Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר. אני לא מבין כמוך.

אני מציע לך לעשות את הדבר הכי פשוט בעולם - לך תקשיב בעצמך, תעשה האזנה עיוורת לשירים שאתה מכיר את כל הדקויות שלהם ותדלג בין 10-15 סטים שונים, כולל סאב כמובן - באמת שזה לא קשה. {אם עשית את זה אתה בטח יודע שבחדר האזנה עומדים הרמקולים ללא תג מחיר}

אתה תופתע לראות (תכלס לשמוע) שיש קורלציה בין המחיר לאיכות. יש רמקולים סבבה בפני עצמם בX, ואם תכפיל אותו פי 10 תקבל מוצר הרבה יותר טוב, זה לא אומר שהX נשמע רע.

עוד לא נתקלתי באחד שעשה את זה וחזר עם תובנות כמו שלך.

האתר  ששלחת אחלה, אבל הוא ממש לא יודע לתת פרספקטיבה על איך זה ישמע לך, ובטח לא איך הרכב של מערכת נשמע לאוזן שלך. אני מאוד מקווה בשבילך שאתה לא קונה את הרכיבים שלך לפי מדידות נטו כי זו ממש לא הדרך לרכוש מוצרים בעולם הזה שיקלעו לטעמך האישי.

אתה מזכיר לי את קבוצות ה BRZ, הרכב הכי טוב בעולם  עד שמתחילים להכניס למשוואה רכבים כמו 718GTS. 

נכון שלא הייתי משאיר אחד כזה בחניה? יש מצב לקנות את הפרואק שלך כיד שניה? 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

החבוב הזה שכנע אותי בזמנו לרכוש את ה-Liberty 4 Pr0 ואני לא מתבאס. בדיקת איכות השמע בשיחות עם המיקרופון(ים) וההשוואה למתחרות היא זו שקנתה אותי, דבר שלא קיים נראה לי עד היום בין סוקרי האוזניות המשוחדים יותר ופחות -

הדבר המבאס היחיד ב-L4P הוא שפתחי המיקרופון כ"כ קטנים וצרים כך שברגע שהם מתמלאים באבק ולחות (לא לוקח הרבה שימושים בכדי שזה יגיע למצב כזה), הדרך היחידה להמשיך ולהשתמש באוזניות למטרת קיום שיחות היא פשוט לנקות אותם עם סיכה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 9 שעות, GTאי כתב:

אתה תופתע לראות (תכלס לשמוע) שיש קורלציה בין המחיר לאיכות

לפני 9 שעות, GTאי כתב:

האתר  ששלחת אחלה, אבל הוא ממש לא יודע לתת פרספקטיבה על איך זה ישמע לך, ובטח לא איך הרכב של מערכת נשמע לאוזן שלך.

אתה אומר דבר והיפוכו:

1. שככל שהמחיר עולה האיכות עולה

2. שהאיכות משתנה בהתאם למאזין

אז תחליט. 

האם המחיר מבטיח איכות שמע או שזה תלוי בכל מאזין, כי שני הדברים לא יכולים להיות נכונים אבסלוטית בו זמנית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

אתה אומר דבר והיפוכו:

1. שככל שהמחיר עולה האיכות עולה

2. שהאיכות משתנה בהתאם למאזין

אז תחליט. 

האם המחיר מבטיח איכות שמע או שזה תלוי בכל מאזין, כי שני הדברים לא יכולים להיות נכונים אבסלוטית בו זמנית.

הפוטנציאל עולה ביחס ישר למחיר, ואתה צריך למצוא את הסט שמתאים לך.

דוגמא? אם אתה מחפש רמקול מדפי שיתן תחושה של במה רחבה - רמקול של 2K או של 20K נותנים בפועל תוצאות שונות לחלוטין ללא קשר לאוזן הספציפית. יכול להיות שלאוזן שלך יתאים יותר דגם של 15K מאשר של 20K אבל אין בכלל השוואה למה שתקבל מ 2K (וכמובן תוציא מהמשוואה רמקולים שמשלמים בהם על עיצוב כמו B&O שכאן צריך לעלות במכפלות בשביל לקבל את האיכות)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סתם אם למישהו מעניין, 

התגלגלו אליי אוזניות Soundpeats H3 מחבר שלא אוהב את העיצוב.

קראתי ביקורות עליהם , עפו עליהם חבל על הזמן, אני לא מתרשם מהביקורות קליקים הללו, אבל ב 200 שקל שהם יעלו לי, מה יש לי להפסיד? 

חייב לציין שזה מדהים הרמה הזאת שהסינים מביאים ב-200 שקל. האיכות סאונד פה טובה מאוד. ולא שהגעתי מאיזה אוזניות ב-50 שקל. האוזניות שלי היו סנהייזר ב-400 שקל. ואלו פשוט טובות יותר. לא טובות בקטע אחר של עוד שניה גומר, כמו חצי מהביקורות שמזייפות התלהבות, אבל בהחלט טובות יותר. 

מעולם לא שמעתי את הסנהייזר מומנטום 4 שלרוב עולות סביב ה-800-900 שקל, אבל אני מתקשה להאמין שהם נשמעות יותר טוב מהסאונדפידס הללו. 

ובקשר לביטול רעשים אקטיבי, מצב שקיפות ואיכות שיחה - זה מעולם לא עניין אותי במיוחד, כול עוד זה לא פח אשפה,  אז אני לא עכשיו מתחיל לחפש בקטנות. מרגישות בסדר גמור בתחומים הללו. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, davemustaine87 כתב:

יב לציין שזה מדהים הרמה הזאת שהסינים מביאים ב-200 שקל

כן. 

חלק מזה זו העובדה שההגברה יושבת צמוד לרמקול. זו תצורה טובה יותר. 

אסל בעיקר בגלל שהטכנולוגיה הפכה גנרית וזולה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...