Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד הגיוני שמזדה 2 תאכל 1 ל15 וחצי בנסיעה שרובה בין עירונית בשיוט של 90-100 קמש. הלא חסכוני של 1 ל12 זה במצב של תוואי משולב עירוני ובין עירוני.

בתוואי דומה לאחרונה אני מוציא מהדיזלית 1 ל22 כולל הסיבובים הקצרים בעיר בסוף ובתחילת הנסיעה.

פורסם
לפני 4 דקות, mottis כתב:

פג'ו 3008 דיזל + תיבת 6/8 הילוכים פלנטרית

עם מערכת אוריאה? איך האמינות שלה ביחס לקורולה אטמוספרית?

פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

אתה לא מדבר מנסיון אלא רק בתיאוריה. 

לא יודע אם התכוונת אלי, אבל למדוד צריכת דלק בתוואים שונים, משולב ובינעירוני, במשאבה ובמחשב הדרך - תיאוריה זה לא.

אבל עזוב את זה, בוא נזרום עם 1:15 לרכב בנזיני ממוצע כי המאזדה הזאתי היא לא מטרת הדיון.

לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

מה שאני בא להגיד שזה ממש לא חד משמעי שרכב דיזל יצא בסופו של דבר זול יותר בעלות הכוללת. אם כבר אני נוטה לחשוב בדיוק ההפך. 

זה אף פעם לא חד משמעי, מה מבטיח שהאלטרנטיבה האמינה לא תתקלקל? האם זה מבטל את העובדה שבמקרה הסביר, רכב חסכוני יצא זול יותר בנסועה גבוהה ורכב סחיר בנסועה נמוכה? לא.

26 אלף לשנה כבר מטה את הכף גם לטובת אמינות וסחירות (למרות שזו עדיין נסועה גבוהה) וכאן כבר יש מקום משמעותי לניהול סיכונים, גם אם בתוחלת לרכב החסכוני יש עדיפות.

לכל אחד תהיה העדפה שונה לסיכון שהוא מוכן לקחת בשביל חסכון של 2500 לשנה (זה לא המון וזה לא אפס), לדעתי אלא אם יש ערך מוסף או סיכוי נמוך לתקלה רוב האנשים כאן היו לוקחים את האופציה "הבטוחה".

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...