Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

אם כבר מדברים על קרן פנסיה,

נניח מישהו עובד 3 חודשים בעבודה חדשה ורוצים להפקיד לו לפנסיה,

איזה טופס הוא צריך להביא כהוכחה שיש לו קרן פנסיה פעילה?

"פירוט זכויות בקרן הפנסיה" נכון לתאריך הרצוי?

תודה

יש מסמך שנקרא "טופס קוביות" והוא מורה למעסיק איזה קופה משלמים ולאן, זה מגיע מהסוכן.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, itaysamurai כתב:

יש מסמך שנקרא "טופס קוביות" והוא מורה למעסיק איזה קופה משלמים ולאן, זה מגיע מהסוכן.

במגדל למשל, זה לא בדיוק עובד ככה: קודם צריך למלא טופס "בקשה להמשכיות קרן פנסיה" שזה טופס 458, שזה גם המבוטח וגם המעסיק ממלאים מה שצריך, ואז המעסיק מדבר עם מוקד מעסיקים, ובהחלט מקבל טופס קוביות.

אז יש מצב בעצם שזה חוסך טפסים אחרים, כי בטופס קוביות הם יראו שיש קרן פעילה. ואני לא ראיתי את זה ככה לפני שענית... ככה שסגרת את הפינה, וענית על השאלה, תודה :)

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

במילה אחת הסתדרות ובשתי מילים ועד עובדים.

יש לך ועד במפעל?

לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

אם כבר מדברים על קרן פנסיה,

נניח מישהו עובד 3 חודשים בעבודה חדשה ורוצים להפקיד לו לפנסיה,

איזה טופס הוא צריך להביא כהוכחה שיש לו קרן פנסיה פעילה?

"פירוט זכויות בקרן הפנסיה" נכון לתאריך הרצוי?

תודה

אתה מתקשר לקרן הפנסיה שלך ואומר להם מה שכתבת. הם ישלחו אלייך.

אופציה נוספת היא לפנות למשאבי אנוש או מחלקת שכר ולבקש את השם של הטופס.

בנוגע למוקדי שירות במיקור חוץ, הלכתי לראיון עבודה במקום שכזה. אם במקום עבודה עם שירות לקוחות in-house אז לרוב יהיה איזה סטנדרט מסוים שאנשים צריכים לעמוד בו בשביל להתקבל. במוקד הספציפי שניגשתי לראיון עבודה, בוא נגיד שהסטנדרט היה נמוך מאוד. ת.ז. ודופק..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

במוסף סוף השבוע של גלובס שהגיע היום, יש כתבה מעניינת בנושא הבוטים במקום מענה אנושי. שזה עוד ״מכה״ של השינויים בדפוסי מוקדי השירות.

מצרף את הציור מהכריכה. ממחיש קצת את הנושא. 

image.thumb.png.55cee5de86053b4c100fa11a47d0372d.png 

למעוניינים אצרף את המאמר המלא. 

• מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כן. הבוטים בוואטסאפ שמכניסים אותך ל-endless loop בלי שום סיכוי למצוא פתרון לבעיה - אבל מעלימים את הנציגים האנושיים (ולא משנה אם בדיבור או בצ׳אט).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פות"ש. מה חדש?

לא קרה לך שהתקשרת לחברת ביטוח ומי שענה לך הוא לא סוכן ביטוח? לא מבין כלום? "הסוכן יחזור אליך".

התקשרת לבנק ומי שעונה לא בנקאי?

פנית לשירות לקוחות של אמזון בארה"ב או בגרמניה ומי שעונה לך בכלל בהודו? אבל הם לפחות יודעים לעזור איכשהו.

ברוך הבא למאה ה21. 

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 22 דקות, amosbmw כתב:

פות"ש. מה חדש?

לא קרה לך שהתקשרת לחברת ביטוח ומי שענה לך הוא לא סוכן ביטוח? לא מבין כלום? "הסוכן יחזור אליך".

התקשרת לבנק ומי שעונה לא בנקאי?

פנית לשירות לקוחות של אמזון בארה"ב או בגרמניה ומי שעונה לך בכלל בהודו? אבל הם לפחות יודעים לעזור איכשהו.

ברוך הבא למאה ה21. 

מכיר את כל מה שהזכרת חוץ מהעניין עם הבנקאי, לא התקשרתי אלא באפליקציה אז לא יודע להגיד,

באמזון USA יש שירות מעולה, לא הזמנתי מגרמניה הרבה שנים. רק מ-USA ואולי איזה פעם מ UK. ובהחלט השמות הם של הודים.

אני בעצם שואל איך זה חוסך להם, הרי יש להם כבר מגייסות/מגייסים ותשתיות להקמת מוקד, שירוץ הרבה שנים, לא הצלחתי להבין איך בדיוק חישוב החסכון עובד.

פורסם

אשתי עובדת במוקד כזה, מוקד של הוט שמופעל ע״י babcom. לא אפרט יותר מידי על מה שהולך שם אבל בואו נגיד שהשירות שאתם מקבלים מהוט והתדמית שיש להם מגיעה להם בצדק.

דברים שאשתי מספרת הפילו לי את הלסת אבל אני לא יוכל לפרט…

• מבאס 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, GABIUBOGI כתב:

אשתי עובדת במוקד כזה, מוקד של הוט שמופעל ע״י babcom. לא אפרט יותר מידי על מה שהולך שם אבל בואו נגיד שהשירות שאתם מקבלים מהוט והתדמית שיש להם מגיעה להם בצדק.

דברים שאשתי מספרת הפילו לי את הלסת אבל אני לא יוכל לפרט…

אני חושב שאם הוט היו מגייסים בעצמם זה היה אותו המצב.

רק ברגע שיתחילו לתת 50 ש"ח לשעה לנציג, כבסיס, זה ישתנה.

מי שיכול להרוויח 50 ש"ח לשעה או אפילו 55 ש"ח ויכול לעבוד במקום שהוא לא צריך לדבר או להקשיב כל היום, וגם לקבל קרן השתלמות ו/או ארוחת צהריים איכותית בעלות זניחה כל יום, יעשה את זה.

אבל אם מישהו מתלבט בין זה לבין נציג שירות, שמרוויח רק כ-40 ש"ח לשעה בסיס, הוא יעדיף 50-55 ש"ח עם הטבות תמיד.

ההבדל בין 55 ש"ח לשעה ולהיות בעיקר מול מיילים/מערכות עם הטבה או כמה, לעומת 40 ש"ח לשעה כשצריך לדבר עם לקוחות ולהיות על מערכות, הוא הבדל משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

השנקל שלי. 

יש כיום חוק שאומר שזמן ההמתנה צריך להיות סביר לקבלת שירות

עבור חברה, זה אומר להעסיק כמות מטורפת של עובדים בשכר; או להוציא את זה החוצה, לחברה שנותנת את השירות הזה ויש לה את הכח אדם להתמודד עם זה וכל הכאב ראש הנלווה לזה, בעלות שהיא נמוכה יותר באופן יחסי לעלות השכר הצפוי. 

עריכה. 

אני לא נכנס פה לנושא מודלי התשלום האפשריים כי אין לי מידע.

בהחלט יכול להיות שהחברות מקבלות תשלום לפי כמות השיחות שהן טיפלו בהן בפועל, ולא לפי תשלום חודשי קבוע. לא חסרות קומבינות עסקיות... אבל כמו שציינתי, זה רק ניחוש כי אני פשוט לא יודע. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באחת מקופות החולים חלק מהשירות של קביעת תורים וחזרה ללקוחות נעשה על ידי מוקד חוץ
להבנתי התשלום מבוצע פר משימה שהמוקד פותח במערכת

וכן לפעמים יותר זול לפנות למוקד פעיל עם עובדים מאשר להקים מוקד מ 0

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 40 דקות, ברווז כתב:

אני לא נכנס פה לנושא מודלי התשלום האפשריים כי אין לי מידע.

בהחלט יכול להיות שהחברות מקבלות תשלום לפי כמות השיחות שהן טיפלו בהן בפועל, ולא לפי תשלום חודשי קבוע. לא חסרות קומבינות עסקיות... אבל כמו שציינתי, זה רק ניחוש כי אני פשוט לא יודע. 

זו לא שאלה רק של מודלי תשלום. כשמוקד אחד משרת מספר חברות גדול הוא יכול לתכנן את כוח האדם יותר טוב. 
מוקד חברת חשמל למשל סובל מעומס קריאות בסופות אבל מצד שני בסופות יש פחות קריאות לתיקוני מזגנים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

כשמוקד אחד משרת מספר חברות גדול הוא יכול לתכנן את כוח האדם יותר טוב

צודק, זו נקודה שלא התייחסתי אליה למרות שעברה לי בראש. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 9.1.2026 בשעה 15:21, גולדן191 כתב:

אני בעצם שואל איך זה חוסך להם, הרי יש להם כבר מגייסות/מגייסים ותשתיות להקמת מוקד, שירוץ הרבה שנים, לא הצלחתי להבין איך בדיוק חישוב החסכון עובד

איך הסופר שאתה קונה בו אתה כן מבין את כל המכניקה הכלכלית שלו עובדת, ורק זו תעלומה לא ברורה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...