Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות, איך אני סותם מרזב?

פוסטים מומלצים

פורסם

היי
ועד הבית, לקראת שיפוץ הבנין, הראה לי שיש נזילה באחד מעמודי התמך של הבית, והטענה שלו שאולי זה מהרמפסת שלי שסמוכה למרזב הנ"ל, (אנקדוטה, נזילה ישנה, זו היתה המרפסת שלו עד לפני 3 שנים כשהוא מכר לי וקנה דירה אחרת בבנין)
לטענתו אני צריך לבדוק את המצב ע"י הצפה של המרפסת שלי, כדי להציף את המרפסת אני צריך לסתום את המרזב ולמלא מים, אבל לא הצלחתי לסתום את המרזב הרמטית.
בניסוי האחרון דחפתי מגבת ישנה גדולה לתוך המרזב, ואז דחפתי סמרטוט עטוף בנילון ואז חיזקתי עם מקל שמחזיק את כל העסק, לא עזר המים מחלחלים ולא נצברים במרזב.
מחפש שיטה טובה לסתימה הרמטית של המרזב.
אשמח לעיצות

פורסם

צריך להתחיל בבדיקה שהמרזב לא סתום (יכול להיות בכל מקום עד הפתח התחתון שלו). אם המרזב סתום המים ימצאו סדק לצאת ממנו.

תהיה זהיר בבדיקת הצפה, המים עלולים לחלחל למקומות לא רצויים ולגרום נזק.

ממליץ להתייעץ עם שרברב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מחזק את הד״ר - הזמן שרברב שמאתר נזילות וגם מתקן אותן 😊

אטימה של מרזב או כל צינור משיגים על ידי בלון גומי שמוצאם לקוטר הצינור.

image.png.41b930b68229ce7d66bdba6ad18fbfa5.png  image.png.83013a90f73da3ce87872619774f793d.png

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

מחזק את הד״ר - הזמן שרברב שמאתר נזילות וגם מתקן אותן 😊

אטימה של מרזב או כל צינור משיגים על ידי בלון גומי שמוצאם לקוטר הצינור.

image.png.41b930b68229ce7d66bdba6ad18fbfa5.png  image.png.83013a90f73da3ce87872619774f793d.png

ראיתי כזה ב300 שקל, יקר לי לבדיקה חד פעמית.

לפני כשעה, sperial כתב:

צריך להתחיל בבדיקה שהמרזב לא סתום (יכול להיות בכל מקום עד הפתח התחתון שלו). אם המרזב סתום המים ימצאו סדק לצאת ממנו.

תהיה זהיר בבדיקת הצפה, המים עלולים לחלחל למקומות לא רצויים ולגרום נזק.

ממליץ להתייעץ עם שרברב.

המרזב לא סתום, אני מנסה לסתום אותו לראות אם הנזילה מגיעה מהרפסת שלי.

פורסם

זה לא כזה פשוט.
במרפסות יש משהו שנקרא ניקוז כפול. ניקוז מעל המרצפות וניקוז מתחת למרצפות. (איך אני יודע? הקבלן שבנה את הבניין בו אני גר, פירק אצלי את המרפסת 3 פעמים כדי לתקן נזילה לשכן מלמטה...)
יש מצב שכשאתה אוטם את המרזב, הכל מחלחל מתחת לריצוף ולכן אתה לא רואה הצפה.

אם אלי היה מגיע וועד הבניין ואומר שיש בעיה במרזב, הייתי מבקש ממנו להביא שרברב ולפתור את הבעיה, כי מרזב שייך לרכוש המשותף.

פורסם
לפני שעה, nglancer כתב:

ראיתי כזה ב300 שקל, יקר לי לבדיקה חד פעמית.

ראיתי פעם אינסטלטור שההשתמש בכדור גומי פשוט, תחפש בחנויות צעצועים. 

windBALL.jpg

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...