Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להשאיר לחתולה שלי מאוורר תקרתי. 

אם אתה חושב להשאיר את המזגן - לדעתי אין עם זה שום בעיה, רק חשבון חשמל אולי.. אח"כ. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

התשובה היא כן

מכוון לטמפרטורה של 26-25 שלא ימות מחום

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

משאיר לכלב מים וזהו. גם ככה כשאין אף אחד בבית הוא רובץ וישן ולא מוציא אנרגיה.

הטמפ׳ בדירה סטנדרטית לא אמורה להגיע לרמות מסוכנות. גם בימים הכי חמים מה שמפריע לנו בני האדם, זו בעיקר הלחות.

מומלץ כמובן להוריד תריסים, לפחות חלקית, בחלונות שפונים לשמש.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מעולם לא השארתי דלוק במכוון. 

כן היו כמה ימי חום קיצוניים אחת ל.. בגלל שהיה לי בית חכם יצא שהדלקתי מרחוק נקודתית למספר דקות בכדי לצנן מעט. בשלב מסויים הפכתי את זה לאוטומציה קטנה שהופעלה במהלך כל הקיץ אולי 3 פעמים (חום מעל 35 מעלות בתוך הדירה, רבע שעה מיזוג).

חשוב שיהיה מים בכמות מספקת לכל היום וזה הכל.

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מזגן על מצב dry , טמפרטורה על 24 מעלות, וכלי גדול מלא מים.

הכלבות מאושרות 😉

image.thumb.png.68feca14e19bdfa14f7811badc2b0569.png

• אהבתי 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא יודע אם אתה גר בדירה אבל אני גר בבית קרקע והכלבים נשארים בחצר. בחודש האחרון אני בחופש חלקי ועובד מעט וגם חוזר מוקדם ותמיד אחד מהכלבים מעדיף להישאר בחצר בפינה מוצלת אז כנראה הוא מבין יותר טוב ממני. אבל שמתי לב שהוא תמיד בוחר לשכב על מדרגות כנראה כי זה קר יותר. השני נכנס מיד מתחת למיטה שם הוא בוחר לבלות כמעט רוב היום והלילה. לא יודע איך אבל מים הם לא שותים סתם אלא רק אחרי טיול או אוכל

פורסם

חתולים מעדיפים חום בכל מקרה. 

כבר שאלתי בחורף לגבי השארת מזגן על חימום עבורם. מטריד אותי שזה עשוי להיות מסוכן להשאיר מזגן ללא השגחה על חימום

לגבי קירור, בימים חמים במיוחד, כן- כבר עשיתי את זה בעבר, אין בעייה. ממילא המזגן עובד הרבה אצלי. רק החשבון אחר כך קצת קשה בכל מקרה ומצב... 

כלבים זה סיפור אחר, כולל גזעים שונים שמגיבים אחרת לחום ולקור. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אינני משאיר מזגן בכוונה. הדירה נשמרת בטמפרטורה נמוכה יותר (מרגישים את ההבדל כשחוזרים) למשך מספר שעות לפחות. ברור שקערת המים תמיד מלאה.

פורסם

ב-99 אחוז מהזמן לא מספיק חם אצלנו בשביל לשקול את זה ברצינות,

אבל בגדול החתולה מווסתת את עצמה באמצעות שכיבה על הבלטות.

אה, כמעט שכחתי - יש מאווררי תקרה בחדרים. אותם אפשר להפעיל בלי חשש 24/7/365

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

גם החתולה שלנו מעדיפה לצאת למרפסת השמש מדיי פעם, כם בחום הזה וכשהמזגן כמובן פועל. פשוט מעדיפה את הסחוניה שיש בחוץ (ישנה שעות בחוץ בערב).

משאירים לה כמובן פתח במהלך היום לצאת למרפסת.

אז כבר תבינו שהמזגן לא נשאר דולק כשהיא לבד בבית.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

בארץ בימים קיצוניים כן , בחדר מסוים עם דלתות וחלונות סגורות.

איפה שאני גר עכשיו - יש קבוע תרמוסטט דלוק עם טווח של קיץ וחורף לחימום / קירור. חוץ מימים שמאווררים את הבית -> הוא דלוק תמיד (המזגן לא תמיד פועל מן הסתם - אבל הוא תמיד בהיכון ויד אדם לא נוגעת בו להפעיל או לכבות) ההבדל העיקרי (חוץ מעלות חשמל נמוכה יותר) -> בידוד בידוד בידוד....

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעה, חולגי כתב:

גם החתולה שלנו מעדיפה לצאת למרפסת השמש מדיי פעם

גם החתולה שלי, ואז כשהיא חוזרת פנימה היא מתחילה להלחית כמו כלב ולרייר עד כדי הזדקקות למקלחת דחופה לקירור. מותק של חתולה גזעית, אפס כישורי הישרדות...

מאז אנחנו מקפידים על סגירה בימים החמים באמת.

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...