Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36733

קניתי אותם כי קראתי את הביקורת הטובה שכתבו עליהם.

היום ישבתי שעה בערך לשמוע מוזיקה באוטו והם חורקים בווליום 25 ממש גועל נפש.

אני כיוונתי בפאד שישמעו רק מהאחוריים וממש טיפה מהקדמיים .

באתר של kenwood מוצהר שהם 40 rms ואני אומר חרטה!!

אפילו מההגברה של הרדיו דיסק הם מזייפים וחורקים!.

בקרוב אני הולך להביא מגבר 4 ערוצים ,אני יחבר לרמקולים שלי מאחורה ולרמקולים המגעילים של kenwood במטרה לשרוף אותם.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ככה בודקים רמקולים, כשתחבר אותם למגבר שייתן להם הגברה "בריאה" של 40W RMS אז תוכל לדעת אם הם עומדים בהספק, רק שתדע שהמגבר של הרדיודיסק מתחיל לעוות את הצלילים באיזשהו שלב כשאתה מגביר וזה מה שגורם לפעמים לרמקולים טובים להישמע צורמים גם בחצי הספק ממה שהם יכולים לקבל.

אחת החוות דעת הכי פחות מקצועיות ששמעתי...

פורסם

שמע אני מכיר את הרמקולים הללו , הם אמנם לא הטעם שלי אבל נישמעו ללא בעיה מיוחדת עם הגברה חיצונית שחוברה אליהם.

חחח אחלה ביקורת דרך אגב..ממש משכנעת...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לא ככה בודקים רמקולים, כשתחבר אותם למגבר שייתן להם הגברה "בריאה" של 40W RMS אז תוכל לדעת אם הם עומדים בהספק, רק שתדע שהמגבר של הרדיודיסק מתחיל לעוות את הצלילים באיזשהו שלב כשאתה מגביר וזה מה שגורם לפעמים לרמקולים טובים להישמע צורמים גם בחצי הספק ממה שהם יכולים לקבל.

אחת החוות דעת הכי פחות מקצועיות ששמעתי...

זו באמת חוות דעת לא מקצועית אבל היא נכונה .הבחור לא מרוצה.

הרמקול מוצהר 35 watts (רשום על האריזה בצד)

תבדוק ותגיב אם לא נכון.

הוא באמת לא מהחזקים, ולמה אתה מאמין לביקורות של zap (אם היה לי אתר הייתי מנפח את הביקורות כדי שכל התמימים יקנו ממני).

ZZR

פורסם

נכון שאולי הם לא חזקים אבל בשביל לנצל את העוצמה החלשה שלהם עדיין צריך הגברה "בריאה" יותר מהגברה של רדיודיסק.

פורסם

אלו הרמקולים האחוריים שלי הם 80 rms ותאמין לי שהרדיו דיסק מנצל אותם מצוין ,וכול מי שנכנס עלי לאוטו חושב שיש לי מגבר או סאב

http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_en.asp?p=1116941&pl=9&s=64

אז את הרמקולים העלובים האלו הוא לא יצליח לפתוח?

וד.א על הקופסא מוצהר שהם 40 rms

פורסם

שי צודק . הנצילות היא פה שמשחקת תפקיד ראשי ומשפיע על העניין הנ"ל בפועל ולאו דוקא ההספק המוצהר של הדרייבר

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא יודע בקשר לנצילות, אבל שאני מעביר תפאד טיפה קדימה אני מרגיש כאילו אני חוזר אחורה בזמן לימים שהמנדט הבריטי היה קיים בארץ וכולם שמעו בטרנזיסטורים

פורסם

סוני cdxs2210 לפני האתר של סוני כתוב שהוא מוציא 23.5 rms כפול 4 אבל זה לא כול כך נראה לי

זה הדגם

http://www.xplodsony.com/#

תלחצו על לאנץ' סייט כנסו לxplod series - headunits- cdxs2210

כתוב בspaces שלו שהוא מוציא 23.5 rms כפול 4

פורסם

אם אני יחבר מגבר לרמקולים האחוריים אז אמרו לי שיש אפשרות לעשות גישור , שהשתי יציאות של האחוריים יעברו לקידמיים בנוסף למה שהם מקבלים יש כזה דבר?

• תוכן חדש...