Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו חבר'ה,

היום הייתי במוסך, ממש אחלה שירות ואחלה יחס, נראה מוסך ממש טוב!(מוסך דלתא ראשון בא.ת ישן בראשל"צ)

עלינו למשרד למלא טופס תביעה או משהו כזה...

המזכירה מתקשרת לסוכן ביטוח שלנו(התייחסה ממש חרא, פשוט בושה) אמרה למזכירה של המוסך לתת את הטלפון לאבא שלי, והיא אמרה לו לנסוע הבייתה ולא לתקן כלום.

במוסך אמרו לנו שקודם כל מכניסים את המוסך לתיקון ואחר כך זה כבר הבעיה של הביטוח ושהם ישברו את הראש על התביעה. הם רצו לתת לנו רכב חילופי(ואפילו הבעל של המוסך אמר שהוא לי לנהוג, ואני נהג חדש :) )

הוא אמר שאנחנו ניתן לו בסוף התיקון צ'ק על סכום התיקון, במשך חודשיים משאירים אותו שם ולא מפקידים ואז הביטוח משלם אז הם מפקידים, אם לא, הם מחזיקים את הצ'ק עוד כמה זמן שנידרש עד שהביטוח יתן כסף.

אך מכיוון שאמרו לנו בביטוח לנסוע הבייתה, לא רצינו לקחת שום סיכון, פן הביטוח לא ירצה לשלם. אז נחכה עוד זמן-מה עד שהביטוח יתן אישור ואז נתקן... האם ככה אמורים לקרות הדברים? במוסך אמרו שאת האוטו קודם כל מתקנים ותוך כדי הביטוח צריך לעשות את מה שהוא צריך לעשות, אבל לא למנוע מאיתנו לתקן! זה נכון?

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...