Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, ברווז כתב:

אוקי.

מתחיל להישמע גזעני הניסוח שבחרת :lol:

פה אני כבר כזה :shock: אוקי, יש פה כבר דפוס... :lol:

אבל השוס?!

אתה יכול בבקשה, איכשהו, להסביר את המשפט הזה? 

בבקשה? 

:rofl:

חחחחח היו אריחים לא עד התקרה (דירת מחיר למשתכן) הוא החליט לשבור עד האריחים וזהו.. הלך הביתה

לפני 7 דקות, Emanuel5 כתב:

אני אנסה להתנסח בעדינות על מנת שלא יעיפו אותי מכאן גזענות .
לא הייתי מרוצה מ 95% מהערבים שעבדו אצלי - הם היחידים אגב שהיו איתם עימותים על סף פעולות פליליות.

אצלי היה חבר של אחי שהוא קבלן רציני אז הוא (בן דוד בעצמו) הביא אותם, מדי פעם צעק עליהם כדי שיעשו עבודה כמו שצריך וגם אחר כך עשו לא משהו, אבל זה עוזר כשיש אחד מהם שאחראי עליהם.. 

האחוזים שלך לא נשמעים רחוקים מהמציאות בכל מקרה 😅

אם כבר דירגת שביעות רצון, תוכל לדרג תמחור? פעם הבאתי נגר רוסי, קרוב משפחה המליץ אבל הוא רק בא אלי הביתה עם הדף ועט והתחיל ב20K לאיזה ארון כניסה..

דרך אגב, איך הגעת לסינים? הם פועלים רק אצל קבלנים גדולים, לא? 

• תגובות 272
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הרצף הסיני הביא אלי קבלנצ׳יק. חייב לומר שלא הבנתי איך האיש הסתדר בדירה חודש כשאפילו השירותים מפורקים.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשבאת לעשות ביקורת בדירה, לא ראית בסביבה כיסא כתר עם חור?

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 28 דקות, sperial כתב:

חייב לומר שלא הבנתי איך האיש הסתדר בדירה חודש כשאפילו השירותים מפורקים.

בבוידעם בדקת?

לפני 49 דקות, Emanuel5 כתב:

כרגע הם עדיין אצלי בחצר , כשאסיים עם הכל,  אקח מחבר עגלה, וילקחו לאתר הפסולת בחדרה .

:mm_yeah:

לפני 37 דקות, RG1 כתב:

חחחחח היו אריחים לא עד התקרה (דירת מחיר למשתכן) הוא החליט לשבור עד האריחים וזהו..

תיארתי לעצמי שבערך לזה התכוון המשורר. פשוט המשפט... זה היה, אה, נקרא לו "מיוחד" :lol:.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 25 דקות, ברווז כתב:

בבוידעם בדקת?

היתה לי איזו ציפיה שעץ הלימון יניב המון, אבל היא התבדתה, והתנובה צמחה רק אחרי שהבאתי כמה שקים מהמשתלה.

אתה מכיר אתֶ שלטי ההדרכה שמכוונים לתיירים סיניים במערב:

image.thumb.png.dc8045ba5ebdadf31806fff561e14756.png

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיקרון שיפוץ אמבטיה לוקחת שבועיים לבעל מקצוע.  שבועיים לאדם לא מנוסה זה קצת יומרני. 

צריך לשים לב שלא מחפפים שום דבר באמצע. 

חשוב מאוד לא לדלג על תהליך איטום רציני, עלול להיות מאוד מבאס לגלות אחרי השיפוץ שיהיו בעיות איטום לשכנים או גם אם אין שכנים, בעיות רטיבות בבית- זה לא כיף... ומאוד מאוד מומלץ לעשות גם הצפה לבדיקת איטום.  

התהליך בעיקרון אמור להיות פירוק, החלפת צנרת מים וצינורות שפכים, הזזת נק' חשמל, בדיקה של הצנרת, ביטון של הכל, יישום איטום בשתי שכבות, הצפה, ריצוף, כלים סניטריים. 

אישית, ריצוף (לא חיפוי) לא הייתי עושה לבד (ועשיתי כמה דברים), קשה להגיע לרמת גימור ופילוס טובה. 

בהצלחה בכל דרך שתבחר! 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 52 דקות, sperial כתב:

אתה מכיר אתֶ שלטי ההדרכה שמכוונים לתיירים סיניים במערב:

לא, אבל אני מכיר את השלטים שיש במקומות אחרים.

Toilet Rules, Toilet Rules, Digital File - EtsyStickers - Signs - How To Piss Male Restroom

• מצחיק 4

פורסם

עדכון:
כואב לי כל הגוף 😅
גם הילד החליט ש "הסבת המקצוע" הפתאומית שנחתה עליו היא קצת מוגזמת והודיע לי שהיום הוא באחד משני המצבים, או ישן או בים - תכלס לגיטימי.
אז היום גם אני אקח הפסקה מהחלק הפיזי , אתמקד בתוכניות , מדידות , סימונים , אקפוץ לקנות אריחים ואם ישאר זמן , גם אני אקפוץ לסשן מטקות בים.

מבחינת הריסות באמת שלא נשאר הרבה , רק 2 שורות של מרצפות.
סינון ופינוי החול לוקח קצת זמן.
בינתיים אני חד משמעית לא בזמנים שהגדרתי - אפילו לא קרוב, מקווה לשים יותר גז בהמשך .

image.thumb.png.93df4950771e3ef4931297473b12d402.png

לפני 20 שעות, RG1 כתב:

אם כבר דירגת שביעות רצון, תוכל לדרג תמחור? פעם הבאתי נגר רוסי, קרוב משפחה המליץ אבל הוא רק בא אלי הביתה עם הדף ועט והתחיל ב20K לאיזה ארון כניסה..

דרך אגב, איך הגעת לסינים? הם פועלים רק אצל קבלנים גדולים, לא? 

דוגמא דיי מציאותית מלפני מספר שנים.

יש עובד X, מקבל 600 ש''ח "יומית" ויש לי עובד Y מקבל 1200 ש''ח "יומית".
אבל עובד X יסיים את העבודה ב 10 ימים , כאשר כל ה 10 ימים האלו אתה צריך לשבת לו על הראש , לפקח , להתווכח , להגיד לו זה עקום , תפרק ותעשה שוב.
עובד Y יסיים את העבודה ב 6 ימים , אין ויכוחים , אין עקום , אין לך תביא לי סיגריות , ואתה יודע שאם תצא רגע לשעתיים שלוש , העבודה תתקדם .
שכל אחד יעשה לעצמו חושבים מה כדאי לו.

לגבי החבר'ה הרוסים שעבדו אצלי - הם היו בפער משמעותי הכי זולים מכולם.
"היומית" שלהם הייתה באיזור ה 1200 ש''ח ליום - הכי יקרה בזמנו , (היום מאמין שזה יהיה באיזור ה 1600 קל, אולי אפילו יותר), אבל קצב עבודה לא הגיוני, הם פשוט מרחפים ,תענוג לראות איך הם עובדים, לא פחות מאומנות , אצלי עשו בעיקר שפכטל וגבס - למדתי מהם המון.
לחבר'ה הרוסים הגעתי מהמלצה של חבר.

את הסינים פגשתי ממש במקרה , הגיע בחור שנעמד בכניסה לשכונה עם שלט ועליו כתוב "עבודה" , בשבת בבוקר , ניסיתי לדבר איתו - אפס / כלום , אמרתי לו בוא לרכב והסתדרנו עם סימוני ידיים - אני והוא עד עכשיו חברים (הוא גם הביא לי עוד פועלים בהמשך).

לפעמים הבאתי פועלים מכל מיני צמתים , לפעמים הלכתי לאתרי בניין ופשוט נכנסתי ותפסתי אנשים ושכנעתי אותם לבוא אלי .
לפעמים מצאתי בפיסבוק כל מיני בעלי מקצוע , ולפעמים מהמלצות של חברים.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם
לפני 5 דקות, Emanuel5 כתב:

בינתיים אני חד משמעית לא בזמנים שהגדרתי - אפילו לא קרוב, מקווה לשים יותר גז בהמשך .

עדיין לא ברור מה התוכניות שלך לחדר האמבטיה, אבל קח בחשבון שההריסות זה השלב הכי מהיר בכל התהליך...

• רעיון טוב! 2
פורסם

כאשר אני מסתכל על שיפוץ דירות בערוץ הבית, מקלחת לוקחת רבע שעה, לא שבועיים. גם אצל אילו מאגרן לנדל"ן... 

אוהד

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 14.7.2025 בשעה 09:04, Emanuel5 כתב:

לא אכנס לפרטים , רק אגיד שבכסף שהשקעתי שם אפשר לקנות דירה קטנה, אבל החלק שהכי רלוונטי לסיפור היה התהליך - במילה אחת : גיהנום !

יש לי חבר קבלן, שמכיר את הסיטואציות האלו ויכול לכתוב עליהן ספר. זה הכל מתחיל ונגמר בזה:

https://www.instagram.com/p/C5RVptnoTIZ/?hl=en

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 15.7.2025 בשעה 11:31, Emanuel5 כתב:

כרגע הם עדיין אצלי בחצר , כשאסיים עם הכל,  אקח מחבר עגלה, וילקחו לאתר הפסולת בחדרה .
אם תרצה אעדכן אתך.

image.thumb.png.ea334c4b228cf0505360629c6b6813fd.png

תלוי מועצה/עירייה אפשר לשלם לעירייה והיא מביאה (דרך קבלן צד ג') מכולה לפינוי פסולת בניין. ממליץ לבדוק את הנושא ואז לקחת את המכולה ולחפש ילדודס או אנשים שרוצים לעשות יומית (יש קבוצה בפייסבוק - אם אתה רוצה לינק אשמח לשלוח פה). 

עולה טיפה יותר (נראה לי) אבל לא שובר את הגב.

נראה לי עדיף אולי לתת לילד שלך, לנהל את אירוע פינוי הפסולת בשביל שיצבור קצת ניסיון בניהול אנשים. בייחוד כשהוא יביא חברים שלו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

נראה לי עדיף אולי לתת לילד שלך, לנהל את אירוע פינוי הפסולת בשביל שיצבור קצת ניסיון בניהול אנשים. בייחוד כשהוא יביא חברים שלו..

איך לאבד חברים ביום אחד..

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • מעניין 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 15 שעות, o_prime כתב:

כאשר אני מסתכל על שיפוץ דירות בערוץ הבית, מקלחת לוקחת רבע שעה, לא שבועיים. גם אצל אילו מאגרן לנדל"ן... 

אוהד

איזה הזוי זה, יש לי חווייה זהה- כשאני מכין סרטון לערוץ היוטיוב שלי על פרוייקט שלקח לי חודש לבנות גם שם זה משהו כמו רק 10 דקות.

פורסם

עדכון :

לאחר יום מנוחה , מרגיש שקצת חזרתי לעצמי.
בגדול סיימתי עם ההריסות והפינויים .
השלב הבא זה חשמל ואינסטלציה ולאחר מכן טיח,  זה הסדר הנכון , אבל יש אילוצים בחיים.
כבר מחר יכול להגיע אלי טייח , אז אני שוקל טיח ולאחר מכן אתקן בעצמי את החריצים שאני יעשה עבור הצינורות של החשמל ומים. 
אני יודע קצת עקום, אבל אולי זה עדיף מלהמתין עוד פעם כמה ימים עד שהבחור יתפנה, גם ככה אני כבר באיחור בזמנים.

בנוסף יש 3 דברים שאני כרגע לא סגור לגביהם:
2 צינורות ניקוז שאין לי מושג מהיכן מגיעים - עדיין מנסה להבין (סימנתי באדום בתמונה)
שוקל לסגור חלון אחד ולהשאר אך ורק עם האמצעי - לא יודע מרגיש לי יותר יפה - דעתכם ?
חשמל שמגיע לנקודת ביקורת שנמצאת בדיוק במרכזו של הדוש העתידי (סימנתי בירוק בתמונה)- מרגיש לי ממש מטומטם (שלא לומר לא תקני בעליל) ואני חושב להזיז את הנקודה .

image.thumb.png.4b5de80d1c0ed21fe50b4f9269ac0ad6.png

image.thumb.png.73626f474f5a97c9ceaa7a73c298cf8e.png

בנוסף על הדרך החלטתי להחליף את "החנוכיה" שיש לי בכזאת עם ברזים - אז קניתי מחלקי מים חדשים - בקופה נפרדתי מ 862 ש''ח ! (הייתי בהלם)
מרגיש קצת ששדדו אותי , אלו המחירים של האביזרי האלו ??!! מישהו יודע ? 

זה מה שקניתי :

image.thumb.png.44523e7ba05ccee9c46245e41f3d9e4e.png

מקווה לעדכן שוב מחר.

• אהבתי 4

• תוכן חדש...