Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה של הייסנס - כן? לא? כן אבל...?

Fazer

פוסטים מומלצים

אחי היקר (זה שהוא אשכרה שלי מהבית) רוצה לקנות לאמא שלנו 2 טלויזיות חדשות, אחת לחדר השינה (בסביבות 40-42 אינץ') ואחת לסלון (בשאיפה 75 אינץ'), כשהבעיה היא שהתקציב לכל הפרויקט הזה הוא בסביבות ה 6000 ש"ח.

הייתי אתמול באלמ והראו לי טלויזיות של הייסנס שנכנסות במחיר בקלות - אני חושב שהדגם נקרא U6 - כשסה"כ שני המסכים יעלו כ 5500 ש"ח אחרי הנחת "רק היום יש לנו מבצע", הנחת "נגיד לך תודה שנכנסת" והנחת "אני אבקש מהמנהל אישור חריג". לטענתם זה יבוא רשמי והשירות של הדבר הזה הוא של ניופאן.

הטלויזיות האלו יחליפו שתיים ישנות מאוד, אחת שהיא זכתה בה במפעל הפיס לפני אולי 15 שנים, והשניה איזשהו מותג מדבקה מהסופר שגם היא בת 12 בערך (חייב לציין ששתיהן מתפקדות מעולה, בעיקר מותג המדבקה שהפתיעה באמינות, עלתה שקל תשעים והחזיקה המון שנים) - כך ששיפור בהשוואה למצב הקיים יהיה בכל מקרה, אבל אני עדין מנסה למקסם את התקציב הלא מאוד גבוה שלנו בצורה הטובה ביותר.

לא מכיר הייסנס ולא יודע איך הטלויזיות שלהם (בחנות הם שמו אותה ליד OLED של LG, וזה לא באותה רמה), ואשמח לקבל חוות דעת והמלצות חלופיות במידה ויש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להשוות טלוויזיות בחנות זו בעיה, כי הן יכוונו את הדגמים המכניסים בצורה אוטימלית ואת האחרים בצורה פחות מחמיאה.

אגב, TCL הציעו לך? אני דואל כי קניתינלאחד הבנים לפנינשנה וחצי והוא מרוצה מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

6000 זה תקציב בעייתי? 

אם אתה רוצה אתה סוגר את הסיפור הזה ב-4500 ש"ח אם אתה קונה סמסונג, אם אתה קונה TCL או הייסטנס זה אפילו 3500. 

6000 זה תקציב מספק לקנות טלווזיות עם טכנולוגיות מתקדמות יותר, האם זה רלוונטי לאישה מבוגרת שהייתה רגילה לטלוויזיות מדבקה בנות 15? כניראה שפחות. 

אמא של אישתי הייתה משתמשת בטלוויזיה פיילוט בת 10 שנקנתה באיזה מבצע לפי משקל או משהו כזה, קנינו לה טלוויזיה TCL 65 אינץ מהסדרה הכי פשוטה שיש, ומה אני אגיד לך, גם שנה אחרי היא מאוד מאוד מרוצה ממנה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, davemustaine87 כתב:

6000 זה תקציב בעייתי?

זה לשתי הטלויזיות... המחשבה שלי היתה 4000 (ברוטו) לטלויזיה לסלון ו 2000 (ברוטו) לטלויזיה לחדר השינה. למה ברוטו? כי היא רוצה גם זרועות שמאפשרות להזיז את הטלויזיה לכל מיני כיוונים, כיון שבחדר השינה המיקום של הטלויזיה הוא לא ממש מול המיטה ובסלון היא רוצה שאפשר יהיה לראות גם מפינת האוכל.

לפני 5 דקות, davemustaine87 כתב:

גם שנה אחרי היא מאוד מאוד מרוצה ממנה. 

הבעיה עם אמא שלי זה שהיא נהפכה להיות פלצנית עם השנים... אז מה שהספיק לפני עשור וחצי כבר לא מספיק היום 😄 

עריכה אחרונה על ידי Fazer
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להייסנס יש מערכת הפעלה Vidaa. כשחיפשתי טלוויזיה בעבר קראתי שהיא לא מוצלחת. לא התעמקתי בזה ולא יודע מה זה אומר בפועל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 37 דקות, Fazer כתב:

זה לשתי הטלויזיות... המחשבה שלי היתה 4000 (ברוטו) לטלויזיה לסלון ו 2000 (ברוטו) לטלויזיה לחדר השינה. למה ברוטו? כי היא רוצה גם זרועות שמאפשרות להזיז את הטלויזיה לכל מיני כיוונים, כיון שבחדר השינה המיקום של הטלויזיה הוא לא ממש מול המיטה ובסלון היא רוצה שאפשר יהיה לראות גם מפינת האוכל.

אכן דיברתי על 2 הטלוויזיות, תיכנס לזאפ, תיראה מה רמת המחירים. לגבי זרועות, אין לי מושג מה המחירים שלהם. 

לפני 38 דקות, Fazer כתב:

הבעיה עם אמא שלי זה שהיא נהפכה להיות פלצנית עם השנים... אז מה שהספיק לפני עשור וחצי כבר לא מספיק היום 😄 

אנשים מבוגרים מאוד, הם קצת כמו ילדים, כמה שקרים לבנים לא בהכרח יזיקו :) 

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סיבה - מגבלות מקום.

דוגמה - בחדר השינה שלי יש מגבלה של ״32. מצד אחד דלת, מצד שני חדר ארונות. ממרחק של אורך מיטה פלוס בלטה זה מספק לגמרי.

ל-TCL יתרון - מבוססת Android TV.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על TCL

בשנתיים האחרונות החלפנו את כל הטלוויזיות בבית לTCL בדגמים שונים. בסלון יש לנו 85' מסדרה C ובחדרים דגם יותר פשוט במידה 32'-42'.

בכולן רואים פשוט מצוין והמחיר שלהן מעולה.

יש לי רק הערה אחת עליהן, הממשק אנדרואיד שלהן קצת איטי לכן עדיף לחבר ממיר או סטרימר חיצוני.

חוץ מזה מצטרף להמלצה בפה מלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם זה טלןיזית 75 בשבילי? יש כמה TCL , הטענות זה בעיקר שהן לא משהו בשידורי ספורט כי המעבד תמןנה חלש.

אני מפחד שאיזה ילד ישבור אותה, בכוונה או אפילו לא. יש היום משהו הרבה יותר ישן ועבה.

יש כמה דגמים זהים. יש C855 יש C755 ויש דגמים עם שמות אחרים שמתיימריפ להיות לדגמים האלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, avngas כתב:

להייסנס יש מערכת הפעלה Vidaa. כשחיפשתי טלוויזיה בעבר קראתי שהיא לא מוצלחת. לא התעמקתי בזה ולא יודע מה זה אומר בפועל.

היה לי טלויזיה סוני עם מערכת הפעלה אנדרואיד, עלתה המון יחסית.אהבתי את מערכת הפעלה מכיון שהייתה מוכרת לי (בערך) מהטלפון.
אפשר להתקין מגוון גדול של יישומנים, בפועל לא התקנתי כלום.
החזיקה לי מעמד שלושה שנים ושבועים (שבועים אחרי תום אחריות), התיקון היה אמור לעלות כ 1,500 ש"ח.

הוספתי כמה מאות ש"ח בודדים, קניתי טלויזיה אלקטרה עם מערכת הפעלה vidaa, עלתה גרושים יחסית. לא כל כך אהבתי את מערכת ההפעלה, בעיקר בגלל ההרגל של שנים עם הישנה. עכשיו אין לי בעיה איתה.

היצע היישמונים לא רב, אך למעשה לא מעניין אותי, כל היישומנים של ערוצי הטלוויזיה 11, 12, 13 קיימים, כנ"ל של הוט, פריטוי וכיו"ב קיימים.

מבחינת איכות צפייה, כנראה אם הייתי שם את הסוני מול האלקטרה בו זמנית אחת מול השנייה, סוני הייתה זוכה, כאשר יושבים מול האלקטרה אינני חש כל אי שביעות ואני מרוצה.

מבחינת הפעלה של טלויזיה לשם מה שטלויזיה נועדה, הכל עובד חלק ובסדר ואין סיבה להיות לא מרוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, KipodYam כתב:

ואם זה טלןיזית 75 בשבילי? יש כמה TCL , הטענות זה בעיקר שהן לא משהו בשידורי ספורט כי המעבד תמןנה חלש.

תיקח את הטענות האלה תמיד בעירבון מוגבל כי מי שאשכרה מבין בזה מספיק, זה אומר שהנושא מעניין אותו והוא יהיה רגיש לניואנסים קטנים, בעוד שיש מצב שאתה, כניראה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

6,000 ש"ח ל- 2 מסכים בגודל 75 ו- 42 זה תקציב מעולה במחירים של היום.

אימא שלך לא מבינה בטלוויזיות (למען הסר ספק - גם אני לא מבין גדול) והיא הסתדרה מעולה עם מסכים ישנים, אחד מהם מדבקה....

Hisense היא חברה גדולה ומוכרת למדי, שמניח שלא מייצרים לעצמם את הפאנלים (ה"גלגלים" של הטלוויזיה, ה"מנוע" זה המעבד), ושאת הפאנלים מייצרים בעיקר סמסונג ו- TCL (וזה מה שחשוב).

גם מערכת הפעלה אנדרואיד TV הכי עדכנית בטח לא יהיה לה כזה קריטי.

אז אם אתה אני (אבל אני לא אתה), הולך על TCL או על Xiaomi במבצע בראש שקט וסוגר סיפור... מרוצה עד השמיים.

אם אני אתה אבל חבל על הכסף, מביא 2 טלוויזיות Pilot מדבקה משופרסל או Toshiba מדבקה בכיף, והן תעשנה את העבודה.

לחילופין, קופץ לאושר עד, יש להם מסכים גדולים סבירים לגמרי במחירים זולים מאוד.

אין מצב שאימא שלך לא תצא מרוצה ביחס למה שהיה לה מקודם.

אתה יכול להתייעץ גם פה ולעקוב אחרי מבצעים... קבוצת צרכנות מעולה.

לפי מה שאני רואה כרגע, זו לא תקופת מבצעים טובה, אז השאלה היא עד כמה השינוי הזה דחוף לך, או שאתה יכול לחכות איתו חודש-חודשיים ולחסוך אפילו אלפייה בשקט.

לגבי אמינות - אין תשובות לזה... ואין קונצנזוס לגבי אמינות של מסכים בגדול.

יש מסכים של LG וסמסונג ו- Sony יקרים ויוקרתיים באלפי שקלים ששבקו חיים אחרי שנתיים-שלוש, ויש שהחזיקו מעל עשור.

יש טלוויזיות מדבקה שוקי-בזוקי זולים ופשוטים יחסית ששבקו חיים אחרי שנתיים-שלוש, ויש שהחזיקו מעל עשור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצות על TCL.

בשבוע שעבר רכשנו "65 כזו לאמי. 2800₪ בטרקלין חשמל.

חכמה (אולי מדי...) ורואים מצוין גם בזווית, והסאונד משופר לעומת דגמים מקבילים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצות על TCL דווקא מכיוון השירות של היבואן SG - כשהייתי צריך היו מהירים, אדיבים ונגישים מאוד עם שירות בווצאפ וגם עד הבית. לא טריוויאלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...