Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשתי הולכת לקחת רכב מהעבודה, מרשימת הרכבים שהביאו, רק האוקטביה והאקליפס קרוס קרצו.

האוקטביה קורצת לי, בעיקר כי האבזור מקיף יחסית לדגם בסיס (של ליסינג), וכי אני אוהב את הזריזות וההתנהגות של האוקטביה.

האקליפס קרוס קורצת לאשתי, בגלל המרווח פנים ותנוחת הנהיגה הגבוהה, שאני פחות מתחבר אליו.

אבזור, נראות, לדים ומערכות כאלה ואחרות פחות מעניינות אותה, הרכב בכללי נראה לה טוב והגובה קונה אותה.

על 2 הרכבים לא נהגנו, אז אני לא יודע איך הם מרגישים בנהיגה.

לי יש את כל הטוב שחובב נהיגה רוצה ואוהב בג'וליה, אז מצד אחד אני מנסה לשחרר ולתת לה לבחור בעצמה כי היא תסע עליו רוב הזמן,  מצד שני החוסר במערכות בטיחות וגאגדטים קצת מציק לי ומרגיש לי שצריך לוותר על איכות לטובת גובה.

ברכב תסע לרוב אשתי ולעיתים עם הילדים (3, אחד בבוסטר). בנסיעות ארוכות/סופ"שים כנראה שנסע איתו כולנו כמשפחה לטובת חסכון בדלק וק"מ בג'וליה.

אשמח לדעתכם.

פורסם

אוקטביה בלי להסס בכלל.

למשפחה בהרכב מלא יהיה פחות צפוף במושב האחורי ובתא המטען.

האקליפס מאוד מיושנת, האוקטביה לעומתה גם בגרסת הבסיס המקוצצת (selection) מציעה עדיין אבזור טוב ויחידת ההנעה עם תיבה כפולת מצמדים לעומת רציפה באקליפס הרבה יותר נעימה.

פורסם

דווקא מבחינת מקום עושה רושם של מרווח באקליפס,

לגבי תא מטען אין תחרות לאוקטביה אבל זה מספיק גדול לטעמי.

חוות דעת נוספות ?

אני בדעתך אבל אני מרגיש שאני כופה את רצון ליבי על אשתי, לא רוצה ש deep down היא תתבאס עלי ועל הגובה.

פורסם

בדיוק שבוע שעבר יצא לי לראשונה לבלות בחברתה של המיצובישי,
מחור אכן מרווחת למדי, תא מטען נחמד מאוד ומזגן לא רע בכלל (למרות שעדיין לא חם בחוץ...),

אבל מנקודת מבטי אכזבה לא קטנה,

הרכב מרגיש כבד ועייף (נהגתי על רכב ליסינג בן שנה עם 40K ק"מ בסך הכל ושמור) בעיניי לא מרווח מספיק במושב הקדמי, מבנה הדש הקדמי מרגיש מאוד מיושן וכמוהו מערכת המולטימדיה,

יתרון קטן הישיבה אכן גבוהה והרכב סה,כ רך ונוח, כל השאר בעיני ממש אכזבה.

בעלת הרכב הייתה לפני עם אוקטביה (ולא נחשדת כאחת שחובבת מהירות) ומגלה געגועים לאוקטביה שהוחלפה.

בהצלחה.

פורסם

האוקטביה החדשה מגיעה מאוד מאובזרת בגרסת הליסינג, תא מטען חשמלי, שטיפה למצלמת רוורס, מולטימדיה גדולה, לוח שעונים דיגיטלי. 

כמובן מנוע חזק, בידוד רעשים טוב ותא מטען ענק. 

דווקא המושב האחורי מעט מאכזב, לפחות בהשוואה שעשיתי לטוסון שלי.

המיצובישי בינונית כמעט בכל תחום לא רואה סיבה לבחור בה אלא אם תנוחת הישיבה זה עניין מאוד חשוב עבורכם.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הקאמיק מרווחת למדי במושב האחורי, תא המטען פחות מרווח.

איכות תא הנוסעים מצויינת והמולטימדיה מעולה ויחידת ההנעה מצויינת.

ה-2008 הרגישה לי קלסטרופבית ובגרסת הליסינג אין בקרת שיוט אדפטיבית.

פורסם

טוב ,נו... מה שהאשה רוצה

אתה יודע שאתה מסתכן בשלום בית

מה שכן, יש אפשרות שאשתך תתאם נסיעות-מבחן ברכבים דרך הליסינג/קצין-רכב של החברה?

יש מצב שאחרי שתיסע בשניהם, היא תשתכנע כמוך.

או אולי,אם יש אפשרות,  קאמיק 1.5? ככה תקבל את המנוע החזק יותר, והיא תקבל רכב גבוה.

(גם את ה- 2008 לא הייתי פוסל בתור רכב-ליסינג)

בהצלחה

פורסם
לפני 24 דקות, ntd כתב:

אולי,אם יש אפשרות,  קאמיק 1.5? ככה תקבל את המנוע החזק יותר, והיא תקבל רכב גבוה.

מדובר בליסינג... קאמיק 1.5 לא מוצעת ברמת האבזור הבסיסית...

אבל גם מנוע ה- 1.0 לא רע...

פורסם
לפני 22 שעות, mottis כתב:

מדובר בליסינג... קאמיק 1.5 לא מוצעת ברמת האבזור הבסיסית...

אבל גם מנוע ה- 1.0 לא רע...

לגבי ה- 1.5 רמת גימור גבוהה - 

חברות הליסינג בסופו של דבר הם סוחרי רכבים - משכירים רכבים לטווח ארוך ומרוויחים מזה.

קורה שפונים אליהם מהיבואן כדי "להפטר מסחורה" ואז הם יכולים לקבל גם רכבים כאלה.

ייתכן שיש להם כאלה רכבים זמניים בהיצע ,אבל לא מפרסמים רשמית.

שווה לחפש/לברר עם חברת הליסינג.

(כמובן שהם יכולים להציע כזה רכב בליסינג בהזמנה מיוחדת, אבל המחיר לרוב יקר יותר ולא משתלם).

פורסם

אני בדעה שאם האשה רוצה לנסוע גבוה, והיא זאת שנוהגת ברכב אז שתסע על מה שבא לך..

יש לך את הגוליה בשביל הרגש, ההנעה מהנהיגה והכביש ובשביל הנסיעות הארוכות. והמשפחתיות.

אם מדובר בליסינג אז תאכלס לא איכפת לך מהביטוח (האוקטביה יקר בהרבה), לא מהצריכת דלק (האוקטביה זול בהרבה), לא מהתחזוקה ומתקלות שוטפות ולא מעלויות בטיפולים, אין לך צורך לחכות לתור לטיפול בצמפיון מוטורס (רמז מחכים במקרים מסוימים גם חודש וחצי) ואין לך צורך בשירות כלשהו.

מה שנותר לך זה לוודא שהיא לא לוקחת זבל עופות מסוכן לנהיגה או ערום לגמרי מכל מערכות בטיחות בגלל שהוא בגרסת ליסינג ומעבר לזה תן לה לנהוג על מה שבא לה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...