Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

למדתי לשמוע פודקאסטים ולסוע ברגוע, לחסוך 2 דקות כל נסיעה לא עוזר כשאתה מסיים כל נסיעה עצבני.

מילה בסלע! ממש ככה. אני שומע מוזיקה, ההפרעת קשב שלי לא נותנת לי לשמוע הרצאות. 

לפני כשעה, גולדן191 כתב:

אנשים שנוסעים בכביש 6 על 140 כאילו הם סופר ממהרים, אבל אז אתה עובר לידם בהמשך שהם על 100 קמ"ש כי הם פתחו חלון לעשן סיגריה.. אתה ממהר או לא?

יכול להיות שראית אותי....

אני בד"כ נוסע רגוע, אבל קורה לפעמים שאני נמצא מאחורי כמה נהגים (בד"כ 3 אחד ליד השני ככה שהם סוגרים את הכביש) שהם על מצב טלפון, ז"א זחילה ב-80 קמ"ש, וברקסים פתאומיים (כשבטעות לחצו שלח לפני שסיימו להקליד)  ורק כשאני מנסה לעקוף הם נזכרים להאיץ ולא נותנים לי להשלים עקיפה.

במצב כזה אני מכניס את 204 כוחות הסוס החשמליים שלי למצב "אקשן" ומשדל כמה שיותר מהר להשאיר את הנהגים האלו מאחורי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 15 דקות, ELI001 כתב:

תראה בסרטון הארוך

ראיתי.

לדעתי הנסיעה שלו בנתיב הימני הייתה ניסיון עקיפה שלא צלח כי האקסנט והספורטאג' הפריעו לו.

נראה שהוא מאיץ חזק, עובר לשמאלי, עוקף את האקסנט בפראות (גרם לו ללחוץ ברקס),

חושב שעוד שנייה הוא חותך את הספורטאג' וחוזר לנתיב האמצעי ולעקוף את המעצבן, אבל חטף ברקס לפנים...

פורסם
לפני 15 שעות, falou כתב:

תנסו פעם לסובב את כיכר קשת הניצחון בפאריז או בכלל לנהוג שם, ותחזרו עם פרופורציות...

ההבדל הוא ששם מדובר באזור ספציפי סופר בעייתי. מצד שני נהגתי כל הדרך מגבול גרמניה עד גבול ספרד, כמה פעמים, והכבישים טובים, הנהגים שומרים מרחק, לא משתחלים, מזגזגים, חותכים מנתיב שמאל ומחליטים לצאת ביציאה ושאר הבעיות. 

פורסם

תבדיל בין מרכז הערים לכבישים המהירים. 

ברגע שמתחיל להיות צפוף, רמת האגרסיביות עולה. 

ככה זה אצל יונקים...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

@BoazB11 אתה מדבר על הטנדר או על האופנוע?

נהג הטנדר נסע באמצעי, סטה שמאלה ונדבק לאחורי הרכב שלפניו. ואז, אם בגלל האטה של הרכב המוביל ואם בגלל לחיצה שלו הוא פוגע ברכב שלפניו, ״מטפס״ על הרכב שמימינו וזורק אותו על ה-I30.

רוכב האופנוע נמצא באיזה mode שפוגע בפעולת המוח. נוסע במהירות גבוהה (אין תיעוד, אבל אין לי ספק שהרבה מעל המותר ובודאי הרבה מעל מהירות התנועה שסביבו), עוקף על השול ואז נדחף בין שני רכבים בתיזמון הכי רע שאפשר. אם הוא לא ילמד לקח מהתאונה הזו יש סבירות גבוהה שנראה את השם שלו באיזה מבזק בטמקא, ובעוד לא הרבה זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

תבדיל בין מרכז הערים לכבישים המהירים. 

ברגע שמתחיל להיות צפוף, רמת האגרסיביות עולה. 

ככה זה אצל יונקים...

אז זהו, שבארץ רמת האגרסיביות גבוהה גם בכבישים המהירים ואפילו בדרכים כפריות…

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, איציק נ. כתב:

שים לב ל:

1. מה שקורה שברירי שניה לפני שהטנדר נכנס באוטו בשמאלי (תראה את הבלימה האגרסיבית)

2. תראה כמה שטח פנוי יש לפני הרכב בנתיב האמצעי בזמן התאונה (שלא בלם ב-כ-ל-ל עד לשניה ששמע את ה"בום" של הטנדר שעף עליו). גם אם היה שם זנב פקק, הוא היה רחוק מספיק בשביל להאט בצורה נורמלית.

אני מבין לגמרי את מה שאתה אומר ומתכוון אליו, ואני גם בטוח שיש הרבה תאונות שלנהגים חולמניים ומהוססים יש תרומה להן ואף אחד לא חושב על זה - אבל בסרטון הזה ספציפית אני לא מצליח לראות טוב מה הסיבה לבלימה. אולי זה העיניים שלי. 

כל הסרטון הזה הוא דוגמה נפלאה לכך שצריך שניים לטנגו. 

הטנדר עשה הכל שגוי, מהמרחק הלוקה בחסר ועד לתגובה: במקום בלימה החלטית שבר את ההגה ימינה. הוא בבירור לא מיומן כי האינסטינקט שלו לא מיומן. 

נהג האופנוע עושה הכל לא ברור. יכל להמשיך בשול וזהו. יכל להתאים מהירות לדרך, אבל בואו, מתי ראינו רוכב סבלני? אני גם כשאני מאותת ימינה לפנות נתיב שיעקפו אותי, רובן עוקפים מימין כי זה יגרום להם לחכות שנייה נוספת עד שאפנה את הנתיב. 

בנוסף, הסרטון הזה הוא דוגמה חיה ללמה lane splitting לא חוקי בארה"ב ונאכף באגרסיביות שם. 

הרכב האמצעי מנותק לחלוטין ממה שקורה סביבו והסיטואציה שנוצרה. יכל להרחיק את עצמו אם היה מודע לסביבה. 

בקיצור, סרטון של כביש חולמני טיפוסי. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 7.11.2025 בשעה 14:32, ניקו פ. כתב:

בנוסף, הסרטון הזה הוא דוגמה חיה ללמה lane splitting לא חוקי בארה"ב ונאכף באגרסיביות שם. 

כמו כל דבר לגבי ארה״ב וחוקי תנועה, יש מדינות בהן זה מותר ויש כאלה בהן זה אסור.

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

כמו כל דבר לגבי ארה״ב וחוקי תנועה, יש מדינות בהן זה מותר ויש כאלה בהן זה אסור.

זו דרך מאוד פוליטית/עיתונאית לצייר את זה ;)

זה לא חוקי ב45 מדינות ובעוד 4 זה לא מוסדר, אבל בפועל אסור למעט בתנועה בפקק.

רק בקליפורניה חוקי רשמית. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...