Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :|

ביציאה מהשכונה יש רמזור ומי שפונה ימינה רק צריך לתת זכות קדימה ולעבור...

ההורים שלי עצרו כי היו מכוניות, ואישה :x *** עריכה - את הגזענות שלך תשמור לעצמך *** אחת ניכנסה בנו מאחורה ועיקמה את כל הפגוש האחרוי,שברה פנס,ועיקמה את דלת תא המטען והיא לא ניפתחת עכשיו!

היא התחילה לבכות כמו משוגעת! כמובן שהיה לה ילד מאחורה לא חגור ומזל שלא קרה לו כלום.

בקיצר לקחנו פרטים של הביטוח שלה...

עכשיו אני מאוד מקווה שאין שום פגיעה בקורה או משהו כי האוטו פשוט מלוקק (אופל אסטרה שנת 96) ולא עבר שום תאונה במשך כל ימי חייו!

עכשיו מה אנחנו אומרים לעשות?

מובן שניצור קשר עם הביטוח והכל אבל איך זה מתנהל עכשיו? מותר לנו ללכת לתקן באיזה מוסך שאנחנו רוצים?(מובן שאז נילך למוסך הכי טוב שאנחנו מכירים! אוף1#$@!#$@#$ האישה זאת!)

אני גם מקווה שיחליפו את הפגוש ולא ינסו ליישר... אוף אני לא מאמין! :-(:puppydoge:agrue::mm_cry::crazyeyes:bigcry::mad::snipersmi

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לעשות דברים כאלה קורים תמיד , אני מבין לליבך נכנסו בי פעמיים ,ואין דבר יותר גרוע מלראות את האוטו שאתה כל כך אוהב עם פח מעוקם, אבל כל עוד זה רק פח וקצת פלסטיקה אז זה לא רציני לפעמים אפילו זה לטובה (אצלי היה כיפוף קל, אחרי שנכנסו בי הכיפוף כבר לא היה כל כך קל ,אבל הפחח צבע חצי אוטו וזה יצא לטובה)

בכל מקרה, לא חובה לתקן במוסכי ההסדר של הביטוח ,אחרי הערכת השמאי זכותך לתקן איפה שאתה רוצה ,אבל לא תמיד מוסכי הסדר הם כל כך גרועים כמו שאומרים אנשים בד"כ , הכל תלוי

במקרה שלי המוסך הסדר שהביטוח שלי עובד איתו היה פשוט מקסים עם יחס אדיב ומקצועי (מוסך טויוטה בנתניה למי שלא מכיר)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

היא מתקשרת לסוכן הביטוח שלה...

אתה מתקשר לסוכן הביטוח שלך- והוא מנחה אותך בידיוק מה צריך לעשות בידיוק כמו שהסוכן שלה מנחה אותה...

ז"א צור קשר עם סוכן הביטוח..

פורסם

צריך לדבר עם הסוכן ,זה נקבע בחוזה ביטוח שעשית

אני קיבלתי אפשרות לרכב חילופי או את עלות ההשכרה של הרכב במקום

לא זוכר אם קיבלתי עבור הפסד יום עבודה

פורסם

אבל אם הרכב במצב של יכולת לנסוע?

בנתיים ההורים שלי בבית חולים כדי לבדוק שאין דימומים פנימיים או משהו כי זאת הייתה מכה חזקה יחסית...

תוך כמה זמן ניתן לנסוע ולתקן את הרכב? האם מתקשרים ונוסעים לתקן או שיש פה מלא תהליכים כמו לצלם תמונה, בלה בלה בלה בלה ורק אז הם נותנים אישור לתקן?

הייתי שמח לקבל רכב חילופי :) אני אבדוק עכשיו בחוזה, נראה אם כתוב משהו כזה

פורסם

שוב- אם אבא שלך בעל הפוליסה תגיד לו שיתקשר לסוכן הביטוח והוא כבר ידריך אותו בנוגע לכל הדברים שצריך לעשות+ הערכת נזק לרכב..

את כל השאלות האלה אפשר לשאול סוכן ביטוח- לא סתם אתה משלם אלפי שקלים לחברה כזאת...

פורסם

מה זאת אומרת ,קחו את האוטו מיד למוסך הסדר תגישו דו"ח נזק, ותזמינו שמאי

אחרי הערכת השמאי , אפשר לקחת את הרכב במידה והוא במצב נסיעה

ולבוא בזמן שאתם תקבעו,במוסך שאתם תקבעו לתיקון הנזק.

הערכת שמאי היא למעשה גודל הפיצוי הכספי שאתם מקבלים מחברת הביטוח עבור היקף הנזק

מוסכי הסדר מפנים אותכם לסוכנויות השכרת רכב חלופי במידה ומגיע לכם רכב חלופי

בד"כ זה פונטו או גטס ,אז אין מה להתלהב כ"כ :roll:

פורסם

חפש דיונים על "מוסכי הסדר" בפורום.אני אישית הייתי נמנע מלהכניס את הרכב למוסך הסדר, ומכניס אותו למוסך שאני מכיר וסומך עליו, למרות הלחצים שמפעילה עליך סוכנות הביטוח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
חפש דיונים על "מוסכי הסדר" בפורום.אני אישית הייתי נמנע מלהכניס את הרכב למוסך הסדר, ומכניס אותו למוסך שאני מכיר וסומך עליו, למרות הלחצים שמפעילה עליך סוכנות הביטוח.

קראתי דיון אחד ששם אורן אומר שאם ניכנסו בך מאחורה(ז"א אתה לא אשם במאה אחוז כמו במיקרה הזה) עדיף לא לערב את הביטוח שלנו כי אז לא ירשם שעשינו תאונה וגם המחיר לא יעלה.

למה הביטוח צריך לעלות לנו את מחיר הפוליסה אם התאונה בכלל לא באשמתנו?

פורסם

תובעים רק את הביטוח של הפוגע ,והביטוח של הפוגע תובע גם את הביטוח שלך

במידה וימצא לפי דיני התעבורה שהיא אשמה במאת האחוזים הביטוח שלה ישלם על הכל

והפרמיה שלך לא תעלה בשנה הבאה

במידה ויכולת למנוע את התאונה אז יש לך אחוזי השתתפות באי מניעת התאונה

(נניח עצירה פתאומית לדוגמא שגורמת לה להיכנס בך)

ואז הפרמיה שלך עולה בשנה הבאה

פורסם

ממש לא, הם עמדו בקו העצירה וניהיה אור ירוק ברמזור למכוניות שנוסעות לאותו נתיב שהם היו צריכים. ואז הם חיכו עד שהן תעבורנה ואז הנהגת ניכנסה מאחורה...

• תוכן חדש...