Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהסרטון האחרון נראה שהטנדר נכנס ברכב שלפניו, לקח את כל ההגה לימין או שהועף, ואז לקח עוד רכב ואת האופנוע.

אם צריך לתת ניחוש מושכל לסיבת התאונה, נהג הטנדר היה שקוע בטלפון, לא שם לב שהוא נוסע יותר מהר מהרכב שלפניו, וכל השאר התוצאה של זה.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 39 דקות, איציק נ. כתב:

תיעוד מ"פול גז"

https://www.facebook.com/share/v/1CdF7pTCXB/

כמובן שבכל קהילה תמצאו תגובות שמאשימות את הנהג\רוכב שלה.

פה רואים שהיה עוד רכב באמצעי שהתחיל בלימה מוקדמת. כנראה היה משהו, רק שההוא בשמאלי בלם ממש חזק

לפני 9 דקות, נירו72 כתב:

מהסרטון האחרון נראה שהטנדר נכנס ברכב שלפניו, לקח את כל ההגה לימין או שהועף, ואז לקח עוד רכב ואת האופנוע.

אם צריך לתת ניחוש מושכל לסיבת התאונה, נהג הטנדר היה שקוע בטלפון, לא שם לב שהוא נוסע יותר מהר מהרכב שלפניו, וכל השאר התוצאה של זה.

אני ממליץ לקרוא את הנכתב בשרשור. זה לא מה שקרה... 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 37 דקות, איציק נ. כתב:

תיעוד מ"פול גז"

https://www.facebook.com/share/v/1CdF7pTCXB/

כמובן שבכל קהילה תמצאו תגובות שמאשימות את הנהג\רוכב שלה.

עכשיו זה חד משמעי - שני נהגים שזקוקים לפסילה ממושכת: נהג המסחרית שמיהר ולא שמר מרחק והאופנוען המצלם שבסטיה של 1-2 עשיריות השניה יכול לעלות בסערה השמיימה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסו פעם לסובב את כיכר קשת הניצחון בפאריז או בכלל לנהוג שם, ותחזרו עם פרופורציות...

פורסם

זה רק אני או שממש בתחילת הסרטון רואים איתות ימינה של הנהג הבולם?

הבנתי שיש יציאה קרובה בהמשך, אז אולי הוא בלם כי נזכר שהוא צריך לעבור ימינה ״באלגנטיות ישראלית טיפוסית״.

פורסם
לפני 21 דקות, Be roo כתב:

זה רק אני או שממש בתחילת הסרטון רואים איתות ימינה של הנהג הבולם?

הבנתי שיש יציאה קרובה בהמשך, אז אולי הוא בלם כי נזכר שהוא צריך לעבור ימינה ״באלגנטיות ישראלית טיפוסית״.

צפיתי לא מעט פעמים (גם בסירטון האחרון מהפייסבוק) ולא נראה שהוא אותת.

מה שכן, יש מצב שהוא נזכר שהוא צריך לעבור ימינה "באלגנטיות".

באמצעות ה PAUSE בסירטון - תפסתי איזה פריים וחצי אחרי שהאופנוען התעופף באויר ונחת ליד ה I30, חד משמעית רואים שמקדימה אין כלום ושום דבר (התנועה המשיכה ונפתח פער דיי גדול בין איזור התאונה לרכבים שהמשיכו).

אני עדיין טוען שהתרומה העיקרית והכמעט בלעדית לתאונה המצערת הזו נעוצה בנהג שבולם בצורה אגרסיבית על הנתיב השמאלי - ללא שום סיבה מוצדקת. "כבודם" של כל יתר התורמים האחרים במקומו מונח (נהג הטנדר ורוכב האופנוע שלא בדיוק השאיר לעצמו שולי ביטחון).

איציק

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 16 דקות, איציק נ. כתב:

צפיתי לא מעט פעמים (גם בסירטון האחרון מהפייסבוק) ולא נראה שהוא אותת.

מה שנראה כמו איתות זה בגלל שהוא נגע בדוושת בלם כבר לפני. כבר כתבתי, רואים פעמיים את  האורות בלימה לפני הבלימה האחרונה.   וזה מאוד מאפיין נסיעה כזו -מהירות גבוהה + נסיעה צפופה.  

באמצעות ה PAUSE בסירטון - תפסתי איזה פריים וחצי אחרי שהאופנוען התעופף באויר ונחת ליד ה I30, חד משמעית רואים שמקדימה אין כלום ושום דבר (התנועה המשיכה ונפתח פער דיי גדול בין איזור התאונה לרכבים שהמשיכו).

אולי כי התנועה המשיכה??  לפני התאונה רואים שיש רכב לפני הרכב הבולם, בהמשך הוא מוסתר על ידי הרכב שבאמצעי ואין לדעת מה היה שם. 

אני עדיין טוען שהתרומה העיקרית והכמעט בלעדית לתאונה המצערת הזו נעוצה בנהג שבולם בצורה אגרסיבית על הנתיב השמאלי - ללא שום סיבה מוצדקת

אני עדיין טוען שלא רואים בסרטון שום בלימה אגרסיבית.   רואים רק אורות בלימה, והאטה סבירה בהחלט.   וכן לא רואים בסרטון את אזור הסיבות האפשריות.  

מי שמכיר שם את הכביש; יש עלייה ארוכה, גם כשאתה נוסע בשמאלי תמיד יהיה מישהו באמצעי שרוצה לעקוף,  לרוב הוא עושה את זה כמו מטומטם, (עובר נתיב ואז מתחיל להאיץ..) וזה גורם להמון בלימות גם בנתיב שנראה זורם שבריר שניה לפני. 

פורסם

לא שיניתי את דעתי לגבי נהג הטנדר ולגבי הרוכב. לגבי הנהג הבולם - אי אפשר לשפוט לפי הסרטון. הפריים שמציין @איציק נ. נותן מבט על קטע קצר מאוד, בשלב מאוחר אחרי הארוע ולכן העדר ממצאים בו לא עוזר יותר מידי.

מבחינת האיתות - גם אני לא רואה אותו, הוא נראה כפנס בלימה שדולק לסירוגין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Nemesis כתב:

קשה לראות מה קרה לפני הרכב ההוא, אבל גם הטור הימני מאט מסיבה כלשהי. בכל מקרה הגורם לתאונה הוא נהג הרכב המסחרי שנדבק לתחת של הנהג הראשון.

ברוב תאונות השרשרת חזית - אחור אשם הנהג השני בכל השרשרת.

תסתכלו טוב ותראו שהרחק למעלה יש זנב של פקק וזו כנראה הסיבה לבלימה. כמו שרואים בסרטון המורחב נהג הטנדר עבר מהנתיב האמצעי לשמאלי בלי הבנה שהרכב לפניו זיהה את הפקק והתחיל להאט. הרכבים והאופנוען נוסעים במהירות גבוהה - אולי מעל המהירות החוקית ולא רוצים לאבד תנופה.

תאונות מסוג זה מאד נפוצות במקטע הזה ולכן אני תמיד מקפיד לנסוע שם רק בנתיב הימני עם חצי עין פקוחה על הנתיבים האמצעי והשמאלי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 17 דקות, ELI001 כתב:

אני עדיין טוען שלא רואים בסרטון שום בלימה אגרסיבית.   רואים רק אורות בלימה, והאטה סבירה בהחלט.   וכן לא רואים בסרטון את אזור הסיבות האפשריות.  

מי שמכיר שם את הכביש; יש עלייה ארוכה, גם כשאתה נוסע בשמאלי תמיד יהיה מישהו באמצעי שרוצה לעקוף,  לרוב הוא עושה את זה כמו מטומטם, (עובר נתיב ואז מתחיל להאיץ..) וזה גורם להמון בלימות גם בנתיב שנראה זורם שבריר שניה לפני.

שים לב ל:

1. מה שקורה שברירי שניה לפני שהטנדר נכנס באוטו בשמאלי (תראה את הבלימה האגרסיבית)

2. תראה כמה שטח פנוי יש לפני הרכב בנתיב האמצעי בזמן התאונה (שלא בלם ב-כ-ל-ל עד לשניה ששמע את ה"בום" של הטנדר שעף עליו). גם אם היה שם זנב פקק, הוא היה רחוק מספיק בשביל להאט בצורה נורמלית.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאני לא מבין מהסרטון הזה:

האופנוען נוסע על השול הימני.  למה עזב את נתיב האופנועים?  היה נשאר שם הכל היה נמנע.

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

אני ממליץ לקרוא את הנכתב בשרשור. זה לא מה שקרה... 

קראתי את השרשור. זו דעתך. דעתי שונה. לי הרכב שלפני הטנדר לא נראה שבלם אלא מקסימום האט קצת, בעוד הטנדר האיץ בחוזקה וזה אולי מה שמטעה חלק מהאנשים שחושבים שהרכב בלם. עוד אופציה שהטנדר האיץ וניסה לעקוף מימין, בעוד הרכב לפניו האט קצת, והשילוב הוביל למפגש ביניהם.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

צפיתי לא מעט פעמים (גם בסירטון האחרון מהפייסבוק) ולא נראה שהוא אותת

זה רק בפריימים בודדים של הסרטון, כאילו ניסה לעבור נתיב בצורה מסודרת, ואז גילה שיש רכב לידו (שבלם בהמשך, אולי בתגובה לאיתות), הפסיק לאותת ונלחץ שיפספס את היציאה

הנה, זה הכי טוב שהצלחתי לתפוס, רואים "הבזק" בפינה הימנית. מצד שני אולי זה סתם החזר אור.

image.png.7d14382c2e54e64af42297335b404ea9.png

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 1 דקה, נירו72 כתב:

זו דעתך. דעתי שונה. לי הרכב שלפני הטנדר לא נראה שבלם אלא מקסימום האט קצת

אני יכול להסכים איתך אבל אז שנינו נהיה טועים. את עוצמת הבלימה של הרכב בשמאל ניתן לראות לפי רכינת המרכב קדימה וההאטה שלו ביחס לגדר ושאר הרכבים בכביש. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...