Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טאבלט זה כלי לצריכת מדיה. אם אתה משתמש לקריאה - הוא כלי שימושי. לפרודוקטיביות יש צורך. באיבזור נוסף, להבנתי כבר הופך את המכשיר ליקר וכבד. אבל לא התנסיתי בכך.

אגב, 99% ממה שאני כותב כאן זה מאייפד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, hans כתב:

כתבתי ״מוסיקאים״. נישה. אתה לוחץ על הקליד במסך המגע ושומע צליל באיחור.

הבדל מהותי (ובלתי פתיר) בתכנון בין אנדרויד ל-iOS שהופך את אנדרויד ללא שמיש בהופעות/הקלטות/עבודת סטודיו.

(לא רלוונטי להאזנה ול-99.99 אחוז מהמשתמשים).

בגלל הח#א הזה נאלצתי לקנות אייפד כדי להפעיל קונסולת הקלטה שבאה עם תוכנה רק לאפל... אנטישמים.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

הגדולים שלי כנראה יהיו סטודנטים בשנה הבאה. אולי ארכוש להם עט, כי ראיתי סטודנטים שמשתמשים באייפד עם עט, בטבעיות וביעילות.

בהנחה וצריך ללמוד קורסים מתמטיים/הנדסיים (ולא רק רבי מלל), זה כבר כמעט בגדר חובה היום.

לא מכיר אחד בתואר שלי ללא טאבלט. היו כאלה שניסו ואחרי שבוע-שבועיים כבר ויתרו וקנו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Ron Poh כתב:

עושה אותו דבר בכולם.

המסך בטאבלט יותר גדול מהמסך של הטלפון "12 לעומת "6, ולכן יותר ”כייפי” לצפייה.

הטאבלט הרבה יותר קל מהמחשב הנייד, יותר קל להתהלך איתו בבית מחדר לחדר.

לפי דעתי שווה.

איש כללבי

לפני כשעה, sperial כתב:

טאבלט זה כלי לצריכת מדיה. אם אתה משתמש לקריאה - הוא כלי שימושי. לפרודוקטיביות יש צורך. באיבזור נוסף, להבנתי כבר הופך את המכשיר ליקר וכבד. אבל לא התנסיתי בכך.

ואתה מקליד דרך המסך או שאתה מחבר לו פד?

פורסם

אני תמיד אומר שהאייפד זו הרכישה הרנדומלית הכי טובה שעשיתי.
יש לי אותו קרוב ל6 שנים - יש תקופות שהוא שוכב במגירה ולא עושה הרבה, ויש תקופות שהוא בשימוש לא מעט.

כמה שימושים שלי לדוגמה, בטיסות לא במסגרת עבודה - כדי לחפש יעדים ורעיונות לימים של הטיול במלון, לרוב אני אקח אייפד + מקלדת קומפקטית במקום הלפטופ, עם iPadOS הפער מצטמטם משמעותית. 
כשאני מבשל ועוזר לי לראות את המתכון לידי או לשלוט במוזיקה, לרוב זה באייפד
עם העט התואם זה פתרון מצויין לרשימות ציוד, שרטוטים אקראיים וחתימה על מסמכים

יכול לחשוב על עוד לא מעט שימושים שכנראה יותר ספציפיים לי, אבל בשורה התחתונה - אם אתה מבלה זמן בצריכת תוכן בקריאה/וידאו, לדעתי אתה תהנה מזה 

• אהבתי 1
פורסם

אני עם האייפד ״10.9. עם משקל של קרוב לחצי ק״ג (ועוד כמה עשרות גרמים הקייס) אני חושב שזה המכסימום. לצריכת מדיה הדבר הזה יהיה רוב הזמן ביד, לא על השולחן. בגודל הזה ובאחיזה ביד הוא גם ימלא לך את שדה הראיה.

@Tal7 דווקא לעניין הנסיעות עברתי לטלפון. אני משתמש בטלפונים גדולים (״6.7) והעבודה עם מפות גוגל מוצלחת. בכבר השתמשתי לצורך זה בנטבוק (למי שזוכר את היצור הזה) ובהמשך בטאבלטי חלונות עם מקלדת פריקה. אבל ב-3 השנים האחרונות אני מסתפק בטלפון כדי לחסוך את המשקל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 4 שעות, GTאי כתב:

שנים שאני רוצה לקנות טאבלט ופשוט לא מצליח למצוא סיבה אחת טובה לרכישה כזו.

זו הסיבה. כל השאר זה הסחות ותירוצים

משתמשי טבלט בסביבתי:

קןרא ספרים - במיוחד מה שהתוכי מביא.

משתמשי סטילוס: 

סטודנטים להנדסה שצריכים לשרבט מהר נוסחאות עם מבנה לא פשוט

סטודנטים לאומנות שצריכים לשרבט מהר סקיצות ורעיונות.

סרטים כמעט ולא כי הפלאפון מספיק ואם לא אז עוברים למסך הגדול.

לפני 14 דקות, GTאי כתב:

אחרי שכנראה שכנעתם (היה קשה) - מסך 11 או 14.5 (זה לפחות מה שאני רואה אצל סמסונג).

באיזה גודל אתם משתמשים?

טבלטים של סמסונג מאבדים מהיכולות שלהם ככל שהזמן עובר, ובאופן מפתיע האייפאד די אינטגרטיבי עם מכשירי אנדרואיד וחלונות.

הבחירה בסדר הזה משקל (הכי כבד שסביר בעיניך)->תקציב->גודל(הכיגדול שעומד בשניים הקודמים)

לפני שעה, sperial כתב:

הגיע הזמן לעדכן את החתימה

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 5 שעות, GTאי כתב:

סיבה אחת טובה

פורנו

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

שום סיבה.

רק אם יש עודף כסף ובא לך לבזבז.

הדבר היחיד שזה יכול להביא, לאחד שרגיל למחשבים, זה עוגמת נפש על בזבזנות יתר.

לא מצאתי סיבה מבחינתי, ואין לי עודף כסף.

תמיד אעדיף שיהיה לי מחשב גיבוי 1 או 2 לעומת טאבלט או סמארטפון ממש יקר.

בעקרון המיני PC שלי הוא הגיבוי, יש עוד מיני אחד עגלה, ויש לפטופ ישן.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני שעה, GTאי כתב:

סמסונג

לענ״ד אם כבר אתה רוצה שיהיה סיכוי כלשהו שתשתמש בטאבלט, תשקיע באייפד. ההבדל בטאבלטים הוא ענק. זה לא כמו בטלפונים, שהמכשירים שקולים.

ועם אייפד, אם תראה שאתה לא משתמש, אתה תמיד יכול למכור כמשומש ולהחזיר חלק מההשקעה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

גם אני שאלתי את עצמי המון שנים למה אני צריך טבלט. 

לאחרונה התגלגל לידי אייפד מיני מהדור האחרון. 

לקחתי אותו לחו"ל, לא השתמשתי יותר מכמה דקות בודדות. 

ניסיתי להשתמש בה לטובת פייסבוק ווצאפ וכאלה, לא נח. 

בסוף מצאתי את עצמי משחק עליו red dead redemption. חמוד.. אבל בנתיים באמת לא שימושי

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 7 שעות, GTאי כתב:

שנים שאני רוצה לקנות טאבלט ופשוט לא מצליח למצוא סיבה אחת טובה לרכישה כזו.

רוצה תירוץ? אני רכשתי לאחרונה אייפד דגם בסיס עבור סורק התקלות לרכב (XTOOL A30M) זה עולם אחר לעבוד עם טאבלט לעומת המסך הקטן יחסית (פיקסל פרו) של הטלפון - במיוחד בכל הקשור בצפייה בנתונים בלייב. בתכלס העברתי את כל כלי הסריקה, טיונינג והקידוד לטאבלט. 

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, madmaxx כתב:

רוצה תירוץ? אני רכשתי לאחרונה אייפד דגם בסיס עבור סורק התקלות לרכב (XTOOL A30M) זה עולם אחר לעבוד עם טאבלט לעומת המסך הקטן יחסית (פיקסל פרו) של הטלפון - במיוחד בכל הקשור בצפייה בנתונים בלייב. בתכלס העברתי את כל כלי הסריקה, טיונינג והקידוד לטאבלט. 

אבל במקרה שאתה מתאר גם אפשר להביא טבלט סיני של חברה נורמלית סביב 100$ לא? 

שילמת פי 4 אני מניח?

בכל מקרה, כשאומרים ברדיט על "BMW doing its BMW thing" לא מדברים על משהו שאפשר לנטר גם לא בלייב, כאילו, לא בנסיעה?

אני שואל כי יש לי מנוע BMW ואני מבין שהמנוע שלי זה הכי BMW doing its BMW thing שיש בערך. BMW-PSA, אבל מחשיבים אותו כמנוע BMW ברוב המקרים.

אני מניח שאת הרוב אפשר לנטר גם כשאתה עומד במקום, לא? פשוט נשמע לי שזו הוצאה מיותרת בנוסף לכל ההוצאות השוטפות של מי שמטפל לבד...

אבל כאמור - אני לא יודע כמה כסף יש לכם בצד לתחביב הדי מדהים הזה (אני מאד אוהב, והצטבר לי כבר לא מעט ציוד, אבל גם מאד חדש יחסית בתחום)

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תוכן חדש...