Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגלגלה אלינו הונדה ג'אז 2011 קומפורט ואני מחפש פתרון לדיבורית Bluetooth עבורה.

יש למישהו רעיון בעניין?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

יש דונגל שמתחבר (מקבל חשמל) לשקע המצת ומשדר לרדיו (אתה מפעיל את הרדיו על התדר שהוא משדר).

יש לו גם חיבור בלוטוס וגם שקע USB להשמעת מוזיקה מדיסק-אונ-קי.

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם

נשמע, שזה מתאים יותר להעברת מוזיקה, אלא אם הוא כולל מיקרופון לשיחות. 

רק אציין שיש ברכב חיבור aux ועשיתי נסיון לחבר טלפון דרכו, עם כבל usb c ל-aux. לא הייתה בעיה לשמוע מוזיקה אבל לשיחות זה לא מוצלח כי הצד השני לא מצליח לשמוע אותי מדבר. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

בהחלט, הוא כולל מיקרופון לשיחות.

החיסרון היחיד הוא שלא הצלחתי לעשות לזה חיבור אוטומטי, הייתי צריך לצמד את זה בתחילת כל נסיעה.

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, אורי מ. כתב:

רק אציין שיש ברכב חיבור aux ועשיתי נסיון לחבר טלפון דרכו, עם כבל usb c ל-aux.

אם נוח לך להעביר את כל הסאונד דרך ה-AUX (כי לא פרקטי מאוד כל פעם לשנות ידנית מקור אודיו כל פעם שנכנסת/יוצאת שיחה), אז למה לא.

פשוט תקנה דיבורית מתאימה. אחת עלתה למשל כאן, אבל בוודאי ניתן למצוא אחרות שאת המיקרופון שלהן ניתן יהיה למקם בצורה נוחה, כך שישמעו אותך.

פתרון של משדר FM הוא פתרון ברמה נמוכה, שפגיע לרעשים והפרעות.

הפתרון ה"נכון" יותר, יהיה להחליף את המערכת המקורית.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני מסכים לגמרי שהפתרון הנכון הוא החלפת המולטימדיה המקורית. אני רק לא יודע מה האפשרויות ומה העלות (אני לא קונה אצל עלי הזריז). אני לא כל כך רוצה כל מיני פתרונות שעטנז.

פורסם

חיפוש בגוגל למערכת תואמת מקור (סינית) מראה מחיר סביב 1000 ש"ח כמינימום אצל מתקינים/חנויות שונות.

לא יודע לעמוד על טיב אותן מערכות, ולא יודע להגיד לגבי שמירה על שליטה מההגה אם קיים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...