Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוואטר 11 - החל מ 289.0 אש"ח

פוסטים מומלצים

פורסם

קבוצת אלבר השיקה היום את פעילות ייבוא הרכב שלה (היא מייאבת היום את אופנועי הארלי דווידסון וטריומף) עם מותג אוואטר, מותג הפרימיום של צ'נגן הסינית.

הפתרונות שיושמו ברכב מעניינים מאוד, בעיקר בחלק האחורי. 

המחיר מתחיל ב 289.0 אש"ח כמחיר השקה (המחיר הרגיל 299.0) ועד 379.0 אש"ח לדגם המפואר עם ארבעה מושבים. 

הידיעה פורסמה באתרים השונים, זה מה שהיה לי לכתוב על ההשקה בביזפורטל. 

https://www.bizportal.co.il/car/news/article/20019075

11-.thumb.jpg.0295509c74087b7dccdb08d31662a7bb.jpg

קרדיט לתמונה רונן טופלברג

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנתונים של הזיקר 7X נשמעים מבטיחים יותר וטסלה מודל Y החדשה גם זולה יותר,

מצטרף להערכות מרבית המלאי תשתזף ותמכר בסופו של יום במבצעי 0 קמ למינהם.

פורסם

אין מצב שהיבואן חושב שהוא הולך להביא פה את הבוננזה

יכול להיות שגם מלמכור 30 רכבים הם מה שנקרא " עשו את שלהם " ומרווחים מספיק טוב ?

פורסם

אני לא רוצה לשבש את התגובות שלכם, אבל בזמן שאתם בטוחים במה שאתם כותבים, אקספנג מכרו כמעט 1400 G9 בשנה וחצי האחרונות, וזיקר מכרו 1100 מדגם ה 001 בשנה וחצי האחרונות. ביחד 2500 יחידות. 

לא שלא הייתי שמח למחיר יותר זול לכל הדגמים, אבל התמחור לא מנותק מהמציאות כפי שאתם מתארים. 

בנוסף, אני סבור שהם צריכים לכוון למאות יחידות בשנה, לא לעשרות יחידות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

עם כל מגילת התכונות והדיון כמה יימכרו איך אתם יודעים אם הוא שווה את המחיר או לא אם אפילו לא ישבתם בפנים (שלא לדבר על לעשות סיבוב)?

כשמחליטים להקצות סכום כזה לרכב יש משקל גדול לאח מרגישים בו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 שעות, discoTD5 כתב:

אני לא רוצה לשבש את התגובות שלכם, אבל בזמן שאתם בטוחים במה שאתם כותבים, אקספנג מכרו כמעט 1400 G9 בשנה וחצי האחרונות, וזיקר מכרו 1100 מדגם ה 001 בשנה וחצי האחרונות. ביחד 2500 יחידות. 

לא שלא הייתי שמח למחיר יותר זול לכל הדגמים, אבל התמחור לא מנותק מהמציאות כפי שאתם מתארים. 

בנוסף, אני סבור שהם צריכים לכוון למאות יחידות בשנה, לא לעשרות יחידות. 

שניהם כבר "בנו" לעצמם איזה סוג של שם,

ושניהם מחזיקים גם "לחם" ולא רק חמאה (G6 וזיקר X) מה שעוזר לבנות שם ובסיס לקוחות רחב יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מה שאני שואל הוא מתי נתונים כגון זה ישפיעו על הנכונות לקנות ועל המחיר. לא הגיוני לא להביא בחשבון.

"זה הזוי לחלוטין עלויות החלפים האלה. האם זה בעצם חלק מהתוכנית? שמכוניות יהפכו לחד פעמיות, כמו סמארטפון? פגוש ושני פנסים עולים ביחד 70000 ש״ח?!??! נשמע הזיה. זה בגלל שאין הרבה חלקים? אין ידע לתקן? מה הסיבה למחירים האלה? זה מחירי חלפים של פורש ולמבורגיני, כנראה אפילו יותר…"

עריכה אחרונה יום חמישי בשעה 09:25 על ידי garicho

פורסם

כמות לא קטנה של המותגים הללו עוברים לסוכני משנה ונמכרים בהנחות עומק , לקנות סיני חשמלי במחירים הללו ואחרי שנה להתרסק במחיר... תודה נשאיר למישהו אחר.

פורסם
לפני 4 שעות, 3n כתב:

כמות לא קטנה של המותגים הללו עוברים לסוכני משנה ונמכרים בהנחות עומק

נשמח לנתונים או המקורות עליהם אתה מתבסס, אחרת זה עמוק בתחום "ייעוץ לא מבוסס", ונוגד את חוקי האתר

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 4 דקות, discoTD5 כתב:

נשמח לנתונים או המקורות עליהם אתה מתבסס, אחרת זה עמוק בתחום "ייעוץ לא מבוסס", ונוגד את חוקי האתר

למי בדיוק יעצתי ?

הנ"ל מתבסס על ניסיון אישי וביקור במספר מגרשי רכב מוכרים (חלקם בבעלות יבואנים מוכרים) אשר מציעים הנחות עומק לרכבים צעירים יחסית (רישוי 1/25) תמורת תשלום מזומן ללא שימוש בקווי האשראי שלהם.

דוגמא קטנה להנחה של 25K לרכב חדש לחלוטין , וזה עוד לפני מיקוח ואם תרצה יש גם מודל 2024 אשר עדין מוצעות למכירה.

אקספנג G9 שנת 2025 יד ראשונה 0 ק״מ | יד2

פורסם

פחות מ 10% לרכב יד שנייה בבעלות ברה זו לא הנחת עומק אלא הרבה פחות מירידת הערך המסחרית שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...