Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי עסקה בשבילך...

תשלם לי כל שנה 1500 שקל אם אתה רוצה אני מרשה לך לשלם לי יותר- לי קוראים ביטוח שמעון את חיים, אתה תעבור תאונות (חס וחלילה), יגנבו לך רכב או כל דבר אחר- אני אשב בחיבוק ידיים ואתה תחפש את מי להחתים, למי לקרוא במצב של תאונה- אתה תגיש תביעה נגד הנהגת/חברת הביטוח שלה, ושוב אני אשב בחיבוק ידיים...

מקובל עליך?

אם אתה בטוח שאתם לא אשמים ואתה בטוח בוודאות- אז אין ממה לחשוש.

צלצל לסוכן הביטוח

פורסם

לא שזה משנה במיוחד, לא סביר שהיא לא תודה באשמה (כאילו היא נכנסה בך מאחורה..)

גש להערכת שמאי (רצוי משלך) ויאללה לטפל במוסך הכי טוב שאתה מכיר.

פורסם

כמה עולה שמאי פרטי?

האם מנסים ליישר את הפגוש או שמחליפים אותו?

ואת המכסה תא המטען אני מניח שיישארו אותו ויצבעו(למרות שלפי מה שראיתי הצבע לא התקלף).

וצריך גם להחליף פנסים, עדיין יש פנסים כאלה למכירה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

1. אל תתפתה להצעות של מוסך ההסדר. הם יעשו הכל כדי שתתקן אצלם, הם יציעו לך רכב חלופי, הנחה בהשתתפות העצמית וכו'.
  2. יחליפו פגוש, לא יחליפו פגוש?! יחליפו פנסים, לא יחליפו?! כל זה החלטה של השמאי. במידה ואתה חושב שהשמאי לא היה פייר, אתה יכול להביא שמאי מטעמך. עלות משוערת של שמאי כזה היא 700 ש"ח, ובד"כ, משתלמת רק במצבים קיצוניים (כשיש וויכוח של אלפי שקלים, ירידת ערך וכו').
  3. תדאג להיות ליד השמאי בזמן כתיבת הדו"ח, אל תוותר בקלות. לעיתים, ניתן להשיג יותר ע"י התמקחות קלה. בנוסף, במידה ויש לך מכות קטנות נוספות באוטו, אתה יכול לבקש מהמוסך שיתקן אותם גם (לפני שהמוסך יודע בוודאות שתעשה את התיקון אצלו).
  4. בהנחה שהתיקון יקח 3 ימים שבהם הרכב יהיה במוסך, דאג להיות מעודכן בקצב ההתקדמות. אל תפחד להיות נודניק. אני מציע לך להגיע למוסך לפחות פעם ביום, ולראות בעיניים שלך את העבודה - זה יוציא למוסך מהראש כל רעיון של קומבינה על חשבונך.

המון הצלחה וסבלנות.

פורסם

מצטרף.

אל תתפשר על מוסך הסדר. אם אתה מכיר בעל מוסך פחחות, לך על זה בלי לחשוב פעמיים.

אל תשכח שאתה לא אשם ואתה לא תשלם שקל.

דרך אגב :

השבוע גיליתי את נפלאות הליסינג. נסעתי בקורולה ליסינג , כאשר אדיוט נכנס בי מאחור ומעך את הרכב כמעט עד אמצע הבגאז'....

מילאתי דו"ח נזק, העברתי את הפרטים לקצין הרכב, קיבלתי רכב חלופי , אחרי5 ימים קיבלתי את הרכב מתוקן כמו חדש .

בלי כאבי ראש של ביטוחים, תביעות, עוגמת נפש, הפסד ימי עבודה וכו'....

ת'אמת, כואב לי הגב, הבן ז@%ה עוד ישמע ממני !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הביטוח עובד רק החל מיום ראשון...

בקשר לרכב חילופי, נראה לי שאנו לא אמורים לקבל :(

כתוב ככה: "בטוח גרירה ורכב חילופי ממוזג מסוג B בתוקף על פי תנאי נספח "שגריר" המצ"ב(מה זה אומר?!)

רכב חליפי- בנזק מוחלט ואבדן כהלכה 7 ימים

בגניבה עד 23 ימים החל מהיום הרביעי.

פורסם

מגיע לכם רכב חליפי אל תדאג, אם אתה נהג חדש לא תוכל לגעת בו ;)

בקיצור, יום ראשון-שני יבוא שמאי, קח את האוטו לפחח הכי טוב שאתה מכיר (אוטופיקס?) ושיהיה רק טוב..

פורסם

מה זה?! אבל אני גם רשום בביטוח וגם אצלי רשום בידיוק אותו דבר ,אז למה שאני לא אוכל לנהוג?

כתוב שאני אמור לקבל רכב חילופי, אז מה הם סתם כתבו את זה?

פורסם

יש סעיף שאומר שאתם יכולים לבחור (שההורים שלך עשו את הביטוח) בין רכב חלופי, לבין X ש"ח ליום (הוצאות אוטובוס וכו)

ונאמר להם שהרכב חלופי לא ישמש "נהג חדש"

פורסם

יש לי עוד שאלה, האם השמאי נוסע איתך למוסך (הסדר/שאתה בוחר) או בדרך אחרת?

האם בעיקרון ממני לא אומר לקחת אפילו שקל על התיקון?(כי אחי אמר שיש לו חבר שגם ניכנסו מאחורה ואז הביטוח אמר לו ללכת לתקן במוסך הסדר ויחזירו כסף, אז הוא תיקן במוסך הסדר ואחר כך השמאי לא רצה לתת את כל הסכום ויצא שהוא היה צריך לשלם חלק מכיסו הפרטי)

פורסם

הקפצה.

היום התקשרנו לחברת הביטוח, הם אמרו שבכלל לא צריך שמאי :|

הם אמרו לנסוע לאיזה מוסך שאנו רוצים ושהם יתנו הצעת מחיר.

זה נישמע טוב מידיי... איפה ניכנס פה השמאי?

מחר ניסע לקבל הצעת מחיר במוסך שרפי לין נתן לי בפרטי (תודה :) )

אני מקווה שזה מוסך טוב, רפי.

• תוכן חדש...