סדנאות שונות ששיפרו מנטות עבור אופל.

כך שזאת באמת מכונית נדירה, אבל לא יקרה כי הגרסה הזאת לא ממש נחשקת.

אם כבר מנטות באמת מיוחדות אז תחפש את ה 400 או MATTIG EXTREME.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפשר לקבל תמונות של המנטה שלך ??

ניראה לי אוטו מעניין.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר,

מבחוץ, האוטו נראה כמו בתמונה למעלה, רק בלי הכנפונים. אותו ספוילר קדמי תחתון (בלי הספליטר), אותם פנסים כפולים, ספוילר 3 חלקים אחורי עליון,רק שאצלי יש גם ספוילר אחורי תחתון שתואם את הקדמי חצאיות עמוקות יותר וסאן רוף שברכב שבתמונה משום מה לא הזמינו את האופציה הזאת.

מבחינה חצונית, האוטו שלי נראה בדיוק כמו בתמונה המצורפת.

כמו כן הדגם קיבל חלונות ירקרקים וחלונות צדדיים אחוריים נפתחים (במקום הסטנדרטיים המקובעים).

מבחינה מכנית, האוטו זהה ל GT/E עם התוספות הבאות:

קם-שפט חם (285),סעפת יניקה ופליטה, צנרת 4 אינצ' ודוד אחורי כפול, LSD,ג'אנטים 15X7.5, מיפוי מחדש של מחשב ההזרקה, קפיצי שסתומים שונים,דיסטריבוטור שונה. כולם מתוצרת אירמשר.

כל אלא נתנו עליה של 15 כ"ס להספק מרשים ביותר, בזמנו, של 136 כ"ס.

מבפנוכו, הוכנסו כסאות רקרו. לצערי, הריפודים המקוריים (שחור עם דוגמאות של סמל אופל) היו במצב אבוד ולכן הוחלפו לבד שחור. כל מאמצי לחפש בד זהה,מקורי עלו בתוהו. לא אצל אירמשר ולא באופל.

וכמו כן הסאן רוף הידני.

בברכה,יניב

manta1.jpg

מנטה.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלי,שלי,שלי.

היא אצלי כבר 8 שנים והיא בעיצומו של שיפוץ מקיף ביותר בצמוד לאנשי אירמשר.

פקסים מתעופפים לכל כיוון ומחסני אירמשר הפוכים במטרה למצוא לי חלקים ספציפיים.

מעט היסטוריה ודיוק.... היא לא שופרה ע"י אירמשר, היא נבנתה ע"י אירמשר ואז חזרה לאופל (בדומה ל M בב.מ.וו) למכירה באולמות התצוגה כ- OPEL MANTA I 200.על שום 200 היחידות שנבנו מהדגם הזה.

לפני שכולם מתלהבים (מה? סה"כ 200? האוטו בטח שווה מיליונים!!!) אז הגרסא הזאת היא רק אחת מ 7 גרסאות שונות שאירמשר ייצרו ובנוסף היו עד איזה 4 סדנאות שונות ששיפרו מנטות עבור אופל.

כך שזאת באמת מכונית נדירה, אבל לא יקרה כי הגרסה הזאת לא ממש נחשקת.

אם כבר מנטות באמת מיוחדות אז תחפש את ה 400 או MATTIG EXTREME.

בברכה,יניב

אין לך מושג כמה שימחת אותי ועוד כמה חבר'ה שזוכרים אותה מגרגרת ליד שער ביה"ס התיכון שלנו

אי אז לפני שנים...

הרכב הספציפי הזה מתקשר אצלי לעוד רשימה של מכוניות שהיו אז בסביבה, ואנחנו רק חלמנו עליהם.

יש משהו מנחם לדעת שגם חלומות ילדות שורדים את השנים:wave2::mm_yeah:

HFturbo

• תוכן חדש...