Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-MX5 החדשה - מבחן ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואנ'ה מה זה מחירים שווים... 200 אלף שקלים לעניות דעתי זה לא סכום "שווה נפש" לכולם, לפחות לא בשבילי.

אני לא מבין את היצרנים, אם חברה אחת תמכור מכונית רודסטר\קבריולט ספורטיבית במחיר של 130 או 140 אלף שקלים, זה דבר שיהיה חסר תקדים וכך גם הרבה אנשים יקנו את הרכב וכך היצרנים ירוויחו וגם אנשים ירגישו שהם מקבלים תמורה הולמת למחיר. אבל עד שזה יקרה...הממ, בעצם זה לא יקרה, טעות שלי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
האם מישהו יודע אם דלק מוטורס מתכוונים להציע גם את גרסת הMAZDASPEED ?

תשכח מזה. בעצם, גם אנחנו :|

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המחירים בארץ שערוריתים- הMAZDASPEED לא מיובאת בגלל תמחור שיהיה יקר, יקר מידיי ופשוט לא יקנו אותה..

בקשר לכל שאר הרכבים והפעם הרודסטרים,המחירים גבוהים כל כך, והמיאטה היחידה שנשארה איך שהוא "עממית" עכשיו עולה בכ20% (לפחות) יותר מהמיאטה הקודמת.

יבואנים נמנעים מליבא רכבים ספורטיבים-לא אוטומטים-לא 1.6 סדאן..בגלל פחד,פחד שיעלה יותר מדיי,פחד שלא ימכרו ויכנסו למינוסים..

נוסף על זה גם יש פער ענקי בין הבדלי המחירים כאן, לבין הבדלי המחירים באירופה..

MR2 ומיאטה נמצאות באותה קטגוריה של מחירים...כאן יש הבדל של 60 אלף שקל.

כנ"ל לגבי לנד קרוזר-X5-דיסקברי שהם באותה קטגוריה עם הבדלים יחסית מזערים כאן בהבדלים של למעלה מ100 אלף שקל!

תשובה ברורה אין, אבל מה שבטוח שמישהו מרוויח על הגב שלנו,ואנחנו שותקים.

1.8T 8)

פורסם

דלק מוטורס, תמיד היו, ותמיד יהיו...

היבואן הכי פרימיטיבי בארה"ק...

מערכת שיווק שאת ההיגיון שלה שואבת ממקום לא ידוע, כנראה ממעמקי השאול.

ספורטיביות הם לא מייבאים, מחירים מופקעים - מכוניות, טיפולים, וחלקים, למען השם אפילו אתר אינטרנט אין להם!@#:shock:

עד מתי?!

למען השם מתי כבר יעבוד בישראל יבואן הגיוני!?

עד מתי, עד אנה, עד מתי?

פורסם

לדלק מוטורס יש 2 אתרים חדישים ויפים דווקא - אחד לכל מותג..

www.mazda.co.il

www.ford.co.il

תהנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דלק מוטורס, תמיד היו, ותמיד יהיו...

היבואן הכי פרימיטיבי בארה"ק...

מערכת שיווק שאת ההיגיון שלה שואבת ממקום לא ידוע, כנראה ממעמקי השאול.

ספורטיביות הם לא מייבאים, מחירים מופקעים - מכוניות, טיפולים, וחלקים, למען השם אפילו אתר אינטרנט אין להם!@#:shock:

עד מתי?!

למען השם מתי כבר יעבוד בישראל יבואן הגיוני!?

עד מתי, עד אנה, עד מתי?

סליחה? :shock:

אולי לא שמת לב, אבל דלק מוטורס היא היבואן המצליח ביותר בישראל.

פרימיטיבים? מערכת שיווק חסרת הגיון? למה? כי הם לא מביאים מכוניות נישה שמעניינות רק כמה שורצי פורומים, של99% מהם אין בכלל את הכסף לקנות?

לך לדלק מוטורס, שים צ'ק על השולחן והם יעמיסו לך שתי RX8 וחמש מיאטה MAZDASPEED על האוניה לאילת, ועוד ארבע פוקוס RS על האוניה לאשדוד.

מה אתה רוצה מהם? שיחלקו מכוניות ספורט במחירים עממיים רק כי בא לך? למה מי מת?

הם עסק. עסק רווחי מאוד - מה שאומר שהם מנוהלים בצורה חכמה. הם לא מוסד צדקה לחובבי רכב.

פורסם

אני מרוצה ממשהו אחד חזק.

העובדה ש MX5 שנת 2006 הולכת לעלות 200K תגרות לכך שהמחירון של הרכב שלי ישאר יציב ואף יצמח.

אולי אני אפילו אוכל למכור אותה ברווח ;-)

פורסם
המחירים בארץ שערוריתים- הMAZDASPEED לא מיובאת בגלל תמחור שיהיה יקר, יקר מידיי ופשוט לא יקנו אותה..
לא יודע על איזה תמחור של ה-Mazdaspeed אתה מדבר, לדור החדש של המיאטה שרק הוצג אין עדיין גרסה של MS ולדור היוצא גירסת ה-MS עולה משהו כמו $900 יותר מהמיאטות הרגילות, שאיך שלא תכפיל את זה בשער הדולר ותוסיף את כל המיסים המקובלים בארץ זה עדיין לא יוצא 10K ש"ח...

יכלו למכור את ה-MS בארץ ב-180K בלי שום בעיה, מה שכן, הצרכנים הישראלים טיפשים, במקום להגיד ליבואן לדחוף את כל המיאטות האוטומטיות שלו לת*ת הלכו ואמרו זה מה יש אז אני אקנה וגם לא משנה לי שהיא אוטומטית ובסופו של דבר גם ככה יהיה לי יותר קל למכור אותה אח"כ ... והנה, קיבלת יבואן שמוכר לך מכוניות ספורט מסורסות במקום לשים לו צ'קים על השולחן ולהגיד לו להביא את ה-MS גם בשביל 15K יותר.

דיבורים, כידוע, הם בחינם.

בקשר לכל שאר הרכבים והפעם הרודסטרים,המחירים גבוהים כל כך, והמיאטה היחידה שנשארה איך שהוא "עממית" עכשיו עולה בכ20% (לפחות) יותר מהמיאטה הקודמת.
170K + עשרים אחוז = 204K

המחיר המדובר בו הוא מתחת ל-200K, ככה שאני לא מוצא פה את ה"עשרים אחוז לפחות" שדיברת עליו.

מוטי.

• תוכן חדש...