Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר שתייה ביתי שנראה טוב - יש חיה כזאת?

memilavi

פוסטים מומלצים

במסגרת שיפוץ כללי במטבח / סלון החלטנו שאנחנו רוצים מקרר שתייה נפרד, במקום הבקבוקים שסותמים לנו את המקרר. מדגיש שמדובר על בקבוקי שתייה קלה - קולה, פריגת, קצת בירות, כאלה. לא יין.

מכיוון שהמקרר הזה עומד להיות בסלון, אנחנו רוצים אחד שהוא גם לא גדול וגם נראה נורמלי.

אחרי חיפוש מתיש באינטרנט מצאנו שני סוגי מקררים:

- מקררים תעשייתיים או משרדיים שנראים כמו תעשייתיים (שחור בחוץ, לבן בפנים, רשתות פשוטות)

- מקררי יין יפהפיים שמתאימים, ובכן, ליין.

האם יש איזושהי הכלאה של השניים? משהו שנראה טוב, אבל יודע לקרר קולה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי מה הבעיה לקחת מקרר יין ולכוון את הטמפרטורה שלו בהתאם לסוג המשקאות שאתם הולכים להחזיק שם. אלא אם כן חשוב לכם להחזיק אותם בעמידה... מה שכנראה גם אפשרי אם מוציאים מדף או שניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שאפשר לכוון מקרר יין לטמפרטורה שמתאימה לבירה, דורש בדיקה.

יש לי הצעה אחרת: מקרר קטן פשוט, הכי גנרי שיש, ולחבר/להדביק לו דלת שמתאימה לשאר העיצוב המיועד. אפשר אפילו להסתיר בתוך שידה וכיו"ב, על תקן מדיח.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.alm.co.il/599140006.html

עריכה: בעצם גם הוא עם רשתות פשוטות

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, memilavi כתב:

האם יש איזושהי הכלאה של השניים? משהו שנראה טוב, אבל יודע לקרר קולה?

חדר קירור. יעלה הון אבל שווה את זה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

מקרר יין זה בד"כ עם דלת שקופה כי בקבוקי יין זה משהו אסתטי יותר מבקבוק פריגת, רק אומר. בגלל זה הרעיון הזה נשמע הכי נכון:

לפני 30 דקות, hans כתב:

לא בטוח שאפשר לכוון מקרר יין לטמפרטורה שמתאימה לבירה, דורש בדיקה.

יש לי הצעה אחרת: מקרר קטן פשוט, הכי גנרי שיש, ולחבר/להדביק לו דלת שמתאימה לשאר העיצוב המיועד. אפשר אפילו להסתיר בתוך שידה וכיו"ב, על תקן מדיח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאלה שבונים לך. אתה יכול לעוף עם כל עיצוב שאתה רוצה בת'כלס, כי זה ייצור מקומי ולא משהו שמגיע מוכן. חוץ מהמנוע שצריך לדאוג לאחד איכותי. שאר הדברים זה פשוט. מה שכן, צריך לראות איך ניתן לשלב את ניקוז של המקרר ככה שזה יצא מהבית..

הנה פתרון יותר זול נראה לי - לא בדקתי 

https://www.slk-israel.co.il/refigrator/glass-door-refrigerator-l-200/

https://www.slk-israel.co.il/fsc380-beverage/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, גור אדם כתב:

יש מקררים לחדרי אירוח/מלונות - שאולי יכולים להתאים, לדוגמא:

https://www.landers.co.il/product-category/מקררים-לחדרי-אירוח-בתי-מלון/

למיטב זכרוני, מדובר במכשירים רועשים למדי שאינם יעילים אנרגטית. הם יקררו פחית אחרי יומיים (כמו בבית מלון) אבל לא תוך שעה-שעתיים כמו מקרר אמיתי עם מדחס.

לפני 5 שעות, GTאי כתב:

מוצרים לא זולים, אבל הכיוון הוא מה שנקרא "מקרר תצוגה"

עסקים בתחום המזון נסגרים כל הזמן, אני מניח שאפשר למצוא מקררים כאלה במחירי חיסול ביד2 או בקבוצות הפייסבוק הרלוונטיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Derish כתב:

אני מניח שאפשר למצוא מקררים כאלה במחירי חיסול

ברוב המקרים אלה מקררים ששייכים לספק המשקאות ולא לעסק.

גם ברזי הבירה כמה שאני זוכר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.2.2025 בשעה 17:14, Derish כתב:

למיטב זכרוני, מדובר במכשירים רועשים למדי שאינם יעילים אנרגטית. הם יקררו פחית אחרי יומיים (כמו בבית מלון) אבל לא תוך שעה-שעתיים כמו מקרר אמיתי עם מדחס.

נכון. האמת היא שבהתחלה זה היה נראה מאוד מבטיח, אבל בפועל זה *לא* מקרר עם מדחס.
מקררים מבוססים לוחות פלטייה מוגבלים גם בטווח הטמפ' - כתלות בתכנון. אם התכנון טוב, הם מגיעים לטמפ' של מקרר רגיל ללא בעיה, אם התכנון לקוי - הם חלשים מאוד (ולכן מקררים ביתיים ליינות משתמשים בטכנולוגיה הזו ובנויים מלכתחילה "חלשים" לכאורה).

מכשירים עם מדחס יהיו יעילים אנרגטית פי 3 עד 4 ועד היום לא נמצא לשיטה הזו מחליף.

@memilavi לא הגדרת גודל מקרר נדרש. האם מקרר משרדי יתאים או שאתם מחפשים מקרר "גדול" אבל בגודל התחלתי ? (200-300 ל')

בכל מקרה תחפשו מקרר מבוסס מדחס, אין לכם מה לחפש בגזרת מקררים מבוססי לוחות פלטייה.

בתאריך 5.2.2025 בשעה 18:20, tinoki כתב:

https://www.alm.co.il/599140006.html

עריכה: בעצם גם הוא עם רשתות פשוטות

זה פתיר. אין בעיה להגיע לזגג שיחתוך לך 2 מדפי זכוכית במקום הרשתות הקיימות (אפשר להשתמש בטריפלקס בשביל להשיג חוזק, למרות שאני לא בטוח שצריך בכלל - במקררים מודרניים יש מדפים מזיגוג רגיל אך ייתכן והם מחוסמים).

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@o_prime זה מקרר של 20 ליטר, זה לא מספיק לשימוש ביתי קבוע - וגם מבוסס לוח פלטייה.... עדיף שלא.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...