Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפוס סיסמה לחשבון מיקרוסופט

sperial

פוסטים מומלצים

גם אני מצטרף לנעולים מחוץ למחשב..

יש לי מחשב קטן ששימש אותי ביולים לחול המחשב פעל באמצעות חשבון מיקרוסופט ייעודי. המחשב (Lenovo D330) הוא למעשה טאבלט חלונות עם מקלדת פריקה וזכרון מסוג eMMC.

כעת הוצאתי אותו לאחר כשנתיים, כמובן שאיני זוכר את הסיסמה. ניסיתי את כל הסיסמאות הרגילות שלי, אבל נותרתי נעול מחוץ לחשבון. ניסיון לשחזר את הסיסמה באמצעות החשבון הקבוע שלי נכשל, כי דורשים ממני כל מיני נתונים בעייתיים, למשל פרטי חשבון הסקייפ שלי שגם בו לא עשיתי שימוש אי אילו שנים, וממילא השירות מזמן לא קיים.

האם למישהו רעיון כיצד לחלץ את המחשב ולחדש את השימושיות שלו?

עדכון: נזכרתי שאותו חשבון היה מותקן פעם על איזה טלפון. מצאתי אותו במגירה, חיברתי למטען, אחרי 2 דקות פתחתי את הג'ימייל וקיבלתי סיסמה זמנית לעדכון. Problem solved.

מה שלמדתי הוא לא להשליך טלפונים ישנים, גם הם עשויים להתגלות כשימושיים!

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי תוכל להרחיב? אילו יכולתי הייתי בכלל מוותר על שלב האימות בכניסה למערכת, אבל בהתקנה לא מצאתי את האפשרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגדרות (Settings) --> חשבונות (Accounts) --> משפחה ומשתמשים אחרים (Family & other users) --> "משתמשים אחרים" (Other users), --> הוסף מישהו אחר למחשב הזה (Add someone else to this PC) --> בחלון שנפתח, אל תכניס אימייל! במקום זה, לחץ על הקישור הקטן שכתוב בו: "אין לי פרטי הכניסה של אדם זה" (I don't have this person's sign-in information). --> "הוסף משתמש ללא חשבון Microsoft" (Add a user without a Microsoft account).

עכשיו תוכל להגדיר שם משתמש, סיסמה, שאלות שחזור וכו' –

וזה יהיה חשבון מקומי.

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תמיד משתדל להימנע מלהגיע לשורת החשבון MICROSOFT .

אין לי צורך בכלל בכל התוכניות שלהם. 

כיום ברוב המחשבים החדשים ,MICROSOFT מכריחה אותך לעבור הזדהות או הפעלת חשבון שלהם, עוד לפני הפעלת המחשב החדש.

ללא מתן הפרטים הללו, הם חוסמים את המשך ההתקנה הראשונית של המחשב החדש, ואז נדרשים כל מיני דרכים מסורבלים כדי לעקוף את זה .

למשל, כדי להוציא מחשב חדש ממצב "S MODE", חייבים להיכנס עם חשבון MICROSOFT, לחנות שלהם ברשת , ואז לשחרר אותו.

ואת כל זה צריך לעבור כדי להוריד את האפליקצייה GOOGLE CHROME, למשל...

גם העדכונים שלהם לא ממש עוזרים. לפעמים יש בהם באגים מעצבנים שמאטים את פעולת המחשב עצמו.

הם גם לא צפויים, ויכולים להופיע בהדלקת מחשב אקראית, או להימשך זמן רב.

ניתן לבטל את העדכונים במחשב עצמו, אך התוכנה תמיד תמצא דרך לעקוף את התהליך...

הדרך הכי טובה לבטל אותם , היא בעזרת תוכנת צד שלישי אמינה. ואז לא יופיעו יותר.

אם מדובר בעדכונים קריטיים, חפירה קטנה ברשת לגבי טיבם, או תגובות של משתמשים, יכולים לשפוך אור על המשך התקנתם במחשב...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם דרך מהפעלה ראשונית למחשב חדש ללא חשבון מייקרוסופט

מה שתיארתי מתייחס למחשב שבו כבר יש חשבון, ואתה רוצה להוסיף עוד אחד מקומי

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, avargel כתב:

יש גם דרך מהפעלה ראשונית למחשב חדש ללא חשבון מייקרוסופט

מה שתיארתי מתייחס למחשב שבו כבר יש חשבון, ואתה רוצה להוסיף עוד אחד מקומי

נכון.

צריך לעקוף את המסך של שם משתמש וסיסמה חשבון MICROSOFT .

לפני 10 דקות, innvision כתב:

על איזו תוכנה אתה ממליץ?

התוכנה הטובה ביותר [שאני מכיר], שייכת לחברת SORDUM.ORG.

התקנה קלה, עם אופצייה לשחרור ונעילה של העדכונים בקליק .

היא מתאימה ל-WIN 11 ו ל-WIN 10 כאחד...

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...