Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת אדג' בין מחשב ישן המריץ וינדוס 7 למחשב חדש המריץ וינדוס 10, לא מצליח למצוא דרך שעובדת.

Haim_gds

פוסטים מומלצים

לא...

בזמן ההעברה לשוא"ש ראיתי פתאום כי השוא"ש מגבה את ההיסטוריה של ה 180 יום האחרונים. אאל"ט ההיסטוריה שלי באדג' היא ה 8 שנים האחרונות...

אני צריך שוב לחכות לסופ"ש הקרוב למצוא זמן איך לעקוף את זה (וגם למצוא זמן לנסות להחליף את הרכב 2008 שלי ברכב חדש יותר מ 2009😊)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

?

אתה לא נשאל בשום שלב "מה לגבות"? אין "הגדרות סינכרון"? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה יקרה אם תשנה את הגדרות ניקיון ההיסטוריה ל"מתחילת ציר הזמן"?

זה אמור להשליך על הדברים לייצוא\ייבוא לדפדפן אחר. 

אמרתי את זה על משקל של "אם זה לא נמצא איפה שאתה מחפש, זה נמצא במקום שבו עוד לא חיפשת". 

בהנחה שזה אפשרי בכלל לביצוע. 

מעבר לזה, אין לי עוד רעיונות. מצטער.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

התייאשתי...

מה שנראה שאעשה (כפיתרון אחרון) הוא לבצע CLONING לדיסק עם ה WIN7 לדיסק חדש ואת הדיסק החדש לשדרג ל WIN10. ברגע שאני לא מסכן את המערכת הקיימת שיש לי אוכל להרשות לעצמי להתפרע ולנסות דברים חדשים. נראה לי שכאשר אעבור ל WIN10 במחשב הישן אעדכן את כל התוכנות הקיימות לגרסה האחרונה שלהן שרצה תחת WIN10 כדי להפטר מבעיית התאימות לכל.

עדיין, אני קצת מודאג שהענתיקה שלי תקרוס עם המ"ה החדשה אך אם לא אז אשתמש בה לזמן הקצר האפשרי עד שאצליח לסנכרן בין המחשבים.

סיפור מעניין, לפני חודש חיברתי דיסק BOOT עם WIN11 עליו למחשב הישן כדי להעתיק קבצים. משהו דפוק אצלי במערכת הנוכחית, היום (בשנה האחרונה, להבדיל מהעבר) ישנם רק 4 חיבורי SATA שתומכים ב Hot swap וכל השאר דורשים רסט כדי שהמחשב יזהה אותם. קיצורו של דבר, הדיסק שהוסף נשאר  בנתיים במחשב ואחרי שהדלקתי אותו משום מה סדר האיתחול השתנה(?) והענתיקה הזו הצליחה לעלות ולהריץ את ה WIN11... לא להאמין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...