Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין למלא גז למזגן לבד משהו יודע איך , איזה סוג ומאיפו קונים בלון ,כמה ?

זה נראה לי די פשוט ונמאס לשלם מחיר כל כך גבוה בשביל חצי דקה עבודה.

פורסם

מה אתה אומר?

אם אתה לא מבין תשאל בעדינות,

א. אסור לך.

ב. אתה עלול לפוצץ משהו

ג. למלא גז זה לא למלא מים בבקבוק קולה, יש לחצים, לפעמים צריך לשמן את המערכת ולעשות וואקום,

יש עכמה סוגי גזים ועוד ועוד

ד. מה עם השעונים והכלים.

ה. לידיעתך לא ימכרו לך חוץ מזה מחיר הגז עלה פלאים במאה או מאתיים אחוזים ויתקנו אותי אם אני טועה אז לא נראה לי שישתלם לך לקנות מיכל כי הוא יעלה לך כמו כל הפעמים בחייך שתצטרך למלא גז.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא ראיתי שנדרשים כלים מיוחדים סך הכל בלון גז ושעון שמתחבר לברז .

חוץ מזה ראיתי ערכות למילוי גז עשה זאת בעצמך רק שזה היה באוטו דיפו והמחירים שם מטורפים.

הענין הוא מעבר להענין הכספי שאני מעדיף לעשות לבד כמה שיותר ומה שאפשר.

פורסם
לא ראיתי שנדרשים כלים מיוחדים סך הכל בלון גז ושעון שמתחבר לברז .

חוץ מזה ראיתי ערכות למילוי גז עשה זאת בעצמך רק שזה היה באוטו דיפו והמחירים שם מטורפים.

הענין הוא מעבר להענין הכספי שאני מעדיף לעשות לבד כמה שיותר ומה שאפשר.

קרא בעיון כל סעיף שכתב קודמי יונתן והתיחס אליה כמו תורה מסיני, כל מה שהוא כתב נכון! הדבר היחיד שאתה יכול לעשות ורצוי שתעשה לבד זה סקס!(עם בת זוג כמובן).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עזוב לפעמים הדברים לא פשוטים כמו שהם נראים וב90 אחוז מהמקרים כל הערכות לא שוות כלום.

אני אישית לא מכיר את הערכה הזו, חוץ מזה אם הכל תקין לא צריך למלא גז, אצלי לא מילאתי גז 4 שנים ושמילאתי הייתה נזילה מאיזה אטם,

אגב אני רואה שאתה חדש, אז בלי לזלזל (חלילה) חבר הסכת ולמד!. ברוך הבא, אני מאמין שתלמד כאן אם תקרא ותקשיב, לשאול ולהיות סקרן זה טוב אבל במקרה הזה אין מצב שאתה יכול לעשות את זה לבד אפילו אם אני נותן לך את הכלים והבלון והשעון

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

חבר,

שמע, אם כל פעם רק מוסיפים לך גז- יש בעיה!

לא סיפרת לנו למה אתה צריך למלא גז, אבל אם זה עניין שבשגרה- יש תקלה- תקן אותה!

מילוי גז בד"כ מבצעים לאחר ריקון של המערכת מגז,

אם אין בכלל גז וגם אם יש - לפני מילוי הגז עושים וואקום במערכת.

בקיצור- אם אתה מתרשם שפשוט באים מחברים בלון וזהו- תחליף מזגניסט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...