Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפון ב60K

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהייתי ב8 שנים האחרונות על פיג'ו (שמיררה לי את החיים) אני רוצה להתחדש עם רכב גדול יותר ומרווח יותר.

אני מחפש שקודם כל אמין - הייתי מוציא סכומים לא הגיוניים על הפיג'ו. 

אני חשבתי על סוזוקי ויטרה/קרוס אובר - בין השנים 2016-2018. הבעיה שאין הרבה רכבים בשוק היד 2 שהם לא ממגרשים פרטים. 

זה גרם לי לפזול למיצובישי ASX או אקליפס שאפשר למצוא שנתונים יותר גבוהים 2017-2019 ונכנסים בתקציב. מה שקצת מוריד לי זה שבאזור שלי (נתניה) אין מוסך מורשה או מתמחה טוב - לפי הדירוג בגוגל, מה שמרתיע אותי לסוע לערים שכנות כדי לעשות טיפולים.

יש המלצות נוספות שאני אולי מפספס? אני יודע שהפיג'ו 3008 גם מומלץ אבל מעדיף להתרחק מהצרפתיות 

פורסם

טיפול זה פעם בשנה, לא הייתי פוסל על זה את מיצובישי.

אקקליפס מודרנית יותר ודווקא אהבתי אותה בנסיעה.

יש להם מחלה של מצלמת רדאר, היום תיקון באזור ה אלף שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח בחשבון שהסוזוקי פחות מרווחת מהפיג'ו, אבל חד משמעית נחשבת יותר אמינה. שים לב שאם אתה הולך על הסוזוקי, 2016 זו עדיין השנה האחרונה עם הגיר הבעייתי. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...