Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בגולף 2007 שלי. לאחר החלפת מצבר פתאום חלון נוסע אחורי - התהפך. מרים כפתור +חלון יורד. וכן להיפך.

בדקתי והכפתור עצמו תקין. הרביעייה שליד הנהג - תקין. 

זה די מקשה בעיקר דרך השלט. כי אם אני מעוניין לסגור את כל החלונות ע''י השלט. החלון המדובר נפתח.

ואם אני מעוניין לפתוח את כולם ע''י השלט. החלון הנ'ל נסגר.

יש למישהו ניסיון /מושג מה זה יכול להיות ?

תודה רבה. 

פורסם

זכור לי שישנה דרך לעשות איפוס..

גיגלתי עבורך

איך מאפסים חלון?

סגירת דלתות: ודא שכל הדלתות סגורות והסוויץ' פתוח (מנוע כבוי או דולק, עדיף דולק כדי לשמור על מתח יציב).

סגירה ידנית: הרם את הכפתור של החלון הבעייתי עד שהחלון נסגר לגמרי (גם אם זה דורש לחיצה "הפוכה" כרגע לפי המצב אצלך).

החזקה במצב סגור: ברגע שהחלון סגור עד הסוף, המשך להחזיק את הכפתור במצב "סגירה" (משיכה למעלה) למשך 5 עד 10 שניות רצופות מבלי לעזוב.

פתיחה מלאה: כעת לחץ על הכפתור עד שהחלון יורד למטה לגמרי, והמשך להחזיק את הכפתור במצב "פתיחה" למשך 5 עד 10 שניות נוספות.

בדיקה: נסה כעת להפעיל את החלון בלחיצה אחת קצרה (אוטומטית). בדרך כלל פעולה זו "מלמדת" את מחשב הדלת את נקודות הקצה ומאפסת את כיוון התנועה

תנסה ותעדכן מה יצא.

משתדל לעזור

פורסם

תודה על זמנך. האמת. כל זה עשיתי.לא פתר.

גם הכפתורים עצמם תקינים [ מגיבים נכון ע'פ המחשב].

לא יודע מה זה יכול להיות 

פורסם

תנסה לנתק מינוס מהמצבר לרבע שעה, ותחזור על פעולת האיפוס.

אם עדיין לא יעזור לכאורה צריך חשמלאי רכב עם סורק תקלות.

בתקווה שכן יעזור.

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...