Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרו קארטינג ברחובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שהיה שם יכול לתת את חוות דעתו על המקום? לא ממש אכפת לי מדברים כמו מקומות חנייה או קפטרייה.. כמה כיף זה כיף מבחינת נהיגה?

עריכה: עוד דבר, אני רואה באתר שלהם ש"כל המעוניין ואשר עומד בקריטריונים של רמת נהיגה והתנהגות הולמת" יכול להצטרף למועדון שלהם. מקבלים חולצה וכרטיס פלסטיק ועוד כל מיני שטויות אבל אפשר גם לנהוג בקארט ללא הגבלת מהירות. מישהו שהצטרף לזה יודע על מה מדובר?

תודה!

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי שם מיספר פעמים, והמועדון לדעתי זה סתם גימיק שיווקי כי זה עולה יותר כסף ובמילא אין להם ישורת גדולה שאפשר לפתח בא מהירות.

דבר שני זה שאם אתה במועדון אז אתה מוזמן לתחרויות(אם אתה רוצה להישתתף זה בתשלום נוסף)

לדעתי לא כדאי לעשות את כל זה בישביל חולצה וכרטיס פלסטיק, לך תהנה תיסע כמה שבא לך ולך הביתה, זה בדיוק מה שאני עושה.

מחיר 45 ש"ח ל10 ד'ק נסיעה

מיזרחית זה בדם!!!!

פורסם
אני הייתי שם מיספר פעמים, והמועדון לדעתי זה סתם גימיק שיווקי כי זה עולה יותר כסף ובמילא אין להם ישורת גדולה שאפשר לפתח בא מהירות.

לא הבנתי מה הקשר בין החלק הראשון של המשפט לחלק השני

:?:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

דבר שני זה שאם אתה במועדון אז אתה מוזמן לתחרויות(אם אתה רוצה להישתתף זה בתשלום נוסף)

לדעתי לא כדאי לעשות את כל זה בישביל חולצה וכרטיס פלסטיק, לך תהנה תיסע כמה שבא לך ולך הביתה, זה בדיוק מה שאני עושה.

מחיר 45 ש"ח ל10 ד'ק נסיעה

סבבה הבנתי.

ואיך המקום מבחינת הנאה נטו?

פורסם

בשביל לענות על התשובה שלך צריך מישהו שהיה במספר "מסלולים" בארץ ויכול להשוות.

זה ה"מסלול" היחיד שהייתי בו ומאוד נהנתי.

מה הזמן הטוב ביותר שלכם?

שלי עומד על 27.85, מקצה שני, לאחר שבמקצה הראשון למדתי את המסלול.

מצורפת טבלת השוואה של YNET בין מסלולי הקארטינג בארץ...תסיק את המסקנות בעצמך.

פורסם

תבדוק טוב מאוד שהם משחררים לך את הקארט, שאני הייתי בפעם הראשונה הוא היה משוחרר , עליתי אחרי חברה מבוגרים , ונהנתי מאוד .

בפעם השניה זה היה איטי מאוד , ולא נהנתי , הברקס בקושי שימש אותי .

אם אתה מגיע עם קבוצה גדולה תבקש הנחה .

הייתי גם בהרצליה , אחלה מקום מומלץ בחום .

פורסם

הייתי בכמה מסלולים, חיפה, הרצליה, נתניה, ופתח תקווה וכמו כן רחובות.

הכי נהנתי ברחובות, מסלול מקצועי, הקארטים לא נתקעים כמו ברוב המסלולים בארץ.

לגבי ההגבלה, אם אתה יודע לנהוג, אני לא רואה שום סיבה שיגבילו לך את הקארט.

אבל אם זאת פעם ראשונה שלך, אל תצפה ליותר מדי, אף אחד לא רוצה שתגרום נזק לעצמך ולקארט.

תהנה!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
הייתי בכמה מסלולים, חיפה, הרצליה, נתניה, ופתח תקווה וכמו כן רחובות.

הכי נהנתי ברחובות, מסלול מקצועי, הקארטים לא נתקעים כמו ברוב המסלולים בארץ.

לגבי ההגבלה, אם אתה יודע לנהוג, אני לא רואה שום סיבה שיגבילו לך את הקארט.

אבל אם זאת פעם ראשונה שלך, אל תצפה ליותר מדי, אף אחד לא רוצה שתגרום נזק לעצמך ולקארט.

תהנה!

אז איך אתה מסביר את זה שבפעם הראשונה הוא היה פתוח ובפעם השניה לא ?

אנשים עם רישיון אמורים לדעת לשלוט בקארטינג , אני טועה ?

פורסם

המסלול בפ"ת מהנה, יש שם כמה סיבובים נהדרים.

רק חבל שהקארטים לא באותה רמה כמו שהמסלול.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אני אישית הייתי בכמה מסלולים מבחינת קארטים מאוד אהבתי את רחובות ומסלול מצויין!

אני מאוד נהנתי שם... [ותודות לגרשון המשפר כמובן!]

פורסם

יופי תודה רבה לכולם... נראה לי שכשאנחנו הולכים לשם אני בכל זאת אצטרף למועדון הזה כדי שלא יגבילו לי את הקארט... בשביל 80 ש"ח לשנה זה נראה לי שווה

פורסם
אז איך אתה מסביר את זה שבפעם הראשונה הוא היה פתוח ובפעם השניה לא ?

אנשים עם רישיון אמורים לדעת לשלוט בקארטינג , אני טועה ?

אתה מדבר על רישיון מרוצים או רישיון נהיגה רגיל ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אחי ואני ועוד קבוצה של אנשים הולכים בקביעות כל שבועיים לקארטינג, בהתחלה הם התחרו בפתח תקווה, לא הייתי איתם אף פעם שם, אבל לפי מה שהבנתי מהם, המסלול מעולה, אבל הם לא חוזרים לשם בגלל המרשלים המפגרים(שגם היו ילדים יחסית קטנים), שפשוט פעם אחרונ שהיו שם הרסו להם את המרוץ (ואני לא מדבר על להוציא סתם דגל שחור על מכה, פשוט הרסו הכל) אחד מהחברים נכנס באמצע המרוץ לפיטס והלך הביתה, בסוף המרוץ המרשל המשיך לצעוק ואח שלי החליט להודות לו על היחס המצויין ולהבהיל אותו קצת תוך כדי נסיעה קרוב מאוד לרגל שלו, הדבר היחיד שאפשר להגיד לטובתו של המרשל הוא שיש לו אינסטינקים מדהימים והוא פשוט זינק, אחרי זה הם לא חזרו לפתח תקוה.

אני לקבוצה הזאת הצטרפתי והתחלתי לנהוג רק בהרצליה, המסלול כייפי, המרשלים סבבה.. אולי קצת טיפשים (אתמול היה בעיה בקארט ואחד מהמרשלים אמר למי שעומד במוסך להביא לו שפיץ-פלייר והוא חזר אליו בשאלה מזה) אבל הקארטים ברמה גרועה מאוד, אנחנו לפני שבועיים השבתנו שם 3 קארטינג (לא בגלל אלימות או משהו, פשוט נהרסו.)

וגם אתמול, שהלכנו, באנו 9 אנשים ואחד הקארטינג היה בעיה במצערת, ופשוט אחד מהאנשים לא יכל להישתתף כי לא היו יותר קארטינג, עוד קארט היה לו בעיה בציריה ולא היה פשוט לאיזה קארט להחליף.

מה שכן עשיתי אתמול שיא אישי חדש: 27.63 :)

עוד בעיה חשובה בהרצליה, במיוחד בתקופה הזאת, אין פשוט מזגן! אפילו לא איוורור, אני יוצא משם מזיע כמו סוס.

אגב, נאמר לנו מההנהלה ששבוע הבא מחליפים את כל הקארטים, אם זה באמת יקרה, אנחנו נמשיך לבוא לשם, אם לא, אני מניח שנחפש תחליף, כרגע באמת רחובות עומדת על הפרק, למרות הנסיעה הארוכה (כפר סבא) וחלק חושבים עלה אפשרות לחזור לפתח תקוה, למרות שיש כמה נהגים שפשוט לא מוכנים להיכנס למקום.

פורסם
אתה מדבר על רישיון מרוצים או רישיון נהיגה רגיל ?

רגיל, אבל בכל אופן אני נסעתי בקארט שהוא היה פתוח והוא לא כזה מהיר .

ולאחר הנסיעה בקארט הסגור התבאסתי נורא, סתם ללא טעם.

אני יודע שזה מסוכן והם עושים את זה כדי למנוע תאונות וכל זה , הוא אמר לי את הבולשיט הזה.

• תוכן חדש...