Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

עקב בעיות כלכליות נאלץ למכור את האאוטלנדר 2023 שלי עם 43 אלף קילומטר חדשה ממש, קניתי לפני חודש, קצת כבד עלי ההלוואות והדלק שלו,

מחפש רכב 7 מקומות שנתונים 2016-2019 תקציב 80 85 אלף

עדיפות לאאוטלנדר אבל מלא שחוטים עם קילומטר בשמיים, יש עוד רכבים אמינים בשנתונים אלה?

פורסם

ממה שאני רואה כאן בפורום ההמלצה הנפוצה לרכב 7 מושבים אמין זה האאוטלנדר.

יש לי גם שני חברים עם אאוטלנדר והוא מוכיח אצלם אמינות מרשימה.

אני לא יודע מה ההגדרה שלך לשחוט. אבל אאוטלנדר מתוחזק היטב סביר שיפגין אמינות גם אחרי הרבה ק"מ.

אני מציע לך שתפרט מעט יותר על השימוש והדרישות שלך כדי שייעצו לך באופן מיטבי. נראה שבהחלטה הקודמת שביצעת (רכישת הרכב הנוכחי) לא שקלת את הדברים לעומק. הרי הוצאות דלק והלוואה ניתנות להערכה די מדוייקת.

כמו כן, אנא פרט האם מכרת את הרכב הנוכחי שנדע האם עדיין יש אפשרות להשאר איתו. על פניו גדול עליך כלכלית וצריך למכור אבל אני תוהה האם הערכת נכון את הסכום שתצליח לקבל עבורו.

עבר שנתון ונוספה יד. בנוסף רכב שמוכרים מהר מדליק נורות אדומות ולא בהכרח קל למכור אותו. כמו כן מודל 2023 אולי בדיוק מסיים אחריות בזמן הבעלות שלך וזה גם שיקול משמעותי.

אם לא צפית נכון את עלויות הדלק וההלוואה אני חושש שאולי גם בצפי המחיר שתקבל על הנוכחי אתה מפספס משהו (בודאי אם בעצמך שילמת עליו יותר ממחיר השוק). אם טרם מכרת אולי יש על מה להתלבט בסוגיה. שלא תעשה טעות על טעות.  

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, razi_pazi כתב:

ממה שאני רואה כאן בפורום ההמלצה הנפוצה לרכב 7 מושבים אמין זה האאוטלנדר.

יש לי גם שני חברים עם אאוטלנדר והוא מוכיח אצלם אמינות מרשימה.

אני לא יודע מה ההגדרה שלך לשחוט. אבל אאוטלנדר מתוחזק היטב סביר שיפגין אמינות גם אחרי הרבה ק"מ.

אני מציע לך שתפרט מעט יותר על השימוש והדרישות שלך כדי שייעצו לך באופן מיטבי. נראה שבהחלטה הקודמת שביצעת (רכישת הרכב הנוכחי) לא שקלת את הדברים לעומק. הרי הוצאות דלק והלוואה ניתנות להערכה די מדוייקת.

כמו כן, אנא פרט האם מכרת את הרכב הנוכחי שנדע האם עדיין יש אפשרות להשאר איתו. על פניו גדול עליך כלכלית וצריך למכור אבל אני תוהה האם הערכת נכון את הסכום שתצליח לקבל עבורו.

עבר שנתון ונוספה יד. בנוסף רכב שמוכרים מהר מדליק נורות אדומות ולא בהכרח קל למכור אותו. כמו כן מודל 2023 אולי בדיוק מסיים אחריות בזמן הבעלות שלך וזה גם שיקול משמעותי.

אם לא צפית נכון את עלויות הדלק וההלוואה אני חושש שאולי גם בצפי המחיר שתקבל על הנוכחי אתה מפספס משהו (בודאי אם בעצמך שילמת עליו יותר ממחיר השוק). אם טרם מכרת אולי יש על מה להתלבט בסוגיה. שלא תעשה טעות על טעות.  

לא מכרתי עדיין, לקחתי מימון 100000 אלף, ואת ה58 אלףשלמתי ממכירת רכב קודם, הרכב עלה 158 אלף אני יד 2, יש עוד שנה אחריות מציבושי, הרכב עלה לכביש ב8.2023

עריכה אחרונה על ידי SmileySmileySmiley

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...