Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש טעם לקנות פיג'ו 205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני שוב אומר - זה שלא הרגשת הבדל לא אומר שהוא לא קיים. קח GTI 1.9 מקורית - שים לה מחשב ומד כמות אויר של 1.6 ותראה (על דיינו) איך ההספק יורד פלאים. אפילו מתחת להספק של 1.6 רגילה.

בדקתי את זה יותר מפעם אחת ותמיד אותה תוצאה התקבלה. אתה אולי לא הרגשת הבדל - אבל הדיינו - הרגיש גם הרגיש.

:wink:

אלון

מחשב של 1.6 עם מערכת הזרקה ומנוע 1.9 עובדים מצויין ואין שום ירידה בכ"ס.בדוק.

גם אני בדקתי את זה טוב ולא הייתה שום ירידה !

תכנס לאתר http://www.205gti.com/

ושם באחת האפשרויות בצד יש לך החלפה ממנוע 1.6 ל1.9 .

הוא נשאר עם מחשב ניהול 1.6 ובדיינו הראה לו 125 כ"ס למנוע 1.9 (כנראה מנוע במצב חדש אם ככה)

אחר"כ הוא החליף למחשב 1.9 והדיינו הראה לו 124 כ"ס ..הסיבה לזה היא בטח הפרשי טמפרטורה או משהו.אבל בכל מקרה אתה רואה שאין שינוי.

אני לא סתם ממציא גם ראיתי נתונים וגם בדקתי והרגשתי!

תאמין לי שהבדל של 110 כ"ס ל120-130 כ"ס אני ירגיש הרבה.

אם אחרי שאני מכוון את האוטו אני מרגיש הבדל אז כאן אני ירגיש הבדל רציני לפי מה שאתה אומר-רק חבל שזה לא נכון .

במקרה על ההודעה שלך שאלתי בפורום GTI בחו"ל (בשביל להיות בטוח)וזאתי התשובה שקיבלתי:

ther is no diffrent between power engine if you will put computer manager engin of gti1.6 on 1.9 engine

offcourse thta the fuel inguction 1.9 stay

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אכנס איתך לויכוח כי אין לי כוח - זה שמישהו ענה לך בפורום בחו"ל זה יפה - מה הוא מומחה? גם אם מישהו מאנגליה ישאל אותי או אותך פה בפורום, הוא יוכל להגיד שקיבל תשובה מחו"ל - זה לא עושה את זה נכון.

אם יש GTI אחת בארץ שמוציאה ממחשב של 1.6 יותר מ 105 כ"ס - אני נותן לך מנוע כזה במתנה. אם היא לא תוציא - אני אבקש ממך משהו שווה ערך.... מתאים לך?

לא סתם בוש הוציאו מחשב אחר! המזרקים שונים - ההתנגדות שונה - כמות הדלק שונה ובהתאם כמות האויר. זה יפה שאתה טוען שראית על דיינו - סלח לי שאני מפקפק במה שאתה אומר. כאמור - אני כבר יותר מ 13 שנה משחק בשטויות האלו - זה ממש לא אותו דבר.

מחשב של 405 1.9 לא מתאים גם לא של וולקן למרות שהמנועים דומים/זהים.

מה לעשות - כל דבר קטן - משפיע במנוע הזה. היות שהבחור שצטטתי טוען אחרת - אז שכל אחד יאמין למה שהוא רוצה.

אני מוכן להתערב לגבי זה עם כל אחד. נקודה!

אבל זה ויכוח עקר...

לגבי מספר ה AFM - אני אסיים מילואים ביום חמישי ואפנה מעט זמן להעלות פה את כל המידע שבקשת.

אלון (שהולך לישון).

פורסם

אני אומר כי זה מה שאני מרגיש בהבדלים וזה מה שמישהו שבאמת מבין מחו"ל בדק.

בכל מקרה כרגע אני נוסע עם המחשב של ה1900 ואני לא מרגיש שום שינוי עם המחשב הזה לעומת המחשב הקודם 1.6 שהיה על ה1900 עם מערכת הזרקה וAFM 1.9 .

פורסם
אני אומר כי זה מה שאני מרגיש בהבדלים וזה מה שמישהו שבאמת מבין מחו"ל בדק.

בכל מקרה כרגע אני נוסע עם המחשב של ה1900 ואני לא מרגיש שום שינוי עם המחשב הזה לעומת המחשב הקודם 1.6 שהיה על ה1900 עם מערכת הזרקה וAFM 1.9 .

זה שאתה עם מחשב של 1.9 לא אומר עדיין שהמנוע שלך מוציא את ההספק המקורי. יש עוד פרמטרים שמשפיעים. מה שאני יכול להתחייב עליו בוודאות זה - שאם המנוע שלך מוציא עכשיו 130 כ"ס או קרוב לזה - אם תחליף למחשב של 1.6 בלי לשנות כלום ההספק ירד משמעותית.

יכול להיות שלפני זה היה לך 100 ומשהו כ"ס וגם עם המחשב של 1.9 זה נשאר אותו דבר. עד שלא תבדוק את הרכב על דיינו - לא תדע.

אני דרך אגב עשיתי את זה עם שלושה מחשבים -

1. של 1.6

2. של 1.9

3. של אונו טורבו.

מבלי לשנות שום פרמטר רק את המחשב - ההספק הגבוה ביותר התקבל ממחשב ה 1.9 - והניסוי הזה נעשה בעקבות התערבות עם חבר שטען שמומחה אמר לו שמחשב של אונו טורבו ישפר לו את האוטו.

עובדתית זה לא קרה. אז גם האגדה הזו מתה...

אלון

• תוכן חדש...