Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קו 17 חיפה

o_prime

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט יונה יהב הסכים לכל הח**א שירושלים זרקה עלינו. בהתחלה דברו על מגנטים ואוטובוס תלת מפרקתי. אז צמצמו זאת. בסוף פשוט אוטובוס ארוך שעוזר רק ליוממים. גם חפרו אצלי בעיר וגם לא קבלתי דיבנדים מזה. 

אוהד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, o_prime כתב:

זה פשוט יונה יהב הסכים לכל הח**א שירושלים זרקה עלינו. בהתחלה דברו על מגנטים ואוטובוס תלת מפרקתי. אז צמצמו זאת. בסוף פשוט אוטובוס ארוך שעוזר רק ליוממים. גם חפרו אצלי בעיר וגם לא קבלתי דיבנדים מזה. 

אוהד

בדיוק כפי שכתבתי לברווז - עשו משהו יעיל, אבל לא סקסי.

מי שחירבש ש את חפה היו הבריטים, שב-1932 החליטו לבנות את הנמל בין ההר לים וללא במקום שקרוי היום חוף קריית חיים. העיר נחנקה במקום הזה, ועד היום היא חריגה בהשוואה לערים דומות בכך ששכונות היוקרה אינן על החוף. ושמרכז העסקים הראשי (העיר התחתית) חנוק.

חוץ מזה, הטופוגרפיה. אוי, הטופוגרפיה. גם המדרונות וגם הרחובות הצרים והמתעקלים של השכונות הוותיקות לא מאפשרות לבנות כבישים נורמליים. זוכר שהיו בעיר אוטובוסים מפרקיים? לפני הרבה שנים, בתקופה שהאוטובוסים של אגד היו צבועים אדום-לבן. היו בעייתיים מאוד בהדר ונעלמו תוך מספר שנים לא רב. מה לעשות, אנחנו לא חיים בסים-סיטי (או בסין-סיטי) שבה אפשר לבלדז כמה שכונות כדי להקים אוטוסטרדה, ותחתית נבנית בשלושה צעדים. צריך להשלים עם זה שהרחובות צרים ומפותלים ושמרכז העיר לא נוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 שעות, sperial כתב:

איפה זה קורה חוץ מבת גלים ואולי משהו בקריות (אלה אזורים שאליהם איני מגיע, אז אני לא יודע).

אצלי הפוך: לא מגיע לבת גלים אז אינני יודע. 

אבל בקריות יש את מה שקורה לפני הפנייה לצ'קפוסט ויש עוד נקודה אחת שאני לא זוכר בדיוק איפה היא בדרך. גם באיזור הקריות, כנראה על כביש עכו-חיפה (לא מאמין שזה על ההסתדרות, אם כי יכול להיות).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני לא מסתובב בת גלים, אבל עובר בדולפין ורואה את מטרונית 2 יורדת למעבר מתחת.למסילת הרכבת.

בהסתדרות יש נתיב מופרד לכל האורך. לא מכיר מקרוב את המסלולים של קרית ים/חיים וקרית אתא., בקטעים שאני מכיר יש הפרדה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מספר פעמים המטרונית ירדה מהנתיב שלה לתוך הנתיב הרגיל, כשאני גם נסעתי שם. 

מתוכם, היו כמה פעמים שאני יכול לטעון בשקט לבריונות כביש- אם לא הייתי עובר נתיב, זה לא היה נגמר טוב. זה שאתה (או המטרונית, או כל אחד) מאותת זה לא אומר שאתה יכול מייד לעבור נתיב. מישהו צריך להסביר את זה לנהגי המטרונית שעוברים נתיב... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

מאחר ונראה שנגעתי בנושא שמעניין אדם או שניים (והשאר יסבלו :-) ), אז ריכוז המקומות בהם מטרונית בקווים 1-3 "נכנסת" לנתיב הנסיעה של רכבים "רגילים" :

קו 3 -> בקטע קטן בין מרכזית הקריות לסביוני ים (אינני מכיר כל כך את שמות הרחובות/ שכונות, לכן תיאור מעט מאולץ).

בקטע הכביש משדרות ההסתדרות לכיוון חלוצי התעשיה. עד הפניה לכיוון איצטדיון ק. חיים (מה שם הרחוב ?)

קו 2 -> כאשר מסיימת מסלול בק. אתא, המטרונית "עוברת" לכביש ה"רגיל"  בכדי להסתובב ולהיכנס לתחנה הראשונה.

צומת דולפין <--> בת גלים.

קו 1 -> בקטע בין שדרות ההסתדרות למרכזית הקריות.

אלו המקומות שאני מכיר. קווים חדשים יותר (קו 4. אולי התחילו להפעיל גם קו 5) - אינני מכיר. הופעלו אחרי שעזבתי את הקריות.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קו 4 נוסע על הנתיב הכללי במנהרות כולל ההגעה ממת״ם והיציאה ללב המפרץ.

קו 5 הוא הקו המדובר מנשר. בשבת פועל 5א׳ שנוסע על הדרך הכללית בין דולפין לבת גלים

• תוכן חדש...