Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז אחרי מעבר דירה ונסיעות ארוכות בתחב"צ, נפלה ההחלטה על קניית רכב ראשון.

עשיתי התייעצויות, קראתי כאן ובאתרים אחרים והחלטתי שמאזדה 2 בשנתונים 2015-2017 מתאימה לי

יש כמה עניינים שאני לא מצליח להבין מבחינת השוק ואשמח לעזרתכם

1. אני מחפש כבר כמה שבועות ביד 2, מבחינתי אני לא קונה מסוחרים. הם הרבה יותר חכמים ממני בתחום עניין הזה וברור שידם על העליונה אז אני מחפש את כל המודעות של האנשים הפרטיים והטווח מחירים משתנה בכל שבוע.

בהתחלה ראיתי 2015 דיינאמיק על 35 אלף שקל ופתאום אני רואה שאנשים נעים על 45-50 אלף שקל. איך אני אמור לדעת מה המחיר שבאמת מאזדה 2 בשנתונים האלה שווה?

2. הורדתי את התוסף HandZ שראיתי כאן בפורום רק לאחרונה

אם יש לכם איזה טיפים להבנת השוק ובכללי בקניית מאזדה 2 אשמח לשמוע

פורסם

כול אחד מבקש כמה שהוא רוצה, פשוט צריך לראות אם הרכב שאתה מחפש במחיר טוב לעומת שאר הרכבים עם נתונים דומים.

מזדה 2 רכב עם שוק טוב, לכן יכול לקחת זמן לחיפוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני עוקב כבר הרבה זמן אחרי מודעות של מאזדה 2, בשנתיים האחרונות קניתי לעצמי 2015 ולהורים כרכב נוסף 2017.

בשני המקרים העדפתי את רמת האבזור הגבוהה (פיור וויט) בגלל פנסי הלד (ראות יותר טובה בלילה) והתראת רכבים בשטח מת.

עד כה לא נתקלתי בדור החדש מתחת ל 40K ש"ח, אלא אם כן מדובר בק"מ ממש גובה (מעל 200 אלף) או רמת הגימור הבסיסית (אקטיב).

אל תצפה להכנס ליד2 וליפול על מודעה טובה, צריך להפעיל את התראות ולהיות בהיכון "לזנק" על מודעות חדשות, לצערי בתקופה האחרונה יד2 התחילו לתת לסוחרים חלון של שעה בה הם רואים מודעות שעדיין לא התפרסמו לקהל הרחב - אז עוד יותר מקשה על התהליך למצוא אחת עם נתונים טובים במחיר טוב.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...