Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, מיץ פטל כתב:

בפרטי עורך הדו"ח כתוב "מדור א/3 ומכשור אכיפה". זה מקרי או שזה מצלמת 3א  שהתכוונת אליה?

כן

גם כתבת שאתם מכירים את המצלמה אז מדובר במצלמה קבועה.

בהצלחה, תעדכן בתגובה

• אהבתי 1
פורסם

אכן מצלמה קבועה. 

מכאן מבין שמדובר בזיהוי על סמך מגע בכביש ולא חישוב ע"י נתונים מצילום תנועה.

הכל ברור כעת.

חייב צילום עם נתונים מטה כדי לודא נתיב ושהרכב הוא  שלי.

פורסם

זה לא מקרי  זה המדור שמנפיק את הדוחות על עבירות מצלמות 3א

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

קיבלתי צילום ברור מהמשטרה.

הצילום כולל את הפרטים בתחתית שבדו"ח המקורי לא היו קיימים.

בפרטים אכן מצויין הנתיב בו היה רכבי.

יש לנו דילמה לגבי מי נהג ברכב. זה כביש שאנו נוסעים בו המון. כל פעם מישהו אחר מאיתנו.

מה הייתם עושים במקומי? לנהג אחד אין שום נקודות. לשני יש.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני כשעה, מיץ פטל כתב:

יש לנו דילמה לגבי מי נהג ברכב. זה כביש שאנו נוסעים בו המון. כל פעם מישהו אחר מאיתנו.

מה הייתם עושים במקומי? לנהג אחד אין שום נקודות. לשני יש.

מתבאס בהתחלה.

מנסה לשחזר את צעדיי באותו היום.

פותח גוגל מאפס באותו יום, לוודא אם נסעתי לעבודה או נשארתי בבית (אני אישית עובד מחוץ לעיר.. אז הייתי רואה שהייתי מחוץ לעיר). סטטיסטית, מנסה להבין אצל מי האוטו בד"כ. אז סיכוי גבוה ש X נהג/ה ולא Y. 

להבא מתקין מצלמת דרך באוטו (הכוללת גם מהירות וגם צילום תא הנוסעים). 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם לא ניכנס לעניין היושר, ברור שעדיף שמי שאין לו נקודות ישאר נקי (אם הוא אכן נקי ואין לו דוחות ללא נקודות).

לפני שעה, מיץ פטל כתב:

בפרטים אכן מצויין הנתיב בו היה רכבי.

מה המהירות שנמדדה? האם בוצעה הפחתה?

פורסם (נערך)

דו״ח ללא נקודות. אז חוץ מהקנס אין משמעות רבה, חוץ מאיפוס מונה השנים עד ל״זכות״ להמרה לאזהרה. רק לחחליט אם לשלםמולסגור עניין, או לכתוב למפנ״א ולשלם אחרי העברת הדו״ח לבן/בת הזוג.

עם זאת, אם לאחד מכם גיליון נקי (או כמעט נקי), ולאחר נטיה להיתפס בעבירות תנועה, הייתי רושם את הארוע על שם ה״נקי״ כדי שאם הגיליון יוצג בפני שופט או מישהו אחר בהחלטה על ענישה תהיה בו שורה פחות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, sperial כתב:

הייתי רושם את הארוע על שם ה״נקי״

רק שככל שמשך הזמן שהוא נקי גדול יותר, ובהנחה שאת הנוכחי לא ניתן להמיר באזהרה (אין 5 שנים), זה נהיה פחות שווה.

פורסם

בנושא האשכול.
פתחתי היום את האזור האישי הממשלתי וגיליתי דו"ח מהירות ע"ס 250 ש"ח 
(106 קמ"ש במקום 90 לאחר הפחתה)
מעיון בתמונה מצוין שאני נמצא בנתיב 1 בעוד לפי התמונה הרכב בנתיב האמצעי 
או שהנתיב לפניה שמאלה לא נחשב והדו"ח תקין (מה שמסתבר כי לא נראה עוד רכב בתמונה)
תודה לעונים.

image.thumb.png.eb300ea70689eb3d4410d3de38de268d.png

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, saar5555 כתב:

מנסה לשחזר את צעדיי באותו היום.

ניסיתי. המצלמה ברכב וגם בבית כבר לא שמרה היסטוריה מהטווח הזה. החלפתי בעקבות זאת לכרטיס זכרון גדול יותר.

לפני 13 שעות, אלעדית כתב:

אם לא ניכנס לעניין היושר, ברור שעדיף שמי שאין לו נקודות ישאר נקי (אם הוא אכן נקי ואין לו דוחות ללא נקודות).

מה המהירות שנמדדה? האם בוצעה הפחתה?

אף אחד לא מנסה לרמות כאן. נדמה לנו שאנחנו זוכרים הכל. אבל מסתבר שלפעמים אתה מגלה שלא. במיוחד במשהו שעושים יום יום  (לפעמים כמה פעמים ביום) במשך עשרות שנים על אוטומט.

הייתה הפחתה של 5 קמ"ש. מה שעוד יותר מוזר לנו כי זה מתנגש עם העובדה שאנו מכירים את המצלמה ומתייחסים לכך בהתאם. מעלה אצלי שאלה האם המצלמה אולי זייפה. רק שאין לי כוונה להתעסק בזה.

הדבר היחיד שמיוחד במקרה זה היא העובדה שמדובר בתקופה (וביום) עם הרבה התרעות ואזעקות באיזור וזה גרם לנו להשתדל בשבועות האלו להיות כמה שפחות על הכביש... ועדיין מפתיע ששכחנו מהמצלמה.

לפני 12 שעות, sperial כתב:

דו״ח ללא נקודות. אז חוץ מהקנס אין משמעות רבה, חוץ מאיפוס מונה השנים עד ל״זכות״ להמרה לאזהרה. רק לחחליט אם לשלםמולסגור עניין, או לכתוב למפנ״א ולשלם אחרי העברת הדו״ח לבן/בת הזוג.

עם זאת, אם לאחד מכם גיליון נקי (או כמעט נקי), ולאחר נטיה להיתפס בעבירות תנועה, הייתי רושם את הארוע על שם ה״נקי״ כדי שאם הגיליון יוצג בפני שופט או מישהו אחר בהחלטה על ענישה תהיה בו שורה פחות.

לאחד גליון נקי מעל 30 שנה (כנראה הרבה יותר). לשני עבירה ראשונה לאחר מעל 25 שנה לפני כשנה (וגם לפני זה מעל 10 שנים נקי).

פורסם

יום עם ריבוי אזעקות? בדוק באתר פיקוד העורף האם היו באיזור התרעות בדקות שלפני האירוע. אם היו זה תירוץ מעולה בפניה למפנ״א, מיהרת לחפש מחסה. איני יודע מה תהיה ההתייחסות, אבל העבירה קלה, אולי תהיה התחשבות.

לגבי הצמדת העבירה לאחד מכם - עם גיליונות נקיים כאלה הסיכון לעוד דו״חות די נמוך, אז בקו התחתון לא כל כך משנה היכן יירשם. אני הייתי בוחר בראשון, בכל זאת,סאם תהיה עוד עבירה, עדיף גיליון עם עבירה אחת על פני שתיים תוך שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

@sperial למה אתה לא מתייחס לאפשרות להמרה לאזהרה? (מסקרן אותי, אתה לא חייב לענות)

אם לא לחוץ כספית, אני הייתי ממיר לשני ומשלם (כדי לא ללכלך את הגיליון של הראשון).

אחרת - לראשון ולהמיר לאזהרה.

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, sperial כתב:

יום עם ריבוי אזעקות? בדוק באתר פיקוד העורף האם היו באיזור התרעות בדקות שלפני האירוע. אם היו זה תירוץ מעולה בפניה למפנ״א, מיהרת לחפש מחסה. איני יודע מה תהיה ההתייחסות, אבל העבירה קלה, אולי תהיה התחשבות.

לגבי הצמדת העבירה לאחד מכם - עם גיליונות נקיים כאלה הסיכון לעוד דו״חות די נמוך, אז בקו התחתון לא כל כך משנה היכן יירשם. אני הייתי בוחר בראשון, בכל זאת,סאם תהיה עוד עבירה, עדיף גיליון עם עבירה אחת על פני שתיים תוך שנה.

בדקתי. לא הייתה בסמיכות. אבל היו בלילה לפני (וגם שעה אחרי. שזה לא רלוונטי). 

נגיד ככה - האווירה הכללית הנפוצה בתקופה הייתה שאם לא חייבים לסוע לא נוסעים. 

אירוע ספציפי להשען עליו בזמן הנסיעה, לא היה.

לפני 16 דקות, אלעדית כתב:

אם לא לחוץ כספית, אני הייתי ממיר לשני ומשלם (כדי לא ללכלך את הגיליון של הראשון).

אחרת - לראשון ולהמיר לאזהרה.

לא לחוץ.

פורסם
בתאריך 7.5.2026 בשעה 08:04, מיץ פטל כתב:

אף אחד לא מנסה לרמות כאן. נדמה לנו שאנחנו זוכרים הכל. אבל מסתבר שלפעמים אתה מגלה שלא. במיוחד במשהו שעושים יום יום  (לפעמים כמה פעמים ביום) במשך עשרות שנים על אוטומט.

יש דבר כזה Google maps timeline,  זה כלי של גוגל ששומר את כל היסטוריית התנעה שלך, גם הרבה שנים אחרה.

זה כמובן אם אישרת לו לשמור הסטוריה מיקומים בהגדרות ראשוניות של הטלפון. 

לפי זה אפשר לדעת באיזה נקודה היית בכל זמן נתון בתאריך נתון, בארץ ובחו"ל. 

תריץ חיפוש בטלפון ותראה אם הכלי הזה מאופשר אצלך ושומר הסטוריה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...