Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה של הייסנס - כן? לא? כן אבל...?

Fazer

פוסטים מומלצים

גם אני ממליץ על tcl. יש לאבא שלי משנת 2019. עוד עובדת. רק לשים לב היום גם אלקטרה מייבאת  tcl.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

TCL של אלקטרה יש רק במחסני חשמל.

הם מוכרים ב-75" את סדרת P (P89/P90)שהיא פחות טובה מהסדרה שנמכרת בשאר המקומת (C - C645/655/745 וכו')

אז הייתי הולך באמת ב75 על TCL מסדרה C. 

וב-42 תקנה מה שבא לך. כולן סיים סיים.

לגבי העניין של המערכת הפעלה - חלק גדול מהאנשים מחברים מוצר חיצוני של יס/סטינג וכו'  - ולא מתעסקים עם מערכת הפעלה של הטלוזיה גם ככה.

אם אם לאמא יש מנוי ליס וקופסאת אנדרואיד שקיבלה מהם אז זה לא משנה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, BoazB11 כתב:

גם בטרקלין חשמל.

שתי הרשתות בבעלות אלקטרה.

טרקלין חשמל לא בבעלות אלקטרה אלא בבעלות ברימאג של שאול זילברשטיין. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Nakamichi כתב:

TCL של אלקטרה יש רק במחסני חשמל.

הם מוכרים ב-75" את סדרת P (P89/P90)שהיא פחות טובה מהסדרה שנמכרת בשאר המקומת (C - C645/655/745 וכו')

אז הייתי הולך באמת ב75 על TCL מסדרה C.

זה מה שאני ראיתי באתר של שקם אלקטריק -דגם P79K עם 3 שנים אחריות של אלקטרה, וכמו שניתן לראות הם טוענים שזה דגם 2025, והמפרט נשמע סבבה.

image.thumb.png.9119d7a0e19719f4660d038604c0259b.png

מעבר לזה, אחרי מדידה של המקום להתקנה ירדנו מ 75 אינץ' ל 65 אינץ' (המסך הקיים היום הוא 43 אינץ').

מה בעצם ההבדל בין סדרה C לסדרה P?

ועוד דבר:

בהנחה שאני הולך על סדרת C כמו שהומלץ פה - אני פשוט לא מבין את ריבוי הדגמים...

בין 3000-4000 ש"ח יש C745, C71B ועוד כל מיני שמות דגמים כשלא ממש ברורה לי ההיררכיה ביניהם.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, Fazer כתב:

יש C745, C71B

ויש גם C745 לעומת C755... דגם של שנה שעברה לעומת דגם של השנה עד כמה שהבנתי, אחד עם QLED השני עם Mini-LED, עד כמה ההבדל משמעותי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא השוויתי את שתי הטלוויזיות הנ"ל מבחינת איכות תמונה, אבל בכל הקשור לממשק - לדעתי ה-LG מהמוצלחים שיש כרגע בשוק, ועם עדכוני תוכנה תכופים, לפחות פעם ברבעון. על הדרך גם הסאונד טוב מבעבר, סוף סוף פתרו את הבעיה מבחינת תכנון.

ממליץ על הרחבת אחריות במידה וקיימת אפשרות כסאת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי lg בסלון ובחדר השינה, בנות 5 בערך. זו שבחדר השינה נהייתה איטית מוות. לא יודע אם זו לא תוצאה של אחד מעדכוני התוכנה האחרונים. לוקח לה זמן להתחבר לוויפי אחרי ההפעלה ומדי פעם אני צריך לרסט  אותה על ידי ניתוק מהחשמל, כי האפליקציות, כמו נטפליקס, בקושי זזות.

עכשיו אני צריך, כמו פות״ש, לקנות טלויזיה לחדר השינה של אמי, ואני גם מתלבט בין lg לtcl, בגודל 43״.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 30 דקות, hans כתב:

ועם עדכוני תוכנה תכופים

מה שמאוד מושך אותי ב TCL זה שהיא מריצה Android TV נקי, אז לא תלויים בעדכונים של יצרן הטלויזיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מושך אותך אולי, אבל הטלוויזיה לא מיועדת לך :-)

האפליקציות שמיועדות ל-LG הן לרוב ברמה גבוהה, ומי שלא מתעסק עם כל מיני הורדות של כל מיני דברים מפוקפקים - לא צריך android tv. 

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 59 דקות, hans כתב:

מושך אותך אולי, אבל הטלוויזיה לא מיועדת לך

🤣

הכוונה היתה ברמת קלות השימוש, עדכונים שוטפים וכאלו - יש לי כרוםקאסט עם google tv והממשק ממש פשוט גם לכאלו שלא מאוד טכנולוגיים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. מצטרף להמלצות על TCL, מסכים מעולים מבחינת תמורה ביחס לעלות שלהם, רכשתי להורים את ה C745 לפני כשנתיים, מאוד מרוצים.
  2. יש אבל קטן, שמעתי שיש בעיית טעימות בין מסכים מסויימים של TCL לבין האפלקציית IPTV של HOT, זה בא לידי ביטוי באיכות התמונה. אפילו HOT מציינית באתר שלהם כי השירות שלהם לא נתמך בטלוויזיות של TCL. 
    https://www.hot.net.il/heb/products/hottv/
    הוט מפילים את האשמה על TCL ו היבואן שמודע לבעיה מפיל את הבעיה על האפליקציה של HOT.. (אני בצד של היבואן). לא יודע אם העניין נפתר.
  3. כך שאם אמא שלך במקרה מנויה ל HOT TV, זה משהו שצריך לקחת בחשבון.
  4. לא יודע אם זה שיקול, אבל ממליץ ששני המסכים יהיו מאותו המותג, או לכל הפחות עם אותה מערכת ההפעלה וממשק זהה, יקל מאוד על השימוש והמעבר ביניהן.
עריכה אחרונה על ידי Lucifer66

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...