Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לא חשבתי שאשמע כמו קלישאה של גבר נשוי אבל אשתי דפקה רכב.

בגדול היא נכנסה בקטנה ברכב אחר מאחורה, הרכב שהיא דפקה שכור והחברת השכרה הפעילה ביטוח.

השתתפות עצמית 1500 ש״ח על תביעה של 7500 שזה מבאס אבל אולי בקטנה לעומת העלויות העתידיות של הביטוח -

הנציג של איילון חברת הביטוח שלנו אמר לי בטלפון שלא אוכל לקבל יותר היעדר תביעות על שמי למרות שהיא זו שדפקה רכב, בגלל שהביטוח הוא על שמי והיא רק מורשית נהיגה.

זה נכון?

אם כן, האם נגזר עליי עכשיו בשלוש השנים הקרובות לשלם ביטוח יקר בגלל שלא יהיה לנו היעדר תביעות, או שיש מה לעשות בנידון?

תודה למסייעים וסעו בזהירות 

פורסם

מי שסופג את עליית הפרמיה הוא מי ששמו מופיע כבעל הפוליסה.

בדוק את הפוליסה שלך - תמצא שם את גובה ההנחה שקיבלת. כיוון שההנחה גדלה בהדרגה על פני 3 שנים הסכום הנוסף שתשלם על פני 3 שנים יהיה פי 2 מזה. אבל זה גס מאוד, משום שגם אם לא תחליף רכב בתקופה זו יתכן שהפרמיה הבסיסית תעלה (וגם שתרד, זה עניין של תנאי השוק).

הוסף את ההשתתפות העצמית, הסכום הכולל הוא זה שעליך להשוות לתשלום הנזק (לשתי המכוניות!) מכיסך.

עניין לא פחות חשוב הוא כיצד אתה מתמחר את הסיכון שתהיה תביעה נוספת בשנתיים - שלוש הקרובות, שיגרור קושי בביטוח הרכב בעתיד.

יש עוד צד לעניין הנחת העדר התביעות - כל חברה  מתמחרת את הסיכון לפי החישובים שלה. הקשר שלך עם ״איילון״ אינו חתונה קתולית. לקראת חידוש הביטוח תבצע סקר שוק חדש, בהחלט ייתכן שחברה אחרת תתמחר את הפוליסה יותר בזול, גם עם הנתונים שלך ושל הרכב הכולל התביעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפי שאני נוטה להזכיר מעת לעת, והאמת שבדיוק אתמול סגרתי שוב ביטוח, התמקחות טובה מביאה לקבלת ההנחה בכל מקרה, יש לי כרגע תאונה.

חברה א' שבה אני מבטח:
מקיף 2800

חובה 1600

חברה ב':

מקיף 2600

חובה 1800

בסוף נשארתי באותה חברה, עם צחוקים עם הנציג על זה שאין לי מושג איך הם בכלל מסכימים לבטח אותי, סגרנו על 1600 חובה ו2500 מקיף אחרי שיחה של כ30 דקות שבה הוא אומר שאין לו איך להוריד בגלל התאונה.

עכשיו, הנה הפתרון בשבילך, ואני מעז להגיד מה הפתרון רק בגלל שאותו נציג אמר שזו פרקטיקה מוכרת וידועה ואין להם בעיה עם זה (הוא הציע בעצמו).

תעבור חברה ותציג לה את העבר הביטוחי של הרכב השני שנקי מתאונות\תביעות במידה ויש כזה.

• רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...