Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי ולאשתי יש שברולט ספארק 2011, אני מחפש לגדול בממדי הרכב ובגאז יותר גדול.

הסתכלתי על המון דגמים אבל אני פשוט תובע במידע ומה עדיף.

כל דגם שאני רואה כולם אומרים לי מה עדיף אחר אני חייב פוקוס…

חשוב לנו אמינות וצריכת דלק, התקציב 25K עם אפשרות לחריגה בעדיפות לרדת מהתקציב…

פורסם

מה מצב הספארק - האם היא מבלה יותר מידי במוסך?

האם יש לכם צורך אמיתי ברכב יותר גדול בטווח הנראה לעין?

אם הרכב שלכם ממלא את תפקידו בנאמנות הייתי מוותר על ההרפתקה, אתה מדבר על רכישת רכב בן 10-12 שעלול להגיע עם בגאג׳ (גדול) מלא צרות שייפלו על תקציבך. עדיף לחסוך כדי להגדיל את הקפיצה.

אם אתם אכן זקוקים לרכב יותר גדול, בגלל צרכי משפחה או מטען ציין מה הם, יהיה יותר קל לכוון אותך.

אגב, מה הנסיעה הצפויה? גם היא שיקול בבחירת רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המשפחה ברוך השם מתרחבת בטווח זמן הקרוב, הספארק משמשת אותנו נאמנה והיא אמינה טובה ובלי בעיות… לא הייתי ממהר להחליף אותה.

יש לנו צורך ברכב יותר גדול שיכיל כבר משפחה קטנה, אנחנו עושים הרבה שבתות אצל ההורים שלי/שלה אז יש מזוודות ברכב לעיתים.

הנסיעות שלי לעבודה וללימודים הם בין עירוניות ובגלל זה הרצון לצריכת דלק נמוכה.

חשבתי על הi20 שהבנתי לא יהיה הרפתקאה יותר מידי מבחינת אמינות

פורסם (נערך)

מזל טוב, אין סיבה טובה מזו לשדרג רכב.

לאחד הבנים שלי i20 (דגם 2018, אבל מדובר בגרסה שהופיעה ב-2014) - יכול לומר שלהוציא את התינוקת שלו מבית החולים אחרי הלידה היה אתגר בגלל בגאג׳ קטן שהתקשה (אם כי הצליח) להכיל את הציוד. עדיין זה הרכב המשמש אותו להסעת הילדה. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...