Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שהבוקסטר שעליה אתם נסעתם אז הייתה עם משתיק קול אולטרסוני למנוע, והמרצדס הגיעה עם מגביר קול אומניפוני.

ושוב אני שואל - באיזה יום לקחתם את ה-C55? כי נכון לאתמול (שני) האחוריים היו בסדר גמור והקדמיים גמורים. ואולי בכלל יש פה שתיים שחורות... :wink:

רוני

כנראה שכן. לשתי השאלות.

:smile:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת נכנסתי לאוטו עם אייס ארומה ביד וקיללתי כל רגע שלא היה לי איפה לשים אותו... אה, רגע, לא עצרנו בארומה בסוף :lol: (עזבו, בדיחה פרטית)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המחיר של אחת כזאת חדשה היה עד לפני שבועיים בהשקה של דגמי 2006 החדשים כ-692 אלף שקלים (אל תקחו אותי על המספר המדויק כי אני לא זוכר במדויק !)

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
הרכב נראה מדהים , ובטח נוסע הרבה יותר טוב ממה שהוא נראה.

בכל מקרה אני אוהב את הצורה של ה-C-CLASS , בכל דגם שהוא אז ב-AMG היא בכלל מדהימה!

בקזשר למחזיק ספלים =) , בדקת במושב האחורי , במשענת יד , יש מגירה כזאת שנפתחת עם מחזיקי ספלים (ככה זה לפחות ב-E-CLASS ) , מקדימה בכל אופן אין מחזיקי ספלים=)

לא, לא בדקתי במושבים האחוריים. ובעצם באוטו כזה, למי אכפת מה קורה במושבים האחוריים? :smile:

פורסם
יש באמת המון הבדל בין התרשמות מכסא הנוסע לכזו מהכסא האחורי...:?
אוי נו באמת... אתם לא יכולים להתאפק פעם אחת?? אז רק נסעתי בה... אני בטוח שאתם הייתם מסרבים בבוז אם היו מציעים לכם לנסוע במכונית כזו במשך כמה שעות.

אפשר בבקשה להפסיק עם תגובות כאלה אם לא נורא בוער לכם להגיד את זה? בבקשה??

פורסם
אוי נו באמת... אתם לא יכולים להתאפק פעם אחת??

מצטער , נפלט לי שוב.

אני בדיוק מתחיל סדרת טיפולי גמילה בימים אלה , אבל כשמספרים לי על מחזיקי הכוסות ב-C55 , זה יוצר אצלי עניין עצום... :?

פורסם
מצטער , נפלט לי שוב.

אני בדיוק מתחיל סדרת טיפולי גמילה בימים אלה , אבל כשמספרים לי על מחזיקי הכוסות ב-C55 , זה יוצר אצלי עניין עצום... :?

לא אתה ספציפית כמובן.

ובכל מקרה.. אתה מעדיף שאני אכתוב על דברים שאני לא יודע לגביהם ועל מכוניות שלא נהגתי בהן? אני מודע לכך שאני לא מבין מספיק בכל הנושא של נהיגה במכוניות כאלה ולכן אני לא נכנס לזה... אם אתה מתעקש אני מוכן לכתוב על זה רק כדי שאח"כ הדיון יתמלא בתגובות על כך שאין לי מספיק ניסיון כדי לכתוב על נהיגה במכוניות כאלה. אני מוכן לעשות את זה בשבילך.

אני נמצא ב- lose - lose situation ואתה הוכחת את זה כרגע. תודה.

או במילים אחרות: מה אתה רוצה ממני? מה אתה היית עושה אם היית במצבי?

נ.ב. ההערה על המחזיקי כוסות נאמרה בהומור אם לא הבנת

לילה טוב, נדבר מחר.

עמוס.

פורסם

וואלה בדיוק לפני שבוע הגיע אלינו לעבודה אחת כזאת יחד עם sl600:grin:

(אני מאבטח אצל כלמוביל)

ואני מכיר את הבחור שאחראי על המכוניות ספורט של מרצדס , והוא רצה להביא לי סיבוב בsl.

ומזל שלא לקחתי, כי בדיוק הגיע אבי צור המנ"כל של מרצדס.

זה ממש אבל ממש לא נראה טוב שמאבטח באמצע משמרת עושה דריפטים במכונית ששווה 1.7 מליון שקל:???: ..

באמת מזל...

נ.ב

מקווה לתפוס בקרוב איזה נסיעה באיבו 8 ,שמשאירים לשטיפה!:twisted:

03sl6006.jpg

פורסם
אני נמצא ב- lose - lose situation ואתה הוכחת את זה כרגע. תודה.

המטפל שלי מתמחה גם במקרים כאלה. יש או?ר בקצה ה-ג?ז?מ?ה.:idea:
פורסם

שלד - מרצדס הביאו אותם לארץ מגרמניה לנסיעות מבחן לעיתונאים ולקוחות נבחרים - ואז הרכב חוזר לגרמניה..

בקשר למחיר של הC55 AMG.. הE55 AMG עולה 800-900 אלף שקל. ככה שסביר להניח שהC תעלה משהו כמו 200K פחות.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איך לכל הרוחות אתה משיג את כל ניסעות המבחן האלו???

יש לך שיטה או משהו

תציע לי גם... נסעת יבחיי סך הכל על ארבעה רכבים, בעוד שחברי נשאר להם לבחון רק את הסופרקארז שאי ןבארץ!

למען האמת, אני מאוד מרוצה מאיכות הנהיגה שלי, הן מאיכו תהזהירות שאני נוקט והן מאיכות המודעות שלי בכביש.

אבל! אנ ימאוד מפחד לסוע על רכב שלא שלי...

לך תדע מה יקרה! ועוד הרכב כה מיוחד ויקר, כמו לדגומא S500... בחיים לא! התיקון יעלה כמו האוטו שיש ברשותי עכשיו!

איך לעזאזל אתה לא דואג לגבי הקטע הזה?

פורסם
איך לכל הרוחות אתה משיג את כל ניסעות המבחן האלו???

יש לך שיטה או משהו

תציע לי גם... נסעת יבחיי סך הכל על ארבעה רכבים, בעוד שחברי נשאר להם לבחון רק את הסופרקארז שאי ןבארץ!

למען האמת, אני מאוד מרוצה מאיכות הנהיגה שלי, הן מאיכו תהזהירות שאני נוקט והן מאיכות המודעות שלי בכביש.

אבל! אנ ימאוד מפחד לסוע על רכב שלא שלי...

לך תדע מה יקרה! ועוד הרכב כה מיוחד ויקר, כמו לדגומא S500... בחיים לא! התיקון יעלה כמו האוטו שיש ברשותי עכשיו!

איך לעזאזל אתה לא דואג לגבי הקטע הזה?[/QUOTE]

תעיין בזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74424

פורסם
המחיר של אחת כזאת חדשה היה עד לפני שבועיים בהשקה של דגמי 2006 החדשים כ-692 אלף שקלים (אל תקחו אותי על המספר המדויק כי אני לא זוכר במדויק !)

אני מבקש להפסיק עם המנהג המגונה של ציון המחירים הנכונים.

זה מקלקל לכל אלה שזורקים כאן שטויות על המחירים הדמיוניים שמרצדס גובה כאן בעוד בארה"ב היא עולה פחות מ... וכך הלאה. למה להרוס לאחרים את ההנאה?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...