Jump to content

שיוש

  • הודעות

    24
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי שיוש

  1. משאבת הדלק ב DL נמצאת או בתא המנוע קרוב לקיר אש בצד השמאלי או בתחת לאוטו באיזור הגלגל האחורי שמאלי (תלוי בשנה). אבל אתה לא צריך את המשאבה אלה את הריליי של המשאבה .
  2. נשמע כמו רעש שסתומים. נסה להאזין ולבדוק אם הרעש מגיע מאיזור הראש מנוע .במידה וכן והרעש לא חזק אז זה לא נורא זה בלאי טבעי שלא פוגם במיוחד.
  3. אני יודע שקיימים בתי מצערת רבים אשר מ"מקוררים ע"י מים" אבל מי אמר שהם מקוררים? לדעתי נהפוכו, הם מחוממים ע"י מים חמים המגעים מהמנוע.
  4. אני מחפש נתונים על סמוראי כמו :צריכת דלק, בעיות מיוחדות (חוץ מבעיות מרכב), אשמח מאוד לקבל עזרה . שי.
  5. נקודה למחשבה קצת שונה. אתם חושבים רק כלכלית אבל מה עם בריאות !? כשקבלתי רשיון בגיל 17.5 קניתי מיד אוטו ( מתוך התלהבות לא ממש מצורך). ואז במהרה הפכתי ל"פדלאה" לא זזתי מטר בלי האוטו ולאחר שנה ההיתי כבר עם קרס מכובדת . למה?! לא חבל? לפני שהיה לי רישיון הסדתרתי מציון בלי אוטו. היום, בלי אוטו אני לא יוצא מהבית אל תתמכרו לקופסא המרה!!!
  6. למה שפלגים שעשו 13K יעשו בעיה כל כך חמורה . צריך לבדוק את מקור הבעיה כדי שלא ישרפו עוד פלגים. אם הרכב מוזרק אז הפלגים צריכים לעבוד הרבה יותר אולי יש לך שסתום שרוף או משהו כזה.
  7. רנו 19 1400 גיר רגיל הזרקה צריכה משולבת: 1/12.5 תמיד עם מזגן, בין עירוני על: 110-120
  8. נסה לפמפם את הברקס (לא בנסיעה) כשהרכב מונע. ובמידה והרכב מתחיל לרעוד יכול להיות שבורח ואקום מהבוסטר (מגבר כוח בלימה) נסה ותחזור .
  9. כנראה שהמוסכים לא מבינים מה זה "דסקית אטימה" תגיד להם שזה ה"שיבה של הבורג"
  10. אם אתם רוצים לדעת כמה עולה יישור ראש תשאלו חרט באופן ישיר . מניסיוני עלות ישור נעה בין- 200 ל-500 ש"ח (תלוי בראש) כולל אחריות אצל חרט מעולה (ש.מ.ר) בסגולה פ"ת מוסכניקים מנפחים מחירים !!! שאר החלפים הם סט אטמים צריך לעלות בין 150 ל-300 תלוי בחברה וצריך להתיעץ עם החרט בחברה הטובה ביותר לראש. מקווה שעזרתי
  11. אייל תודה רבה על שהתגובה , חשבתי כך רק רציתי לשמוע זאת מעוד אנשים . שאלה נוספת היא האם יש סוגי תחליפים שנחשבים יותר או פחות טובים?
  12. רנו 19 1400 96 האם מסנן דלק מקורי הכרחי ? עלותו כ 130 ש"ח ואמורים להחליפו כל 30-40 אלף האם לתחליפי אורך חיים דומה?
  13. אני חדש ורק רציתי להגיד שבארה"ב יש (למכסיקנים) אופנה של גלגלים קטנים! השאלה שלי היא אם יחסי העברה לא משתנים בעקבות שינוי הקוטר . צמיג שקוטרו "13" מתגלגל 163 ס"מ לסיבוב אחד וצמיג "17" מתגלגל 213 ס"מ לסיבוב כלומר: בחישוב פשוט חישוק "17" מזיז את הרכב 50 ס"מ יותר מ"13" דבר שאמור להשפיע על המומנט כוח וכידוע (חוק שימור אנרגיה) זה חייב לבוא על חשבון משהו אחר שהוא לא פחות ולא יותר מאשר תאוצה! לא רק שלפי החישובים שלי התאוצה נפגמת אלה שהספידומטר משקר ומראה שהמהירות קטנה מהמציאות . עוד משהו אם החישוב נכון המהירות המרבית אמורה לגדול אבל לא בטוח שלמנוע היה את הכו הנדרש בגלל ההתנגדות הגדולה יותר
  14. תודה רבה על העזרה אבדוק זאת והעדכן אותך
  15. בענין החוקיות משהו יודע בודאות שזה לא חוקי ?
  16. לא ראיתי שנדרשים כלים מיוחדים סך הכל בלון גז ושעון שמתחבר לברז . חוץ מזה ראיתי ערכות למילוי גז עשה זאת בעצמך רק שזה היה באוטו דיפו והמחירים שם מטורפים. הענין הוא מעבר להענין הכספי שאני מעדיף לעשות לבד כמה שיותר ומה שאפשר.
  17. אני מעונין למלא גז למזגן לבד משהו יודע איך , איזה סוג ומאיפו קונים בלון ,כמה ? זה נראה לי די פשוט ונמאס לשלם מחיר כל כך גבוה בשביל חצי דקה עבודה.
  18. מה בנוגע לזיופי מנוע, יתכן שמקור הבעיה הוא באלטרנטור?
  19. תודה רבה אני אבדוק זאת.
  20. כן אני יכול למדוד מתח הדקים השאלה היא אם אפשר למדוד את המתח על המצבר? הרי הם מחוברים
  21. אל תפחד ממים מהאגזוז זה לא מעיד על שום דבר ראיתי מכוניות חדשות עם מים מהאגזוז. אני יכול לשער לזה נובע מהלחות באויר. לגבי מה הרעידות אני מכיר את התופעה וזה יכול להיות ממספר סיבות שהם נובעות מהפסקת פעולתו של צילינדר אחד באופן זמני. 1. בעית הצתה (פלג אחד הפסיק לעבוד) 2. צינורית ואקום קרועה. 3.בעית שסתומים - אם יש ברכבך שסתומים אידראולים (פועלים באמצעות לחץ שמן ) התכן שלא הגיע לחץ שמן בזמן הבעיה -יכול להיגרם בגלל סתימה במעברים של השמן לראש המנוע \בראש המנוע ,יכול היגרם גם בגלל שימוש בשמן לא תקיו (סמיך מדיי) בהצלחה שיישץ
  22. שלום לדעתי לא צריך להבהל ולהסיק מסקנות חפוזות נסה להחליף את החישן של הלחץ שמן (הוא נמצא בסמוך לפילטר ועלותו כ30 ש"ח אם אין לך נסיון פנה למוסך ודרוש מהם לעשות זאת. לי היתה בעיה דומה וכשהלכתי לקנות את החישן (ממוסך מרכזי פולקסוגן) בדיוק מוסכניק קנה את אותו חלק מה שמעיד על כך שזו בעיה שכיחה בגולף.
  23. שלום לכולם. קודם כל אני חדש ורציתי להגיד שזה נראה כמו אחלה פורום. יש לי רנו 19 שרכשתי לא מזמן 1400 שנה96 יש לי שתי בעיות שיכול להיות קשר בניהן . הבעיה הראשונה היא שהחשמל לא יציב -האור (כל המנורות) לא יציב, יש נקודות מסויימת של סל"ד שהאור ממש מהבהב (לא בשינוי סל"ד אלה בקבוע) לא נראה לי שיש לי בעיות טעינה. הבעיה השניה היא שישנם נקודות מסוימות של גז שהמנוע לא "עובד עגול" יש מעין נפילות כוח בתדירות קבוע (נניח כל 2 שניות). השאלה היא האם בגלל בעיות חשמל יכולה להגרם הבעיה במנוע או שזה בהכרך שתי בעיות שונות בלי קשר בינהם . אשמך לקבל חוות דעתכם ואם משהו נתקל בבעיה דומה. תודה לכם שיוש.
×
×
  • תוכן חדש...