Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

אני חושב האם לצבוע את הדלת והקורה לפני המכירה או להשאיר ככה, אולי בסכומים שהיא תמכר זה יהיה פחות חשוב אלא יותר מצב מכאני.

כנראה שההפרש במכירה לא יפצה על העלות של הצביעה.

• רעיון טוב! 3

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

החלק הזה צבוע, ויש תיעוד לנזק של הדלת ככה שצביעה נוספת לא תשנה את התמונה כבר.

אולי פשוט זה ימשוך יותר קונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש לך היסטוריית טיפולים זה עדיף. קח בחשבון  , בכל מכירה , של כל רכב , תמיד תפגוש את כל ההזויים של ישראל. 

זה חלק מתהליך המכירה. 
צביעה לא משתלמת כלכלית. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בהחלט יש היסטוריה אני שומר את הקבלות, אני מקווה שזה יקבל יותר משקל מהאשר המצב החיצוני. וכמו כן אני שומר את הנזק של הדלת ושני הפגושים שהוחלפו. 

אכן אני מכין את עצמי ל ״ 7 אלף מגיע״.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור אחד שמכר לאחרונה רכב בשנתון דומה, עם קמ דומה, והרבה יותר נזק לפח - לדעתי אל תתקן. 

פרסמתי ב-20 והייתי שקוף בהכל מלכתחילה. 

"דיברתי" עם 5 אנשים. 

3 כתבו "אם גמיש לכיוון 15 בא לקחת". כמובן שלא. 

הרביעי התלבט בין שלי לבין אחרת ואמר שהקוסמטיקה חסרת משמעות ומה ששינה לו זה שהרכב האחר היה עם 30 אלף קמ פחות אבל בלי היסטוריה מתועדת. אמרתי לו נשמע לי שאתה רוצה את שלי ורק מנס להוריד אותי במחיר, ממליץ לך לקנות את האחרת. 

החמישי בא וקנה בלי להגיד מילה על המחיר ומכל השיחה על הרכב הקוסמטיקה עניינה אותם הכי מעט למרות שהייתה מאוד בולטת לעין. 

הרביעי אגב, שקנה את האקזמפלר האחר, שלח לי אחרי שבועיים כל מיני הודעות התייעצות האם הקלאץ אמור להיות ככה והאם גם אצלך יש רעידות פה ושם (תקלות שלא היו לי מעולם). 

לכן אני אומר שנית, לדעתי אל תתקן. אם תהיה שקוף ותסביר מה לא תקין ומה כן תקין בריבוע יגיע המוכר הנכון בקלות. סהכ רכב שהוא סוס עבודה ויש ביקוש לדברים כאלו. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אכן, אישתי נוסעת כול יום עם הרכב לעבודה, לכן אמינות היא מאוד חשובה, הספייס בדיוק כזאת.

במהלך 11 שנה היא לא הניעה פעם אחת בגלל קודנית. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

תודה רבה !

לא חושב שיש טעם לצבוע את הדלת אם יש שקיפות זה אומר הכל.

יש מצב לעלות שגרת טיפולים מהספר רכב? יש לי אטראז ואני לא מוצא בשום מקום מה לעשות כל X זמן או ק"מ (פרט להחלפת שמן גיר שעשיתי).

יכול לשפוך אור על החלפת פילטר דלק?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

שרשור מפרגן למיצובישי... ימות המשיח בפורום!

אאלט אני זוכר את התמונות עם האבטיח. קלאסיקה של הפורום.

המותג הזה הוא פחנוע מוטורי אבל האמינות באמת יוצאת דופן.

מה הכלה החדשה? יהיו תמונות שלה עם אבטיח? או אננס?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לאשתי הייתה כזו פעם וזה אכן פחנוע, אבל היא הייתה מתה עליו. היא גם לא הייתה נועלת אותה, כי אפילו להומלסים של תל אביב יש סטנדרטים. 

אבל בשבילה רכב זה להגיע מא' לב' ולמצוא חניה בת"א ולדבריה היה תענוג, כשב-6 שנים הייתה רואה מוסך פעם בשנה לטיפול וטסט שתמיד עוברים (וצמיגים פעם ב-3 שנים). 

בסוף עברה במשפחה לאחותה כי התבאסו למכור.  

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 9 שעות, yulianx כתב:

מבחינת בעיות, למעט צריכת שמן של ליטר ל4-5 אלף שהתחילה לפני 3 שנים בערך, אמינות טובה, צריכת השמן לא מתגברת ולפי המוסכים עדיף לא לגעת בזה.

מעניין... 

אז למה כשה- PureTech הצרפתי והמושמץ מתחיל גם הוא לאכול שמן (קראתי פה כמה פעמים כמה וכמה אזהרות חריפות - בגלל הרינגים), אף אחד לא מפרגן לו ככה בהבנה מפליגה?

איפה ואיפה.

פורסם
לפני 42 דקות, Shaike.Zam כתב:

תודה רבה !

יש מצב לעלות שגרת טיפולים מהספר רכב? יש לי אטראז ואני לא מוצא בשום מקום מה לעשות כל X זמן או ק"מ (פרט להחלפת שמן גיר שעשיתי).

פה פירסמתי תמונות של ספר טיפולים

מפרט טיפולים

לפני 38 דקות, סולל הדרך כתב:

שרשור מפרגן למיצובישי... ימות המשיח בפורום!

אאלט אני זוכר את התמונות עם האבטיח. קלאסיקה של הפורום.

המותג הזה הוא פחנוע מוטורי אבל האמינות באמת יוצאת דופן.

מה הכלה החדשה? יהיו תמונות שלה עם אבטיח? או אננס?

עוד אין,יש כמה על הכוונת. 

יהיו תמונות עם 🍉  מסורת זאת מסורת.

לפני 4 דקות, DAHUJI כתב:

מעניין... 

אז למה כשה- PureTech הצרפתי והמושמץ מתחיל גם הוא לאכול שמן (קראתי פה כמה פעמים כמה וכמה אזהרות חריפות - בגלל הרינגים), אף אחד לא מפרגן לו ככה בהבנה מפליגה?

איפה ואיפה.

כי שם יש מחלה, פה לא שמעתי על מחלה כזאת.

בהספייס אין רצועות מתפוררות מכטרוניקים או מצמדים.

קשה לי להאמין שפיורטק היה שורד 200 אלף  ק״מ ללא בעיות ועוד מהרצועת דור ראשון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, Shaike.Zam כתב:

תודה רבה !

הנה החוברת 

חוברת מעכב טיפולים מיצובישי אטראז' 2016.pdf

מתוך החוברת אני הסקתי שזה הטיפולים שצריך לבצע והזמנים שלהם.

כאמור ממליץ לך לעבור ולבדוק ולא לסמוך בעיניים עצומות על הרשימה שלי (:

כל 40K או 24 חודש – נוזל בלמים
כל 40K - החלפת מסנן דלק
כל 20K/40K – החלפת שמן מנוע ומסנן שמן
כל 40K – החלפת מסנן אוויר תא נוסעים
כל 80K או 4 שנים – החלפת נוזל ממסרה אוטומטית
כל 100K – החלפת חגורת תזמון
כל 100K – מצתים מסוג אירידיום או פלטיניום
כל 160K או 10 שנים – החלפת סנן דלק
כל 180K – החלפת נוזל קירור

@yulianx שאלה אלייך - איפה ממוקם הסנן דלק? כי אני שמעתי שמדובר בתוך הטנק דלק, יש אמת בדבר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...