Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אם מישהו מנוי כאן ליס פלוס אני אשמח אם תענו על כמה שאלות:

1-אמא שלי וסבתא שלי מנויות ליס לווין בנפרד, זאת אומרת יש 2 מנויים שונים ועל כל מנוי תשלום מלא. האם ביס פלוס אני יכול להתחבר לכמה מכשירים במקביל מ-2 כתובות שונות להבדיל מהשירות בלווין ואין קנס/חיוב נוסף (כמו בסלקום TV לדוגמא)? כי אני רוצה לבטל את אחד מהמנויים ולהשאיר מנוי אחד, ובמידה והם מאפשרים נגיד 5 חיבורים אז יש 4 טלוויזיות סכ''ה ב2 כתובות שונות וזה מסתדר אחלה ויחסוך כסף.

2-האם אתם מרוצים מאפליקציית יס פלוס?

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

1. מאפשרים עד 7 חיבורים. איני יודע לגבי מגבלות גיאוגרפיות.

2. אחד הבנים שלי צופה ביס פלוס באפליקציית אנדרואיד TV על מכשיר של TCL ומרוצה - בדיוק היום החזרתי את הממיר שלו. לי יש האפליקציה על האייפוד - אני ממעט להשתמש בה, אבל רואים היטב את הערוצים שלהם. ה-VOD באייפד כולל מבחר סרטים וסדרות, אבל אין, למשל, סרטי תעודה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סלקום איבדו אותי כלקוח (טיוי ואינטרנט) כי שלחו לי sms איום לפיו אני צופה בטלויזיה משתי כתובות שונות, מה שהיה שקר (ממירי אנדרואיד מחוברים חוטית לראוטר של סלקום). פניה לשירות הלקוחות היה שקול לפניה לקיר. לא היו מוכנים לענות לי מדוע הם סבורים שאני משתמש בשתי כתובות ולא היו מוכנים להגביל את הצפייה רק מהכתובת ip של חיבור האינטרנט *שלהם*. אמרתי ל'מנהלת השירות' שאם אחוייב בתשלום נוסף כפי שאומר ה sms, אני אתנתק. היא בחוצפתה ענתה, אני יכולה לנתק אותך כבר עכשיו. בהלם מהחוצפה, התנתקתי 

היום אני לקוח מרוצה של אינטרנט גילת + פרי טיוי. על הדרך גם חסכתי עשרות ש'ח לחודש וקיבלתי מחיר קבוע.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם
לפני 15 שעות, FuriousLift כתב:

אהלן, אם מישהו מנוי כאן ליס פלוס אני אשמח אם תענו על כמה שאלות:

1-אמא שלי וסבתא שלי מנויות ליס לווין בנפרד, זאת אומרת יש 2 מנויים שונים ועל כל מנוי תשלום מלא. האם ביס פלוס אני יכול להתחבר לכמה מכשירים במקביל מ-2 כתובות שונות להבדיל מהשירות בלווין ואין קנס/חיוב נוסף (כמו בסלקום TV לדוגמא)? כי אני רוצה לבטל את אחד מהמנויים ולהשאיר מנוי אחד, ובמידה והם מאפשרים נגיד 5 חיבורים אז יש 4 טלוויזיות סכ''ה ב2 כתובות שונות וזה מסתדר אחלה ויחסוך כסף.

2-האם אתם מרוצים מאפליקציית יס פלוס?

תודה רבה ולילה טוב.

1. כן. אני צופה על חשבון אימי. 

2. כן. 

אוהד

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...