Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר/לוח ממולץ לרכב משומש.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מכירים אתרים שבהם יש רכב יד שניה למכירה? בשניים או שלושה אתרים ידועים (בכוונה לא נוקב בשמם) - כמעט כל המודעות הם של מגרשים/סוחרים.

מחפש לוח שבו מפרסמים אנשים פרטיים.

פורסם

תמיד פרסמתי ביד 2 וגם במרקטפלייס.

מהמרקטפלייס קיבלתי מתעניינים הזויים ומיד 2 לא עברתי אף פעם את המתעניין השלישי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המרקטפלייס מלא בסוחרים, לא פחות מיד 2, אם לא יותר. רוב המכוניות שאני רואה, מפורסמות מפרופילים שמפרסמים עוד 20 מכוניות בו״ז.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

בתור אחד שמפרסם עכשיו רכב למכירה - פרסמתי ביד2 והמרקטפלייס. לצערי, אין יותר מדי התעניינות...

בכל מקרה, יד2 מרעים את התנאים למוכרי הרכבים הפרטיים - לדוגמה, החל מה-7.8 אי אפשר להקפיץ יותר מודעות שאינן בתשלום.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, קורן בן אשר כתב:

אשמח ללמוד עד כמה המרקטפלייס אפקטיבי. מעולם לא השתמשתי בו, ובעוד כשבוע אני מתכנן להעמיד את הרכב שלי למכירה.

את שני הרכבים האחרונים מכרתי במרקטפלייס, וזה אפקטיבי לא רק ברכבים.

החיסרון כמו שכתבו זה חרטטנים וקשקשנים. לדעתי זו תופעת לוואי של חשיפה לקהל גדול ואם אתה רוצה למכור מהר זה המחיר.

לגבי סוחרים, זה תלוי מה אתה מוכר. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 11.8.2025 בשעה 08:13, גור אדם כתב:

בתור אחד שמפרסם עכשיו רכב למכירה - פרסמתי ביד2 והמרקטפלייס. לצערי, אין יותר מדי התעניינות...

בכל מקרה, יד2 מרעים את התנאים למוכרי הרכבים הפרטיים - לדוגמה, החל מה-7.8 אי אפשר להקפיץ יותר מודעות שאינן בתשלום.

אני יודע שהם שינו מהאפשרות להקפיץ כל 4 שעות, לרק פעם אחת ביממה, לזה התכוונת?

או שחושב שבכלל לא יתנו להקפיץ?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...