Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רוצה לציין שזו החנייה של סבתא שלי בבניין שבו היא גרה, לסבתא וסבא אין רכב אז מי שבעיקר חונה זה הילדים ואנחנו הנכדים.

בזמן האחרון איזה חצוף על טסלה החליט לחנות בחנייה שלנו (שהיא פרטית ורשומה על שמם של סבא וסבתא בטאבו יחד עם הדירה) ברור שהוא קשור לאחד מדיירי הבניין כי לא ניתן להכנס למגרש החנייה של הבניין בלי שלט. בפעם הראשונה מצאנו את הבעלים דרך קבוצת הוואצאפ של הבניין, הוא התנצל ובגלל שכבר החננו את הרכב מחוץ למגרש החנייה החלטנו "להחליק" לו על הפעם הזאת, דבר שאני התנגדתי אליו מאוד. היום אנחנו באנו שוב לסבתא, ושוב החצוף על הטסלה החליט לחנות. הפעם הצדיק הגדיל לעשות וגם לא עונה לטלפון, גם אחרי שהתקשרנו למשטרה הם טוענים שגם להם הוא לא עונה לטלפון (קיבלו את פרטי מספר הרכב). עכשיו השאלה היא מה עושים?

אני כצעיר חמום מוח הצעתי שפשוט אתן לו שיעור של החיים דרך צמיגי הרכב - אומנם פיתרון קרימינלי ולא חכם במיוחד אבל בכנות? נמאס לי מחוצפנים שמעזים להחנות במקום שהוא רכוש פרטי שלי או של הקרובים לי, ובמיוחד אחרי שפעם קודמת עוד וויתרנו לו. אני לא אדם שנוטה לכעוס אבל אני מודה שזה באמת הביא לי את הסעיף. 

אז יש לכם הצעות? כי אם לא אז אשמח לדעת קצת על המצלמות של טסלה מודל 3 (לא היילנד), היכן הן ממוקמות ומתי הן מופעלות.

תודה רבה!

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם (נערך)

דבר דומה עם חניה של חמי. הפתרון שמצאנו ושמנו מחסום חניה ומפתחות לכל הילדים/נכדים.

image.thumb.png.5f15e826a8a7790660ea68f03b0b7fd5.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, Nemesis כתב:

הוא אומר שהפער הוא עשרת אלפים שח בשנה. לא 2000-3000.

טעות בשרשור.

בכל מקרה, ייתכן וניתן לתבוע ממנו דמי חניה. אבל יהיה פשוט יותר להתקין מחסום לדעתי.

פורסם
לפני 3 שעות, נולד לליסינג כתב:

אני כצעיר חמום מוח הצעתי שפשוט אתן לו שיעור של החיים דרך צמיגי הרכב - אומנם פיתרון קרימינלי ולא חכם במיוחד

מה אתה דפוק? מה זה השטויות האלו?...

יש לך זמן פנוי להתעסק עם ללכת למשטרה ואולי להסתבך עם כל מיני אנשים שאתה לא באמת מכיר?

אתה חושב שזה באמת יפתור את הבעיה, או שרק יסבך אותך עוד יותר בהתעסקויות שלמי יש כח אליהן?

הערה מטומטמת חבר. אתה מדבר על מצב מאוד קיצוני ופתרון מאוד קיצוני והסיטואציה ממש לא שם.

לפני 3 שעות, נולד לליסינג כתב:

אז יש לכם הצעות?

יש לך את מספר הטלפון שלו?... תתקשר אליו ותדבר איתו.

אל תשלח הודעה ואל תשלח וואטסאפ!

מספיק עם החארטה הזו של לתקשר עם אנשים בצורה מסורסת ומנותקת.

תהיה גבר, איש מבוגר שיודע לטפל בדברים, תרים אליו צלצול, תגיד שלום מנומס, תסביר לו על הבעיה שלך ועל מה שזה גורם לכם (אי נעימות, מטרד, הפרעה וכו'), פשוט תדבר עם הבנאדם, אל תאיים עליו (אתה לא עבריין ואתה לא רוצה להיות עבריין, וותר על הפוזות), תקשיב לו ותקשיב לעצמך.

תבקש ממנו בנימוס ובצורה הגיונית שלא יחנה בחניה הזו יותר כי היא לא שלו, תסביר לו במילים פשוטות וברורות שזה לא בסדר ושאתה לא תהיה מוכן שזה יקרה שוב.

תגיד לו שפעם ראשונה לא נורא, טעות. פעם שניה לא נוראה, טועים ולא שמים לב. פעם שלישית - לא תקרה.

קורה שוב?

לוקח את הרכב שלי, חוסם את הרכב שלו (זה אפשרי?), מזמין מונית וחוזר הביתה במונית, או מבקש מאחד מבני המשפחה שיאסוף אותי.

אי נעימות לי, אין ספק, אבל אני מוכן לשלם באי נעימות כזאת של להיות בלי רכב יום אחד או אפילו יומיים בשביל ללמד אותו לקח.

עדיף מלפנצ'ר לו את הצמיגים, לשכור עו"ד, ללכת לבתי משפט, להתעסק עם מה שאני לא מכיר ולא יודע.

הוא חוסם אותי, אני חוסם אותו, ואז שיחפש אותי בסיבוב. את הלקח הוא ילמד בוודאות.

לחילופין, אם אתה לא רואה שום אופציה בכלל שאתה חוסם אותו כשהוא משתמש לכם בחניה - קונה בכל סופר מיכל גדול של ווזלין, ובפעם הבאה מווזלן לו טוב טוב את הידיות של הדלתות (זה לא הורס את הידיות וזה פתרון לא אלים). זה פתרון לא מזיק ומבאס מאוד. כשהוא ידיע לרכב לפתוח את הידיות את המסר הוא יבין.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הוא מנצל את העובדה שרוב הזמן החניה פנויה, הפתרון הכי פשוט - להשקיע במחסום לחניה (עמוד עם מנעול) יש כל מיני סוגים, ידניים או עם שלט, מה שנח לך ומתאים מבחינת התקציב, יש לך דוגמא כמו ש ZAF רשם.

פורסם
לפני 7 שעות, DAHUJI כתב:

הוא חוסם אותי, אני חוסם אותו, ואז שיחפש אותי בסיבוב. את הלקח הוא ילמד בוודאות.

לחסום רכב חונה = עברה פלילית.

החוק אינו מבדיל בין חניה פרטית לחניה ציבורית או בין אם החוסם הנו בעל החניה ובין אם לאו.

מה ניתן לעשות?

1. פניה לבעל הרכב עם מכתב התראה.

2. הגשת תלונה במשטרה על הסגת גבול.

3. תביעה אזרחית ובקשת צו הפסקת שימוש (ניתן לבקש/לקבל גם פיצוי).

4. להעלות את הנושא באספת דיירים.

• רעיון טוב! 3

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 2 דקות, kompy כתב:

לחסום רכב חונה = עברה פלילית.

החוק אינו מבדיל בין חניה פרטית לחניה ציבורית או בין אם החוסם הנו בעל החניה ובין אם לאו.

תודה. לא ידעתי.

פורסם
לפני 3 שעות, kompy כתב:

4. להעלות את הנושא באספת דיירים.

סכסוך בין שני בעלי דירות או שלא, ולא נוגע לכול בעלי הדירות. לא רלוונטי.

כפי שנכתב, אפשר לפנות בכתב לבעל הרכב, ולשים שלט שינקטו צעדים משפטיים פלוס גביה על חניה (כל יום שחונה לצלם עם תיעוד התאריך). אם לא יעזור, אפשר להגיש תביעה אצל המפקח על רישום מקרקעין אם מדובר על בעל דירה. אם מדובר בשוכר תביעה בבית משפט שלום.

פורסם

מסכים לחלוטין עם קומפי. כל מילה נכונה וגם סדה''פ. אל תנהג כמו חמום מוח כי זה יחזור אליך כבומרנג. בנוסף הפתרון הוא מחסום מכל סוג עמיד כלשהו.

פורסם (נערך)

לחמי יש 2 חניות נפרדות משני עברי שביל מפריד  בטאבו, והיה לו רק רכב אחד, זה ״הזמין״ אורחים לחנות באחת מהם.

הפתרון בתחילה היה לחנות כל פעם באחת אחרת עד ליום שבו הפסיק לנהוג. הפתרון שיושם וקיים עד היום, היה מחסום כפי שהראתי (אנסה לצלם את צורת ההתקנה ולהעלות), שאותו מיקמנו במרכז שטח החניה על מנת שלא יפריע למי שמתמרן בחצר . (מיקום בראש החניה, עשוי לגרום לנזק למי שעובר צמוד) . 

לפני הרבה שנים, חסמתי עם רכבי את החניה שלי , לרכב של אורח של השכנים שחנה בה (אחרי הרבה פניות ואזהרות לשכן שמנחה את אורחיו לחנות ״איפה שפנוי״ כשכל החניות מקורות ופרטיות) , ולקחתי מונית לנתב״ג לנסיעת עבודה.

לקח יומיים לשכן לאתר את אבי ז״ל על מנת שיבוא ויזיז את הרכב. לא הייתה התערבות משטרה ככל שידוע וזכור לי.

פתרון אחר היה לחבר ותיק שפרס דוקרנים תחת הרכב החונה במרכז הרכב. היה משעשע (כולל צעקות וקריאה למשטרה שהסתיימה הלא כלום) לראות את התסכול של בעל הרכב כשהבין שאין לו דרך לצאת מהחניה מבלי לגרום לנקר בשני גלגלים.

לא יודע אם ניתן לרכישה חופשית כיום.

משהו דומה לזה. (הקסטה מוברגת לרצפה)

image.png.07b328972deeebfa4ed441e4525c1309.png

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הסיכוי שהמשטרה תעשה משהו או שבעל הרכב יפנה לבית המשפט לא גדול, בדיוק כמו שבעל החניה לא שש לעשות את זה.

לעומת זאת, הסיכוי למצוא את הצמיגים שלך מנוקבים בפעם הבאה שתחנו שם,] או יותר גרוע, שסבתא שלך תהפוך ליעד לבריונים בתגובה לכל מה שאתה חושב לעשות לרכב, הרבה יותר גדול.

לכן הפתרון לצערי הוא מניעה בלבד. להתקין מחסום, לקלל ולעבור הלאה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

טסלה תצלם אותך מפנצ׳ר אותה, או מורח אותה במיני תכשירים.

יהיה קל מאוד לדעת מי גרם לנזק, ולבוא איתו חשבון (תכל׳ס, לא כ״כ קשה, מי עוד יגרום לנזק לרכב שחנה לו בחניה שלו בטאבו? - רק בעל החניה...)

קיבלת כל מיני עצות.

אני חשבתי על פתרון של דוקרנים, ואז ראיתי שזאף פרסם כבר. נראה לי כמו התנהגות ראויה (בלי לגרום נזק, בלי לעבור עבירה).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם תוודאו עם הסבתא שהיא לא אמרה לשכן פעם שהם יכולים לחנות שם ושכחה מזה, כבר קרה לי.

אם לא, שימו מחסום פשוט כזה וסגרתם עניין.

אמרת שכבר דיברת עם האיש פעם אחת, והוא עושה את זה שוב. במקרה כזה דיבורים לא יהיו אפקטיביים כי הוא לא לוקח אותך ברצינות.

מה שבטוח, אל תעשה שום דבר לא חוקי ואל תתעצבן ותאיים על אף אחד. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עברתי את זה כמה פעמים

אין מקום לסליחות פה והטעות הראשונה היתה הכניעה שזה קרה.

א. הודעת ווצאפ אינטיליגנטית וערוכה היטב לבחור שזאת פעם אחרונה שזה קורה.

ב. הגשת תלונה במשטרה על הסגת גבול עם צילום של הרכב שלו בחניה ומסמכי טאבו שמאשרים את הבעלות שלכם על החניה.

ג. לחניות שרוב הזמן ריקות - מחסום קבוע עם מפתחות לבני המשפחה.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...