Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש טעם לקנות פיג'ו 205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד , אני לא יודע אם יש לך ניסיון על מכוניות ספורטיביות ( ודגש , לאו דווקא חזקות , הבנו , הX5 גרזן עולמי ... אבל הוא לא ממש ספורטיבי ) אבל ה205 , במצב טוב , הוא רכב מדהים , רכב שעשה היסטוריה , ומבחינת תחושות בנהיגה מעטים הרכבים שיתנו את אותו הדבר.

עכשיו השאלה מה אתה רוצה!

רכב ספורט בן 16 , שמראש אני אומר לך , עבר כמה שינויים וכל רכב כזה ידרוש תחזוקה מסוימת ומכונאות מקדימה לתקלות כדי לעבוד כראוי , אבל כל בוקר יגרום לך לחיוך , תוך כדי התפשרות על דברים מסוימים ( פלסטיקה עדינה , רכב לא הכי נינוח וקשיח דבר שוויתרו עליו ברכבי "ספורט" של ימינו לפעמים , תקלות שקורות בתדירות גבוהה יותר) ועל מהירות סופית וכח ( כמו שאמרו לך פה , אם אתה מחפש רכב חזק לקו ישר , קנה איביזה ,סגרו ענין ) ותקבל רכב ספורט ללא פשרות , מאובזר יחסית ( חלונות חשמל , סאן רוף , מזגן , חימום ) בעל צריכת דלק הגיונית ביותר ( תלוי בכיוון של האוטו ... אבל 1-9 1-10 אם האוטו מכוון בצורה נאה ) והיגוי והתנהגות מדהימים , או שאתה רוצה רכב יותר חדש במחיר קניה יותר גבוהה אך עם פחות דאגות לתחזוקה , ולרוב , גם פשרה על הספורטיביות של הרכב.

בא נגיד שלא הX5 ולא הגראנד פרי הם אפילו בכיוון של מה שאתה חושב עליו , וסיבוב על רכב כזה יכול מאוד לשנות לך את הראיה.

בא נתחיל ממה אתה רוצה ועל מה אתה מוכן להתפשר?

בכ"א רכב ספורט של 10 שנים + על הכביש לא יהיה במצב מושלם , ותקלות כמו סטרטר

או בק פייר ממנוע לא מכוון במאה אחוז או שינויים במערכת פליטה ( אני "סובל" מבק פיירים בסופי הילוכים ב7100 בהעברות מהירות קבוע , אתה מוזמן לשאול את שאר בעלי הS16ים עם מערכות פליטה פתוחות שלומות מה מצבם ... לא שונה בהרבה , ככה שיש פרופורציות בענין ) לא מצביעות על כלום , אם אלו היו הדאגות שלך בחיים אז אתה לא ממש מבין מה זה לקנות אוטו ספורט ישן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ישנו חבר נכבד בפורום שמוכר 205GTI שמורה ומלוקקת,לא בחור צעיר שקרע את הרכב בלי לטפל בו כראוי-לתשומת ליבך...

בהצלחה

ג.

אם תוכל להפנות אותי אליו , אני אשמח :) ותודה!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
היי אלדד, אני מכיר את האוטו הזה אישית, ואת הבחור, בחור נחמד, הוא משקיע את הנשמה

באוטו הזה, והוא בכלל לא מסוג האנשים שמוצאים בקפיירים להרשים את החברים, אתה יכול גם

לשאול את ליביו עליו.

עכשיו בקשר לאוטו, האוטו ממש שמור, אתה לא יכול לצפות מאוטו בן 16 שיעבוד פיקס כמו מכונית 2005

אבל, אם אתה רוצה ללכת על אוטו חזק, היא מאוד חזקה, הוא עשה לה עכשיו כיוון מזרקים והאוטו סוחב נהדר.

תדבר איתו, ובמיוחד אם הוא גר 2 דקות ממך לך תראה שהאוטו מלוקק :yum:.

תיקח לבדיקה ומקסימום איבדת 400 ש"ח אם לא מוצא חן בעיניך, אל תפסול לפני שראית את הרכב!

בהצלחה בכל מקרה!

יונתן:)

*אלעד :)

ראיתי שהוא משקיע את הנשמה שלו, אבל האוטו מקולל, פשוט מקולל :roll:

קראתי את כל הנושאים שהוא פתח על האוטו, ואני מפחד להתקרב אפילו לאוטו ...

לא ברצינות עכשיו יש כמה דברים אצלו ברכב שדיי מדאיגים אותי , ואני מחפש 205 שאני לא אצטרך לשנות אותה מ א' ועד ת'

ולהתחיל לחפש מזרקים , ומחשב ניהול , וכן הלאה והלאה :)

בכל מקרה תודה רבה!

פורסם
אלעד , אני לא יודע אם יש לך ניסיון על מכוניות ספורטיביות ( ודגש , לאו דווקא חזקות , הבנו , הX5 גרזן עולמי ... אבל הוא לא ממש ספורטיבי ) אבל ה205 , במצב טוב , הוא רכב מדהים , רכב שעשה היסטוריה , ומבחינת תחושות בנהיגה מעטים הרכבים שיתנו את אותו הדבר.

עכשיו השאלה מה אתה רוצה!

רכב ספורט בן 16 , שמראש אני אומר לך , עבר כמה שינויים וכל רכב כזה ידרוש תחזוקה מסוימת ומכונאות מקדימה לתקלות כדי לעבוד כראוי , אבל כל בוקר יגרום לך לחיוך , תוך כדי התפשרות על דברים מסוימים ( פלסטיקה עדינה , רכב לא הכי נינוח וקשיח דבר שוויתרו עליו ברכבי "ספורט" של ימינו לפעמים , תקלות שקורות בתדירות גבוהה יותר) ועל מהירות סופית וכח ( כמו שאמרו לך פה , אם אתה מחפש רכב חזק לקו ישר , קנה איביזה ,סגרו ענין ) ותקבל רכב ספורט ללא פשרות , מאובזר יחסית ( חלונות חשמל , סאן רוף , מזגן , חימום ) בעל צריכת דלק הגיונית ביותר ( תלוי בכיוון של האוטו ... אבל 1-9 1-10 אם האוטו מכוון בצורה נאה ) והיגוי והתנהגות מדהימים , או שאתה רוצה רכב יותר חדש במחיר קניה יותר גבוהה אך עם פחות דאגות לתחזוקה , ולרוב , גם פשרה על הספורטיביות של הרכב.

בא נגיד שלא הX5 ולא הגראנד פרי הם אפילו בכיוון של מה שאתה חושב עליו , וסיבוב על רכב כזה יכול מאוד לשנות לך את הראיה.

בא נתחיל ממה אתה רוצה ועל מה אתה מוכן להתפשר?

או בק פייר ממנוע לא מכוון במאה אחוז או שינויים במערכת פליטה ( אני "סובל" מבק פיירים בסופי הילוכים ב7100 בהעברות מהירות קבוע , אתה מוזמן לשאול את שאר בעלי הS16ים עם מערכות פליטה פתוחות שלומות מה מצבם ... לא שונה בהרבה , ככה שיש פרופורציות בענין ) לא מצביעות על כלום , אם אלו היו הדאגות שלך בחיים אז אתה לא ממש מבין מה זה לקנות אוטו ספורט ישן.

ליביו

ניסיון על מכוניות ספורטיביות , לא ניסיון של שנים אלא, ימים ספורים על מכוניות "ספורט"...

אבל ניסיון ממשי עם אחת שקניתי אין לי!

אני ממש אבל ממש לא מחפש רכב חזק לקו ישר, אני מחפש את ההנאה בסיבובים,

איביזה בחיים לא תיכנס למשפחה הזאת, לא משנה מה...

גולף על הפרק, למרות שהיא טובה רק לקו ישר...

בכל מקרה לגבי ה 205 אני מוכן להתפשר בנוחות , בדלק(כבר רגיל למכוניות ששותות), אבל אני לא מוכן להתפשר על קניה של רכב , שאני אצטרך לשנות אותו מ א' ועד ת'...

אני מחפש אחת מקורית , שאם אני אצטרך לעשות לה יישור קו, זה יהיה בדברים הקטנים , ולא לרוץ לחפש מחשב ניהול ומזרקים , ולשנות את כל מה שקודמיי לא הצליחו...

ואני מודע לעניין שרכב בן יותר מ 15 שנה על הכביש, לא יהיה במצב שהרגע הוא יצא מהחנות

אבל בכל זאת, שלא יבוא לי אוטו מתפרק לידיים :)

ותודה רבה על עזרתך!

פורסם
למה גולף כן, ואיביזה לא?

למה 206GTI לא?

אם יש לך תקציב אליה, אז למה שלא תילך פשוט על הקליאו ספורט?

(לדעתי, ה 206 תיהיה מושלמת בשבילך).

דעות קדומות של אבא שלי , לא מאפשרות להכניס את האיביזה למשפחה ...

כמה שזה נשמע דפוק, אין לי ברירה, כי בכל זאת הוא משלם :roll:

206 לא בשבילי, אם כבר אז בשביל אמא שלי...

לא מסוגל לראות את האוטו הזה, פשוט גועל!!!

ולגבי הקליאו, גם יש מצב, השאלה איזה שנתון :)

ותודה רבה לגבי הבחור עם הפיג'ו!!!

פורסם
דעות קדומות של אבא שלי , לא מאפשרות להכניס את האיביזה למשפחה ...

כמה שזה נשמע דפוק, אין לי ברירה, כי בכל זאת הוא משלם :roll:

206 לא בשבילי, אם כבר אז בשביל אמא שלי...

לא מסוגל לראות את האוטו הזה, פשוט גועל!!!

ולגבי הקליאו, גם יש מצב, השאלה איזה שנתון :)

206 זה בשביל אמא שלך? איזה שטויות. ה GTI נוסעת נפלא. בקו ישר היא חמודה (לא משהו מיוחד, אבל נוסעת חמוד) ואמורה להתנהג דיי טוב.

הקליאו הכי ישנה היא שנת 2001, אין לי מושג כמה המחירון שלה - השאלה היא אם אתה רוצה אותה או לא. אם אתה יכול להרשות לעצמך גולף GTI שנת 2000, אני מהמר שאתה יכול להרשות לעצמך גם את הקליאו.

Back to the original - NC again.

פורסם

ליביו

ליביו!

זה בגלל הצבע של הרכב...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

התכוונתי שאני לא אוהב את הצורה של ה 206.. מבחינת מראה

מבחינת התנהגות כביש, והכח , אין לי מושג... אבל ברגע שהחיצוניות שלו משדרת לי אוטו של בנות

אני לא מתקרב אליו :)...

לגבי הקליאו , אני גם מאמין שהיא בערך באותו המחיר כמו הגולף...

עכשיו רק נשאר להחליט...

פורסם

בקשר ל-GTI הספציפית, דיברתי עם הבחור והוא מוכר את האוטו בכאב לב אמיתי אחרי שנה וחצי של

הנאה צרופה, הוא אומר שהאוטו כוון כבר ואין בקפיירים וכל מה שהיה תוקן, והאוטו כבר לא עושה בעיות,

כל דבר קטן שעשה בעיות הוא תיקן הוא בחור כזה שמציק לו הדברים אז הוא מתקן.

ובכן גם הסטארטר טופל, דבר איתו ותלך תראה את האוטו, הוא מושקע.

ובקשר לעניין המקולל, כל GTI שבעלים 1 לא טיפל טוב באוטו יעשה בעיות, והרבה, אז הבחור נפל על

כזאת, והוא מטפל בה משקיע את הנשמה, ועשה לה יישור קו רציני, וכנראה שלבעלים הבאים לא יהיה

בעיות.

ואם היית רואה היסטוריה של כל בנאדם עם הGTI שלו הית רואה הרבה דברים מציקים שבד"כ לא היית רואה..

אז הוא התייעץ עם חבריו בפורום שייעצו לו, רוב האנשים לא מתייעצים.

אז בקיצור כל מה שהיה טופל!!

ואתה יכול ללכת לראות בעצמך.

יונתן

פורסם

פנו אליי כבר מספר אנשים לא להתקרב לרכב הנ"ל

+ כמה חברים שמכירים אותו, ואנחנו גרים דיי קרוב (רמת גן)

הבנתי שהבן אדם שוחט את האוטו בלי הכרה...

אז בכל מקרה תודה לך...

פורסם
יש טעם.

אם אני לא טועה יש לך אחת כזאת , לא? :)

אולי תיתן חוות דעת אם כדיי להתקרב לרכב מבלי להיכנס למוסכים כל שני וחמישי?

תודה מראש

פורסם

לא קראתי את כל הנושא, אבל לגבי ה-205 GTI 89...

המנוע אכל קצת מרורים, כן גם הסטרטר ועוד!

המנוע כרגע במצב מעולההה! לא יחסית ולא כלום הוא במצב מעולה

כל התקלות טופלו!

הדבר היחידי שנשאר זה שהסינכרונים של ההילוך ה-2 לא משהו

מלבד זה, האוטו במצב מעולה!!! ללא מכות שלדה.

נסעתי על הרכב לא פעם ולא פעמיים.

• תוכן חדש...