Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגיע לארץ? מזדה 3 טורבו AWD

פוסטים מומלצים

פורסם

מנצל את השרשור: האם צפוי גם דגם חדש של מאזדה 3 רגילה עם מנוע 2 ליטר? או שהשדרוג שדובר עליו זה בעצם הדגם שמדובר עליו בשרשור?

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עם להביא את ה2.5 ליטר, בלי טורבו אבל עם תיבה ידנית? הם מייצרית כאלה בתקינה אמריקאית, זו אחלה מכונית עם תיבה מצוינת ויש לי הרגשה שהיא תמכור יותר מהגרסה היקרה הזו.

פורסם

אני אוהב ידניות יותר מכולם אבל לא חושב שיש היגיון בגרסת 2.5 ללא טורבו וידני. אם כבר היו מביאים אופציה ידנית זה דווקא היה בגרסה הכי ״ספורטיבית״ וחזקה כדי באמת לפנות לנישה שמתלהבת מזה ולא בגרסת ביניים פרווה שכזאת. 

בכל אופן לפי מה שמבין הגרסה הבסיסית הולכת להשתנות מ 2 ליטר של היום ל 2.5 ליטר - ללא טורבו עם פחות או יותר אותו הספק של כוח. 

הם שינו את התקינה של הרכב אז כולם יגיעו מעכשיו עם 2.5 ליטר, רוב הלקוחות יקנו את הגרסה ללא הטורבו שתחליף את המאזדה 3 של היום. 

פורסם
לפני 51 דקות, Max83 כתב:

מנצל את השרשור: האם צפוי גם דגם חדש של מאזדה 3 רגילה עם מנוע 2 ליטר? או שהשדרוג שדובר עליו זה בעצם הדגם שמדובר עליו בשרשור?

הגרסא בלי הטורבו תגיע ותעלה 180 אלף שקל. לזאת אני דווקא צופה הצלחה גדולה בליסינג, זה בדיוק המחיר לרכבים מכווני ליסינג.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם
לפני 11 דקות, נולד לליסינג כתב:

הגרסא בלי הטורבו תגיע ותעלה 180 אלף שקל. לזאת אני דווקא צופה הצלחה גדולה בליסינג, זה בדיוק המחיר לרכבים מכווני ליסינג.

תלוי מה צריכת הדלק, בכל זאת מנוע 2,500 ללא טורבו. הגודל של המנוע עלול להרתיע קונים.

פורסם
לפני שעה, omerkot כתב:

מה עם להביא את ה2.5 ליטר, בלי טורבו אבל עם תיבה ידנית?

מי יקנה את זה? הייתי עם ידנית כמעט עשור אחרי השחרור, ואני גם מאוד נהנה מהנהיגה על ידני בתור נהיגה, אבל בחיי היום יום ש90 אחוז מהזמן יש פקקים אוטומט עדיף בהרבה.

תיבה ידנית רלוונטית לרכבים מאוד ספציפיים שיבואן יהיה מבסוט אם ימכור 70 מהן בשנה.

לפני 45 דקות, נירו72 כתב:

תלוי מה צריכת הדלק, בכל זאת מנוע 2,500 ללא טורבו. הגודל של המנוע עלול להרתיע קונים.

הוא רשם ליסינג, זה גם ככה המחירים היום.

פורסם
בתאריך 31.5.2025 בשעה 23:18, avizaz כתב:

בתור ערס (LOL) בחרתי בVRS מכיוון שהמחיר היה טוב + אחלה מקום מאחורה בשביל זוג ו3 ילדים.

ב270-280 אין מצב ואם ארצה לקנות רכב בשנה הקרובה (ואני לא) המאזדה יכולה להיות מועמדת במחיר שצויין.

לגבי מסלול וכל מה שצויין לא תראו אותי במסלול כי זה לא מעניין אותי, יותר מעניין אותי להצליח לעקוף בלי לפחד ולעלות את 443 בלי להתקע אחרי משאיות.

גר במורשת? :)

• מצחיק 1
פורסם

בזמנו כשהיא רק יצאה הייתה עליה ביקורת נורא חביבה, לא זוכר של מי, והיה נראה שניתן מאוד ליהנות איתה על עפר ושלג וכו'. 

מעניין אם היא תגיע עם אפשרות לכיוון ההנעה או שהכל יהיה אוטומטי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רכב חזק,אמין ודיי כיפי לנהיגה.

בעיני ימכר יפה מאוד אם המחיר באמת יהיה 180 אלף כפי שדלק מוטורוס פירסמו.

רכבים שעושים 0-100 בשש וחצי שניות עולים הרבה יותר והאמינות בהכרח פחות טובה

פורסם

לפי מה שפורסם 180 זה לגרסה ללא הטורבו שהיא כנראה לא עושה 0-100 ב6.5 שניות...
הגרסה עם הטורבו תעלה מעל 200, וזה אולי נשמע לאנשים מסויימים כמו מחיר מפתה, אבל רק נזכיר שלפני כמה שנים 308 GT עלתה 175K, רכב עם התנהגות ספורטיבית לא רעה בכלל ולא מעט כוח, ובמבצעים/אפס ק"מ היה אפשר להשיג אותה בעוד הרבה פחות... אז לא חושב שיש פה רב מכר או בשורה, למכורים בלבד כמו שאומרים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

לפי מה שפורסם 180 זה לגרסה ללא הטורבו שהיא כנראה לא עושה 0-100 ב6.5 שניות...
הגרסה עם הטורבו תעלה מעל 200, וזה אולי נשמע לאנשים מסויימים כמו מחיר מפתה, אבל רק נזכיר שלפני כמה שנים 308 GT עלתה 175K, רכב עם התנהגות ספורטיבית לא רעה בכלל ולא מעט כוח, ובמבצעים/אפס ק"מ היה אפשר להשיג אותה בעוד הרבה פחות... אז לא חושב שיש פה רב מכר או בשורה, למכורים בלבד כמו שאומרים.

לפני כמה שנים קיה פיקנטו עלתה 80 אלף ש"ח עכשיו 120,000. משווים למחירים כיום, לא למה שהיה בעבר. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הכל תלוי במיצוב מאזדה רוצה להשיג לרכב הזה, מאזדה 3 זה רכב מזדקן, בקטגוריה לא פופולארית, לדעתי,  היא לא תמצא הרבה לקוחות במחיר מעל 190000 ש"ח.  

פורסם

נדמה לי שבימים העליזים שלפני האינפלציה האחרונה גולף gti דור 6 עם 210 כ"ס נמכרה במחיר דומה לטורבו. 

האם היא תהיה להיט מכירות? לא יודע, אבל (גם) למען אלו שיחפשו אותה בעתיד יד 2 אני מקווה שהיא תימכר יפה. 

לדעתי היא לגמרי עונה על ההגדרה של משפחתית פרקטית עם ערך מוסף - גם כי נקודת המוצא שלה היא מכונית בעלת עיצוב ספורטיבי ומיוחד, וכעת היא מקבלת ביצועים שמתאימים לעיצוב.  

לו הייתי צריך לנסוע לעבודה יום יום ברכב והייתי מרחם על הקלאץ' (וגם קצת על עצמי) הייתי מוכר את הסובארו ורץ לסוכנות מאזדה הקרובה לביתי להזמין אחת. 

ויש למאזדה ערך מוסף נוסף: אם אני לא טועה הם נוהגים להתקין רמקולים טובים במכוניות שלהם. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

אז המחירים 180 אלף לגרסת 190 כוח ללא טורבו (סדאן

210 אלף לטורבו הנעה כפולה 227 כוח לסדאן ו 215 אלף לגרסה המקבילה של האצ׳בק. 

בשוק של היום הגרסאות טורבו מביאות תמורה יפה לכסף לביצועים האלה. אם אוקטביה הנעה קדמית עם ביצועים דומים עולה 270 אלף אז כן - יש פה אחלה תמורה למחיר לרכב הנעה כפולה טורבו עם האמינות של מאזדה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...