Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפוד להגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שכל הזמן שאני נוסע נסיעות ארוכות הידיים שלי מזיעות וקניתי ריפוד להגה . הבעיה היא שלמרות שבחרתי את הכי דק הוא ממש לא נוח ועבה

האם יש ריפודים שהם ממש טובים ומקצועים או כולם אותו דבר ואם יש איכן אפשר לקנות אותם .

נ.ב. הריפוד שלי נקנה באוטו דיפו ולא ראיתי שם משהו טוב .

פורסם

לך לחנות טובה לאביזרים, גם תמצא מבחר גדול ונחמד, גם יותר זול מאוטו-דיפו.

אל תפחד להחזיק ולמשש את הכיסוי לפני שתקנה, עד שתהיהי מרוצה.

לפי דעתי, הכיוסי היחדי שלא תזיע ממנו הוא פלסטיק, ואלא לא יפים/נוחים, אבל לשיקולך...

...Carpe Diem

פורסם

לנסיעות ארוכות כפפות נהיגה יכולות להיות הפתרון

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רפד יכול לתפור לך כיסוי להגה לפי בחירתך, המחיר יקר לרוב יותר מכיסויי הגה פשוטים, אבל הוא תופר את זה על ההגה, והאיכות גבוהה בהרבה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אחי יש לי את אותה הבעייה כמו שלך...אבל פשוט קניתי סט ריפודים לאוטו לא יודע אם אתה מכיר אבל מצויר על זה עכבישים זה די חדש...ועם הסט קיבלתי גם כיסוי להגה מבד ועכשיו פחות או יותר זה עזר לי אני פחות מזיע בידיים בגלל זה...אז אני מציע לך לקנות מקווה שיפתר לך הבעייה המעצבנת הזאת!

פורסם

אני דווקא די אחלה לדעת רוב מכרי. אני חושב שאתה לא אחלה בעליל אם אתה שופט אנשים על סמך מידע מועט כל כך.

בכל מקרה, במידה ומזיעים הרבה, כיסוי הגה מתחיל להסריח ממש אחרי תקופה מסויימת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לעתיד, אני לא יודע במה השתמשת אבל הכיסוי הפשוט והזול שלי אוחז טוב מאוד, מהסיבה שאמרו כאן לפני.

לNITCH, נראה לי שהכוונה לא היתה אישית אלא שהוא לא מסכים עם דבריך בשרשור זה, זה הכל...

...Carpe Diem

פורסם
לעתיד, אני לא יודע במה השתמשת אבל הכיסוי הפשוט והזול שלי אוחז טוב מאוד, מהסיבה שאמרו כאן לפני.

לNITCH, נראה לי שהכוונה לא היתה אישית אלא שהוא לא מסכים עם דבריך בשרשור זה, זה הכל...

בדיוק.

סליחה אם נפגעת.

• תוכן חדש...