Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנבו  את הרכב הקודם 

מתלבטים לגבי הרכב הבא בין סופר מיני למשפחתית קטנה 

בסופר מיני:

1. סיאט איביזה שנת 2020-21 - קילומטרג'ים מאוד מאוד גבוהיים ביד 2 - אלא אם קילומטרג נמוך מבקשים מחירים גבוהים מהתקציב  שלנו 

2. סיטרואן C3 2021/22  - מכיר את הבעיה של הרצועת תזמון - שמעתי שיש כאלה שקיבלו 5 שנים אחריות יצרן ? .

במשפחתיות אין לי כל כך רעיונות 

מה אתם ושבים מה הכיוון שכדאי ללכת ?

הכי חשוב זה אמינות נוחות  ומחיר קרוב לתקציב ואני מבין שאי אפשר לקבל את כל 3 הדברים האלה יחד בשנתון 20 + 

פורסם

חכה, אולי ימצאו אותו.

והוא יהיה במצב תקין.

ולא תצטרך לקנות רכב חדש.

סתאאם צוחק, שיהיה לכפרות. (;

איזה רכב נגנב? (דגם,שנה)

כמה זמן הוא היה איתכם? 

האם הייתם מרוצים ממנו?

איביזה לטובת אמינות.

פאביה גם באה בחשבון, היא קצת יותר מרווחת ונוחה מאיביזה. (שתיהן מבית VW, עם אותם מיכלולים מיכניים)

C3 תהיה נוחה יותר. יש לה שיק צרפתי. (עצוב פנים וחוץ)

כנראה תוכל להשיג יותר חדשה, עם פחות קילומטרים בתקציב הנתון.

(ולקוות שלא תצטרך לממש אחריות מורחבת של 5 שנים)

דבר מעניין, גם לי אין עכשיו בשליפה רעיונות במשפחתיות.

אם אפשר להסתפק בגודל של סופרמיני, בשביל מה ללכת על רכב ישן, שחוק מיותר קילומטרים,ו יקר יתר לאחזקה בתקציב הנתון?

פורסם

האיביזה זריזה יחסית מרווחת אבל גיר לא נכי האמין.

הסיטרואן מאוד נוחה ואכ קיבלה 5 שנות אחריות לרכבים מהיבואן., גיר אמין אבל עניין הרצועה קריטי.

ההמלצה היא החלפתה כול 3 שנים או 60 אלף כולל בדקית רשתית משאבת השמן, החלפות שמן כול 10אלף לפי התקן. יש פה סיכון.

יותר אמינות אך פחות נוחות/מהנות יהיו מזדה 2, טיוטה יאריס, הונדה גאז שתהיה מאוד מרווחת, סוזוקי סוויפט או איגניס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yanivos כתב:

סיטרואן C3 2021/22  - מכיר את הבעיה של הרצועת תזמון - שמעתי שיש כאלה שקיבלו 5 שנים אחריות יצרן ? .

זה

ממש לא מסתדר עם זה: 

הכי חשוב זה אמינות

ואני מבין שאי אפשר לקבל את כל 3 הדברים האלה יחד בשנתון 20 + 

באופן כללי שנתון זה הדבר הכי פחות חשוב אם רוצים רכב אמין. בדרך כלל זה אפילו סותר. 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

אם אהבת את האיביזה 

חפש סקודה סקלה המחיר שלהם נמוך יותר

חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים ברכב כזה

יש סיכוי שתצטרך תיקון בגיר מתישהו ממליץ לקחת בחשבון

פורסם

אגב אם סקלה, בסקלה ספורט יש מושבים פשוט מעולים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 27.11.2025 בשעה 12:04, yulianx כתב:

האיביזה זריזה יחסית מרווחת אבל גיר לא נכי האמין.

הסיטרואן מאוד נוחה ואכ קיבלה 5 שנות אחריות לרכבים מהיבואן., גיר אמין אבל עניין הרצועה קריטי.

ההמלצה היא החלפתה כול 3 שנים או 60 אלף כולל בדקית רשתית משאבת השמן, החלפות שמן כול 10אלף לפי התקן. יש פה סיכון.

יותר אמינות אך פחות נוחות/מהנות יהיו מזדה 2, טיוטה יאריס, הונדה גאז שתהיה מאוד מרווחת, סוזוקי סוויפט או איגניס.

מי אמר שמאזדה 2 לא מהנה? 😉

אני מאוד אוהב את האוטו אחרי שהייתה לי איביזה

פורסם

בגלל זה רשמתי גם פחות נוחות.

פורסם

חפש יונדאי אלנטרה מהדור הקודם (לא היברידית) או קיה פורטה דור שני - שתיהן עם מנוע 1.6 ליטר אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטארית - טכנולוגיה פשוטה ואמינה.

גם פיאט טיפו יכולה להיות אופציה לא רעה, גם היא עם מנוע 1.6 אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פלנטארית.

פורסם

אלנטרה וגם איוניק אופציה מצוינת

הסוללות נשארות לפי מה שהבנתי עד 230/240 וגם אז רק משפצים את התאים השרופים ולא מחליפים את הכל

בתקציב הזה אפשר להשיג אחת שמורה ומטופלת 

אני ספציפית לא הייתי הולך על ליסינג ודווקא על פרטי 

פורסם

בתקציב הזה אפשר להשיג איוניק עם ק"מ גבוה.

פורסם

לגבי הסקאלה רוב המוחלט של מנועי 1.0 הם ליסינג

הספורט עם מנוע ה 1.5 הרבה יותר נדירות.

לגבי הסיטרואן, לקנות אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב שנים רבות ומבין שיש סיכוי טוב שתצטרך להוציא 12K על שיפוץ מנוע במהלך הזמן

תמורה טובה למחיר אבל מנוע בעייתי וסחירות נמוכה לעתיד.

פורסם
לפני 16 שעות, TvrSpee12 כתב:

לגבי הסקאלה רוב המוחלט של מנועי 1.0 הם ליסינג

הספורט עם מנוע ה 1.5 הרבה יותר נדירות.

לגבי הסיטרואן, לקנות אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב שנים רבות ומבין שיש סיכוי טוב שתצטרך להוציא 12K על שיפוץ מנוע במהלך הזמן

תמורה טובה למחיר אבל מנוע בעייתי וסחירות נמוכה לעתיד.

בכל זאת אם הוא מוצא במצב טוב הרכב הזה נותן חבילה טובה למחיר שלו רכב מוצלח שהמחירון שלו התרסק בגלל הליסינג ו"מעמד שלו כרכב עבודה" (אני אישית נוסע עליו בעבודה)

ובכל זאת הוא יכול לשמש כרכב משפחתי מודרני על מלא

פורסם
לפני 6 שעות, Stavik כתב:

בכל זאת אם הוא מוצא במצב טוב הרכב הזה נותן חבילה טובה למחיר שלו רכב מוצלח שהמחירון שלו התרסק בגלל הליסינג ו"מעמד שלו כרכב עבודה" (אני אישית נוסע עליו בעבודה)

ובכל זאת הוא יכול לשמש כרכב משפחתי מודרני על מלא

הכל בסדר רק צריך להיות מודע למצב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...