Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשבועיים הרכבת אגזוז חדש באוטו.

שמתי לב שאחרי ההרכבה יש מעין שריקת קומקום כזו כשמאיצים וכשנמצאים בסל"ד גבוה.

האם מישהו מכיר את התופעה ? האם ייתכן שהאגזוז לא מתאים לאוטו ?

אשמח לתגובתכם.

תודה ואחלה סופ"ש.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

שריקה של טורבו ? :D

מר "תום-כאר טונינג" אוויר לא יוצא מהאגזוז ... יוצא גזים.. רעילים...מאוד אפילו :)

רן, יכול מאוד להיות שכשחיברו לך את האגזוז, לא הלחימו טוב או משהו בסגנון, ויש בריחת גזים, זה אמור להיות מורגש בנסיעה גם קצת ..

פורסם
שריקה של טורבו ? :D

מר "תום-כאר טונינג" אוויר לא יוצא מהאגזוז ... יוצא גזים.. רעילים...מאוד אפילו :)

רן, יכול מאוד להיות שכשחיברו לך את האגזוז, לא הלחימו טוב או משהו בסגנון, ויש בריחת גזים, זה אמור להיות מורגש בנסיעה גם קצת ..

היי.

מה אני אמור להרגיש במצב כזה ?

פורסם
אני מחכה כבר הרבה זמן לעדכונים של רנזי לשרשור שהוא פתח כאן : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66095

מה נסגר עם המנוע בסוף?

רנזי,לטיפולך...

לאחר בדיקה מעמיקה, נמצא כי צילנדר 1 ו- 3 היו גמורים לגמרי. לכן האוטו עבר אוברול (מנוע חדש). היום הוא נוסע מצויין.

תודה על ההתעניינות ועל הרצון של כולם לעזור ואני מתנצל שלא עידכנתי. האמת שהתכוונתי לעדכן בקרוב אבל מאחר והאוטו יצא רק לפני פחות מחודש עם המנוע החדש רציתי להיות משוכנע במאה אחוז שהכל בסדר. כיום, אני יכול להיות בטוח במאה אחוז שהאוטו נוסע מצויין.

תודה רבה. אתם אחלה פורום.

• תוכן חדש...