Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעובר במשפחה

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, zvigolden כתב:

למה לבדוק רכב שאתה מכיר מיומו הראשון ?

מה תתן הבדיקה חוץ מרשימת כסתחים ? 

לדעתי ההתלבטות היא רק אם הרכב מתאים לצרכים והאשה לא תתעצבן כל כניסה לרכב

גם נכון, מצד שני יש את הנושא של הממיר קטליטי שהבנתי שהולך באיזור הק״מ שהרכב נמצא בו (131 אלף) אבל לא יודע אם בדיקה במכון תדע להגיד מה המצב שלו, מצד שני הם נותים לי את הרכב ב 10 אלף פחות מהמחירון אז אולי אפשר לספוג את זה.
האישה לא התלוננה על הרכב שהיא נהגה בו אז ברגע שתשב קדימה מאמין שיהיה בסדר.

פורסם

מחליפים את הממיר,  אם צריך, וממשיכים להשתמש ברכב.

בדיוק כמו שקונים רכב משומש אחר ממישהו לא מוכר ומסתכנים בתקלות

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

מחליפים את הממיר,  אם צריך, וממשיכים להשתמש ברכב.

בדיוק כמו שקונים רכב משומש אחר ממישהו לא מוכר ומסתכנים בתקלות

נכון מסכים איתך, נספוג בשקט בהנחה ותהיה תקלה

פורסם

לא יודע אם זה נחשב מחיר מיוחד, רכשתי לאשתי לא מזמן טוסון 17 מנוע 2000 אופן סקיי (כי זה מה שמצאתי) בקרוב ל10 מתחת למחירון, הרכב נושק ל100 אלף קמ. 

אני לא חושב שטוסון נמכר במחירון הרכב די מוצף בשוק, בטח המנוע 1.6 שמשמעותית פחות מוצלח מה-2.0

שים לב שבמנוע 1.6 אין יציאה של מיזוג למושבים האחוריים, מבחינתי חובה ברכב שמוביל 3 ילדים. 

מאחר והתקציב שלך גבוה משמעותית מהרכב שאתה רוכש במקומך הייתי רוכש מנוע 2.0 לא מוכרת עם נתונים יותר טובים מהרכב של המשפחה, לא קשה למצוא אחת כזאת.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 14 דקות, daniel204 כתב:

לא יודע אם זה נחשב מחיר מיוחד, רכשתי לאשתי לא מזמן טוסון 17 מנוע 2000 אופן סקיי (כי זה מה שמצאתי) בקרוב ל10 מתחת למחירון, הרכב נושק ל100 אלף קמ. 

אני לא חושב שטוסון נמכר במחירון הרכב די מוצף בשוק, בטח המנוע 1.6 שמשמעותית פחות מוצלח מה-2.0

שים לב שבמנוע 1.6 אין יציאה של מיזוג למושבים האחוריים, מבחינתי חובה ברכב שמוביל 3 ילדים. 

מאחר והתקציב שלך גבוה משמעותית מהרכב שאתה רוכש במקומך הייתי רוכש מנוע 2.0 לא מוכרת עם נתונים יותר טובים מהרכב של המשפחה, לא קשה למצוא אחת כזאת.

וואלה יש משהו במה שאתה אומר....השוק מוצף כרגע ברכבים ואנשים לא מצליחים למכור

פורסם
לפני 4 שעות, moranbh כתב:

רוב הנסיעה זה במישור (איזור שרון/מרכז) בעיקר בהוצאת הילדים מהמסגרות ואחת לחודשיים נסיעה לצפון, היינו עכשיו עם הרכב בצפון ולא הרגשתי ממש את החוסר כוח.
היית לוקח בכל זאת את הרכב לבדיקה? למרות שזה 10 אלף מתחת למחירון ורכב שעובר במשפחה?

אל תקח לבדיקה ,
אם אתה לא רוצה לריב עם המשפחה.  
הרי אתה לא הולך לריב איתם על המחיר.
זה לא יתן כלום , פרט לסיבה למריבות. 

קיבלת את כל הפרמרטים. אין שום משהו משמעותי שהוסתר ממך. 
וגם אם יש תקלה בהתהוות , אתה מקבל הנחה בשביל לתקן את זה. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 4 דקות, YaronNahum כתב:

אל תקח לבדיקה ,
אם אתה לא רוצה לריב עם המשפחה.  
הרי אתה לא הולך לריב איתם על המחיר.
זה לא יתן כלום , פרט לסיבה למריבות. 

קיבלת את כל הפרמרטים. אין שום משהו משמעותי שהוסתר ממך. 
וגם אם יש תקלה בהתהוות , אתה מקבל הנחה בשביל לתקן את זה. 

ברור שלא אקח לבדיקה.
השאלה אם לא להתחדש בדגם חדיש יותר ומנוע 2.0 או פשוט לקחת את הרכב ועוד כמה שנים להחליף למשהו חדש יותר.
ממש מתלבט כי יש כמה דברים שקצת מפריעים לי שלא קיימים הרכב זה כמו: מערכות בטיחות, מזגן מאחור והק״מ יחסית גבוה לי (יש לי כלל שאני לא קונה רכב יד2 מעל 100 אלף קמ)

פורסם

קח את הרכב.

לא תאהב תמיד תוכל לשדרג

יש מצב שהוא יהיה מספיק טוב עבורך

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 22 שעות, moranbh כתב:

את הפיג׳ו מכרתי כי נמאס לי להשקיע ברכב בתיקונים (הוצאתי ב3 וחצי שנים באיזור ה20 אלף על תיקונים בלי טיפולים)

תוכל לפרט איזה תיקונים היו לך ? 

ולגבי השאלה שלך - אני הייתי הולך על העסקה הזאת . 

.

פורסם
לפני 22 שעות, moranbh כתב:

את הפיג׳ו מכרתי כי נמאס לי להשקיע ברכב בתיקונים (הוצאתי ב3 וחצי שנים באיזור ה20 אלף על תיקונים בלי טיפולים), אישתי מתבאסת מאוד מהטוסון והישיבה מאחור, הרכב לא הכי נוח ובולמי הזעזועים דיי מזעזעים

אני אומר תלך על ה home-run. לך על הכל!!!!

קח את הטוסון. שלח את האישה והפיז'ו הרקובה חזרה לבית הוריה ותתגרש אחרי שעקצת את ההורים שלה ב 10,000.... (((-;

• מצחיק 2
פורסם
לפני 21 דקות, פאביה כתב:

תוכל לפרט איזה תיקונים היו לך ? 

ולגבי השאלה שלך - אני הייתי הולך על העסקה הזאת . 

מסרק הגה/חדירת שמן למיכל מי קירור מנוע/ממיר קטליטי/טרמוסטט ובטוח ששכחתי עוד

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...